Ajax met 22 spelers richting Londen, Mazraoui ook mee

Ajax reist vandaag met 22 spelers af naar Londen waar morgenavond de eerste wedstrijd in de halve finale van de Champions League tegen Tottenham Hotspur zal plaatsvinden. Om 18:45 uur is er een persconferentie met Erik ten Hag en Donny van de Beek en om 19:30 uur werken de Ajacieden in het Tottenham Hotspur Stadium de laatste training af. 

Selectie 
Andre Onana, Kostas Lamprou, Bruno Varela, Rasmus Kristensen, Joël Veltman, Matthijs de Ligt, Daley Sinkgraven, Noussair Mazraoui, Lisandro Magallán, Daley Blind, Nico Tagliafico, Donny van de Beek, Dusan Tadic, Zakaria Labyad, Lasse Schöne, Frenkie de Jong, Hakim Ziyech, Dani de Wit, David Neres, Klaas Jan Huntelaar, Kasper Dolberg, Jurgen Ekkelenkamp

Bron: Ajax.nl

Related posts

66 Comments

  1. Zlatan4ever

    Wij hebben alleen te vrezen van de kwaliteiten van Eriksen aanvallend. Maar volste vertrouwen in Donny dat hij hem neutraliseerd en er overheen gaat. WZAWZDB ! ??⚽️✡️

      1. Finidi

        Tja dat is zo en wie speelt zal de taktiek wel bepalen, vond bv veltman verdedigend beter maar Mazza aanvallend beter , we zullen zien

          1. FrankiC

            Als hij moet gaan concureren met Vd Beek, Marin, Ødegaard, Pröpper, Ekkelenkamp, Schöne etc dan wordt het een zware slag voor hem…..

          2. Bakkie

            Als Ødegaard komt, komt ie voor de rechtsbuiten positie, en Pröpper komt niet nu we Marin hebben. Dus zoveel smaken hebben we niet. Denk dat Mazra heel goed in de Schöne-rol zou passen

          3. Litmanen

            Jij hebt echt een zuurstofprobleem gehad vroeger. Mazra is een gesjeesde middenvelder die met hakken over de sloot door Keizer een contract kreeg.
            Hij zou en zal als middenvelder nooit in de basis komen van Ajax. Daar heeft hij echt te weinig talent voor. Alleen de gedachte al dat hij Schone zou kunnen vervangen….
            Wel eens van op de bank gekeken? Wel eens opgelet wie er inkomen als Schone er af gaat?
            Mazra is een matige voetballer die ook nog eens al maanden uit vorm is.

          4. dickst14

            Veltman, Schöne, Sinkgraven, van Rhijn pffff. je bent aan het hyperventileren. Probeer iets minder zuurstof.

          5. Bakkie

            Ik heb helemaal geen zin in dit soort negativiteit op deze mooie dag, CL halve finale. Kom je zo’n zuurpruim als triestmanen tegen.. Ook al wint Ajax de CL, dan vindt ons onbegrepen genie hier dat Ziyech en Mazra overschatte voetballers zijn en Ten Hag “geen Ajax-trainer” hahaha

          6. Bakkie

            Jij denkt echt dat je heel wat bent hè, laat ik je zeggen je bent een van de weinigen hier die fan is van onze minst goede spelers en je weet zelf wel wie ik bedoel. Prima dat je voorkeur hebt voor middelmaat, maar hou alsjeblieft je bek met dit soort opmerkingen over zuurstofgebrek. Ik ga me niet verlagen tot jouw niveau, trieste vent

          7. Bakkie

            Mazraoui kan er moeilijk voor Schöne inkomen als hij al het hele seizoen elke wedstrijd rechtsback staat, of wel?

  2. Wenen 1995

    Stuk voor stuk mooie clubs bij de laatste 4! Alle komende CL wedstrijden worden genieten geblazen met uiteindelijke Ajax als winnaar? Zou wat zijn!

    1. Finidi

      Tja en enigste die daar niet bijhoort is eigenlijk Tottenham want die hebben eigenlijk europees nooit wat voorgesteld op wat uitzonderingen na dus dat moeten we ff rechtzetten haha?

      1. HURBIE

        Ajax heeft nu al zoveel namen er uitgekinkeld dan TH ER OOK WEL bij
        Alleen tege Barca heb ik mijn bedenkingen

  3. Frip

    Mazraoui ook mee en dan maar kijken wie er speelt veltman speelde de laatste tijd ook goed vond ik

  4. AB

    Ziyech en Maz zijn goed ingespeeld. Ziyech is niet te beroerd om gaten dicht te sprinten. In de aanvallende combinatie is Maz veel sterker. Daarnaast, welke robde hebben we verloren door Maz? Uit welke competitie liggen we dankzij Maz?

    1. FrankiC

      Dat we wonnen was niet de verdienste van Mazra in de grote wedstrijden. Hij was dan de zwakke schakel! Ondanks zijn belangrijke doelpunten.

      1. Yindi02

        Niet de verdienste ondanks zijn belangrijke doelpunten vind ik een lastige. Klopt iets niet aan.

        1. FrankiC

          Leg ik uit: waren toevalstreffers van onze minste speler.

          Maar zo lijkt het bijna of ik Mazra niet Ajax waardig vind. Dat is niet zo. Mazra is een veel betere voetballer dan Veltman, maar het is in ‘grote wedstrijden’ gebleken dat hij verdedigend te veel steken laat vallen. En dat kan niet. Te beginnen in Eindhoven tegen Bergwijn….. en vervolgens in Europa.

          1. Yindi02

            Ok, maar Veltman is toch ook niet altijd een zekerheidje, wel? Enkele hier beweren dat de combi Mazra- Hakim beter rendeert. Ik denk dat dat zeker zo is. Wordt een lastige voor Haggie.

          2. Yindi02

            En dan is het zo dat we zover gekomen zijn (vrijwel) zonder Joël maar wel met Mazra.

          3. Momo71

            FrankiC Toevaltreffers? Kijk de 1-1 maar terug bij Bayern,als dat een toevalstreffer is klaag ik mijn opticien aan.Hij doet het niet slecht voor een middenvelder achterin bij gebrek aan en komt vaak op in samenwerking met Hakim voor mij is dat geen toeval meer en ja laat af en toe een steek vallen(wie niet) en daarom is het collectief zo sterk ze gaan voor elkaar.Kan niet wachten tot morgen.

          4. FrankiC

            @Momo71 klopt, was idd een prima doelpunt tegen BM. Maar mazzel tegen Benfica.

            Feit blijft dat hij tegen een goeie linksbuiten niet opgewassen is en ook nog een vaak aan de wandel. Die zorgen heb ik niet op links en dat is geen toeval. Dat was ‘t (toen): ‘bij gebrek aan’….

  5. Koning Haarms Wolfs

    Off: goed nieuws. Geen Lozano meer dit seizoen. Hopelijk ook noet meer op de Nederlandse velden.

  6. Forever nr14

    Idd KHW, verbaas me nog wel steeds dat scheidsrechters deze matennaaier steeds het voordeel van de twijfel gaven, “de jankerd bah”

  7. Donderbol

    Wat ik echt bijzonder vind dit seizoen is dat de gehele selectie nog fit en zonder grote blessures zit! Dat is echt een groot compliment waard ??
    Ook aangezien de ajax spelers de meeste meters maken per wedstrijd in de champions league! Erg knao

  8. apeldoorn

    Lozano geblesseerd, ik denk eerder sat Pisvee er sterker van is geworden….
    maar what the fuck, gewoon zelf winnen!

  9. -buitenkantje rechts-

    Zeldzaam dom geneuzel over Mazraoui van mensen die zichzelf véél te serieus nemen..
    Wie de schoen past trekje hem aan.. Mazraoui is een revelatie als rechtsback en de eerste rechtsback die ondanks de jarenlange ergernis van de ervaren Veltman en miljoenenaankoop Kristensen CL waardig blijkt. Gewoon een erg goede voetballer die verdedigen èn aanvallen kan combineren en een uitstekend tanden vormt met Ziyech op links..
    Het lijkt hier bij sommigen net reclame.. Hoe vaker je dezelfde boodschap verkondigt.. hoe meer er in gaan geloven.. Blijven herhalen jongens! ?

    1. FrankiC

      Maar jij maakt je toch ook meer verdedigende zorgen over rechtachter dan linksachter of het centrum…… dan is de discussie toch gerechtvaardigd?

    2. Moosie

      Hey laat je niet opnaaien op de ramblas lekker de kolere laten krijgen met zijn domme gelul.
      Realistisch gezien maken we kans zelfs met Sinkgrave in de spits.

      1. Litmanen

        Duidelijk dat je gezien je teksten hier weer onder invloed bent van joint, snuiffie of een borrel.
        Probeer nou eens nuchter te reageren, dan maak je minder spelfouten, minder tikfouten en wat meer realisme.

        1. Moosie

          Tuurlijk joh kneusje.
          Jij komt hier het forum verzieken op deze dag dat zegt alles over jou.
          Zielig anoniem kneusje met een flesje wijn van de Aldi stoer op je bank.

Comments are closed.