There are no ads, please add some


Zwak Tottenham gaat in thuiswedstrijd onderuit tegen West Ham United

Tottenham Hotspur heeft zaterdagmiddag de thuiswedstrijd tegen stadsgenoot West Ham United met 0-1 verloren. The Spurs kenden dus een slechte generale voor de wedstrijd van aanstaande dinsdag tegen Ajax, maar deden ook slechte zaken in de jacht op een Champions League-ticket voor komend seizoen. Michail Antonio schoot in de tweede helft de 0-1 op het scorebord en daar kon een zwak Tottenham geen verandering meer in brengen. Tottenham blijft voorlopig op de derde plek staan en door het verlies kan Chelsea morgen op gelijke hoogte komen. 

Gerelateerde posts

30 reacties

  1. HURBIE

   Zou het niet weten Donderbol
   In CL komen toch heel veel andere krachten naar boven
   We hebben er nu zoveel verslagen dus deze dan ook maar

   1. Donderbol

    Precies, zegt ook vrij weinig! Tegen Groningen met hakken over de sloot terwijl we een halve week daarvoor Juve alle kanten op tikten.

    Ik hoop zoo dat je gelijk hebt Hurbie!

  2. Valentino

   Trippier en Verthongen rust, Son er wel bij. Dus zo goed als sterkste opstelling.

 1. RJS

  Dit zegt helemaal niets. Voor mij eigenlijk alleen maar een teken dat de focus van de Spurs al helemaal op dinsdag is. Wij hebben ook de nodige fuck-ups gehad dit seizoen in de Eredivisie om vervolgens de pannen van het dak te spelen in Europa. Negeren en volle bak in London dinsdag. Come on Ajax !!

 2. Charka53

  Ajax is in de competitie ook wel eens bagger maar we spelen toch de halve finale .

 3. Mr Ajax

  En dinsdag is het tijd voor de belangrijkste wedstrijd van het seizoen, tot de volgende wedstrijd

 4. Iedereen heeft een mening

  Dat zegt natuurlijk niets. Ik twijfel tussen 0-2 en 1-4. Nog even 2 nachtjes over slapen voor de juiste voorspelling. 😁😁😁

 5. Bakkie

  Ik heb best veel vertrouwen! Spurs toont tekenen van vermoeidheid na een lang seizoen, en ze missen natuurlijk hun twee beste aanvallers. Ze hebben moeite om het spel te maken in balbezit, en laten wij nou wél een plan hebben als we aan de bal zijn.
  Tuurlijk, Spurs is op papier de favoriet, maar ik denk dat Ajax gaat stunten dinsdag: 1-3

 6. nash1900

  Het verlies voor dinsdag maakt niet zoveel uit.wij hebben ook verloren voor een CL duel en deden het daarna heel goed. Ze hebben denk wel met 8 basis krachten gespeeld. het is hopen dat vandaag Chelsea en Arsenal winnen want dan is Spurs nog niet zeker van CL voetbal en moeten ze zaterdag weer aan de bak. anders kunnen ze komend weekend een basis spelers rust geven.

   1. Amoebe

    Als de resultaten tegen Spurs goed zijn mogen ze van mij met jong ajax aantreden.

    De beker is alleen leuk als extra prijs (dubble of tripple) en anders alleen maar een troostprijs.

    Zo sta ik er tenminste in…voor mij van ondergeschikt belang.

    1. AB

     Gewoon 100% voor elke prijs gaan. Ajax hoort niets weg te geven. Prijzen horen in Amsterdam.

     1. Amoebe

      Ja het klinkt erg leuk wat je zegt….maar ik denk toch dat, mocht je blijven winnen, je keuzes moet maken.

      Die beker kan wat mij betreft een jaar later of de overige spelers moeten hem gewoon binnen (zijn ze eigrnlijk aan hun stand verplicht ook).

     2. AB

      De adrealinemoet meer an voldoende kunnen stromen met al deze kansen en mooie wedstrijden in het verschiet. Aan het eind van het seizoen mogen ze van ellende neer storten. Nu gewoon elke wedstrijd volle bak. Met het publiek als 12 e man moet dat gewoon kunnen. In deze fase, met deze kansen maak je geen keuzes. Voor je het weet sta je met lege handen door de keuzes. Gaan er voor, voor alles.

 7. Frip

  dit zegt niks natuurlijk maar heeft wel een deuk in het zelfvertrouwen gegeven naar aanloop van de wedstrijd tegen ajax

 8. Koning Haarms Wolfs

  Spurs wordt een lastig verhaal, ondanks hun verlies. Utrecht en De Graafschap pakken, dat vind ik misschien nog wel belangrijker. CL ook mooi, maar liever die schaal weer eens, want met die leegloop die we gaan krijgen wordt volgend jaar een kampioenschap lastig.

  1. Ajax 1

   Niet helemaal eens. Ook met leegloop zullen we in nl volgend jaar weer voor het kampioenschap spelen. Als bergwijn en luuk de jong bij psv weggaan is psv helemaal niets meer.

   1. Finidi

    Nou als ze de CL zouden winnen dan zal er best een leegloop komen maar das voor ons dan weer es een reden om ons ongehoord vol te laten lopen🍺🍻🥃 want voor je het weet duurt het weer zomaar ruim 20 jaar voor ze em winnen!

   2. Koning Haarms Wolfs

    Daarom zeg ik ook: wordt lastig. De kwaliteit die we kwijtraken krijgen we niet terug. Die kwaliteit wil niet in NL spelen. Jongens als Özil etc.

    1. HDfan

     Nee maar ik heb wel vertrouwen in Overmars en zie hem colgrnd seizoen zo weer een kampioenselftal in elkaar knutselen

 9. fpvk

  Landskampioen betekent één voorronde CL, Champions Leaugue winst betekent géén voorronde CL

Reageren is niet mogelijk.