There are no ads, please add some


‘Ajax en Real Madrid in onderhandeling over huurdeal Ødegaard’

Real Madrid ziet nog steeds potentie in Martin Ødegaard maar zou inmiddels mee willen werken aan verhuur van de speler aan Ajax. Het Noorse talent werd eerder door Real Madrid verhuurd aan SC Heerenveen en komt momenteel uit voor Vitesse. 

Real wil de speler het liefst voor nog een jaar verhuren maar bij wijze van hoge uitzondering zou er zelfs een tweejarige huurovereenkomst met Ajax kunnen worden gesloten. Een verkoop zou inmiddels ook bespreekbaar zijn maar dan wil de club uit Madrid wel beschikken over een terugkoopoptie. De onderhandelingen daarover moeten volgens bronnen rond de Spaanse club de komende dagen plaatsvinden. Marc Overmars heeft al meerdere keren laten weten dat hij Ødegaard hoog op zijn verlanglijstje heeft staan.

Bron: De Telegraaf

 

Gerelateerde posts

36 reacties

 1. Ajax 1

  Koopoptie met een terugkoopoptie….ok, dus wij zouden bijv na huur voor 25 mln odegaard kunnen kopen, maar madrid heeft het recht voor 50 mln hem op te eisen bijvoorbeeld. Lijkt me prima.

  1. FrankiC

   Ik kan ook wel leven met een terugkoopoptie met substantieel hoger bedrag (+5 mio).

   Ik heb altijd een beeje moeite met de term ‘opvolger van’, maar hij kan Ziyech prima vervangen en mede gezien zijn groei dit seizoen schat ik dat zijn lat zelfs hoger ligt.
   Ik heb het gevoel dat Ajax en RM eruit gaan komen….

  2. JohnDoe77

   Eerste voorkeur is direct kopen. Anders is huur met opties ook wel wat. Kaal huren lijkt mij minder qua deal, de speler blijft de speler.

 2. Joodjuh

  Liever huren dan helemaal niet. Ben erg gecharmeerd van deze speler. Heeft Ajax weer een jaartje de tijd iets fatsoenlijks te vinden ter vervanging.

 3. RickyAmsterdam

  Alsjeblieft geen verhuur! Wij zijn geen gratis opleidclub om spelers uit te proberen, en als ze goed genoeg zijn weer terug te sturen naar hun eigen club. Kopen is de enige optie. Daarnaast wens ik Odegaard veel succes. Hij kon naar Ajax gaan maar koos voor Real, die hem vervolgens aan willekeurige clubs uithuurt tot ie in hun ogen wél goed genoeg voor ze is.

 4. Sam34

  Hehe eindelijk ik wil wel eens zien of martin het bij Ajax aankan. Real is trouwens gewoon een spelletje aan het spelen om de prijs op te schroeven

  1. HURBIE

   Hoop dat Marc weet wat hij doet
   Maar daar ben ik haast wel zeker van
   Ben geen fan van Huren

   1. Finidi

    Zo is dat we hoeven toch niet door het stof voor die spanjaarden zeker,vind het wel een goeie voetballer hoor, maar hij heeft toen voor de poen gekozen dus moeten wij nou slikken wat Madrid wil, kom nou? Graag of helemaal niet.

 5. Zlatan4ever

  Overmars niet doen, alleen kopen. Huren betekend geen speler voor de lange termijn en gaat toch nog aardig in de kosten lopen. Dag Odegaard 🙋🏼‍♂️

 6. Jimmy1971

  Kopen of niet doen ! Je moet de transferwaarde van een speler als je hij weggaat naar een volgende club zelf opstrijken.
  Als je hem huurt dan leid je hem op voor een andere club terwijl deze club ook nog de toegevoegde transferwaarde pakt. Zo’ n speler kost dus alleen maar geld, en dat is niet volgens het business model van Ajax!

 7. Slingertje.

  En dan wil Real natuurlijk ook dat hij niet mee mag doen als ze Ajax loten in de CL.
  Maar hopen dat het Ajax lukt om hem te kopen binnenkort.

 8. Donderbol

  Alleen huur met optie tot koop, anders lijkt het me verspilling. Stel je voor dat we volgend jaar weer zo presteren.. is die jongen veeel meer waard en wij hebben er niets meer aan. Investeren in jeugd of blijvende verSTERKingen

 9. ferike

  Nou met Ødegaard neem je niet zogeel risico hoor. Die voegt echt wel iets toe aan Ajax. Hoop dat Donny ook nog een jaartje blijft😄

 10. Janneman16

  gewoon kopen. met huren heeft AJAX geen goede ervaringen. en dan terugkoop optie is geen probleem. mits de marktwaarde wordt betaald.

 11. Charka53

  Het zou niet verkeerd zijn deze jongen erbij halen als je hem af en toe bezig ziet klasse.

 12. Johan

  Als we hem huren zal z’n transferwaarde behoorlijk toenemen dankzij ons aller ajax. Lijkt me logisch dat wanneer hij wordt uitgeleend, Real Madrid, ons minimaal 5 miljoen betaald per jaar.

 13. Koning Haarms Wolfs

  Is wel iemand die we volgend jaar kunnen gebruiken. Heel benieuwd hoe goed hij nu echt is. Bij Vitesse ben je snel de beste, maar bij ons?

  1. Yindi02

   KHW, bij ons zal hij nog meer rendement hebben. Hij heeft dan een beter team om zich heen dan bij Vitesse. Scheelt een slok op een borrel. Hij heeft de potentie om bij Ajax te groeien naar het Ajax niveau. Goed in de kleine ruimte, snelle balbehandeling, technisch begaafd, goed schot. Hoop dat het lukt.

 14. Ed69

  Prachtige speler voor Ajax. Gelukkig is Mark een kanjer in zijn vak en heb ik er vertrouwen in dat hij volgend seizoen zomaar eens Ajacied zou kunnen zijn. Zou gewoon prachtig zijn als zo’n speler komt.

  1. HDfan

   Absoluut typische Ajaxspeler, als RM Ajax betaald om hem op te leiden gedurende vaste periode van min. 2 jaar….

 15. Moosie

  Tja moet je huren of toch kopen?
  En wat als je dan koopt en niemand wil hem kopen?
  Je weet het niet.
  Ook een terugkoopoptie is gevaarlijk want misschien wil iemand anders hem ook kopen en dan zit je aan die optie vast.
  Het zijn allemaal dingen waar wij gewone supporters geen verstand van hebben.
  En weer iemand uit Scandinavië terwijl Sigthurson totaal mislukte en en op Zlatan na nog nooit een Scandinaviër meer dat 25 miljoen heeft opgeleverd.
  Er heeft ook nog nooit een club uit Scandinavië de Europacup gewonnen.
  Dat zegt eigenlijk genoeg over het feit dat dit soort mensen uit dat soort landen gewoon geen goede topsport mentaliteit heeft om te slagen in eigen land.
  Daarom komen ze bij ons parasiteren op onze knowhow en state of the art traningsfaciliteiten op de Toekomst.
  Dus ik zou hem kopen voor 20 .miljoen en verzekeren voor 100 miljoen .

  1. AFCA my World

   Moosie wat betreft de topsportmentaliteit ben ik het absoluut NIET met je eens, het is voornamelijk dat er nooit tegelijk/direkt een groep is die goed genoeg is voor een topprestatie in Europa.
   Er zijn wel altijd 1 of 2 topspelers per lichting, daar is Ødegaard er 1 van, kopen met terugkoop optie ? Ik zou er zeker voor gaan ! ⚽️

   1. Yindi02

    Pfff Moosie, gezien het tijdstip waarop je dit hebt gestuurd vergeef ik je de dingen die je daar allemaal zegt.
    Misschien schrik je er zelf ook van als je het nog eens na leest. Meen je toch geen flikker van hoop ik.

    1. Moosie

     Natuurlijk meen ik er geen flikker van het is een combinatie van het domme gelul van Nietmanen en Eug
     Maak jullie niet druk.
     Beetje humor om de spanning te verdrijven en die 2 voor lul zetten als bonus.
     Jesper Olsen, Lerby,Arnesen,gebroeders Laudrup, De echte Jari Litmanen er zijn genoeg voorbeelden.
     Het was de domme redenatie over Marokkanen die ten grondslag lag.
     Verder kwam Eug met wat als het 1-2 staat wat doe je dan?
     Tenenkrommend gelul dus ik dacht laat ik ook eens een dom stukje schrijven gelukkig zijn er dus nog meer mensen die dan denken wat een gelul.
     Ik krijg weer wat vertrouwen in de mensheid.
     Veel plezier gappies en blijven lachen hè.

     1. EugAjax

      Haha Moosie, soms kan ik echt om je stukkies lachen. Dat ze dat niet begrijpen 😃. Overigens even rectificatie: laat 1-2 er nou net niet bij staan…..waarom niet? Omdat dat nu net wel een goede uitslag is😃. Ik zal er evt op terugkomen na vanavond 😃. Succes man geniet van je clubbie. 1-4 dan maar ? Hele goede uitslag 😃😃

     2. AB

      Je wordt vierkant voor lul gezet en je gaat er om lachen. Tsja ….
      oh ja …. doe een heleboel mensen een plezier …… geen nabeschouwing ajb.

Reageren is niet mogelijk.