There are no ads, please add some


Swart ziet kansen tegen Tottenham Hotspur en verwacht 1-2 overwinning

Sjaak Swart kijkt natuurlijk uit naar aankomende dinsdag wanneer Ajax het opneemt tegen Tottenham Hotspur in de halve finale van de Champions League. Mister Ajax ziet zeker kansen voor Ajax en verwacht zelfs een 1-2 overwinning.

‘Natuurlijk staat Tottenham niet voor niets in de halve finale maar het is een lekkere ploeg om tegen te spelen want het Engelse voetbal ligt ons wel. Ik denk dat het op dit moment gunstiger is dat je Tottenham krijgt en niet opgezadeld zit met Manchester City. Ik verwacht een 1-2 overwinning, dan thuis afmaken en de finale spelen tegen FC Barcelona’. Swart is tevens trots dat Ajax het opneemt tegen vier oud-Ajacieden waarbij Christian Eriksen goed in de smaak valt. ‘Eriksen is een speler voor FC Barcelona. Een geweldige speler en hij is een echte voetballer. Hij loopt makkelijk en heeft weinig blessures’.

Bron: De Telegraaf

Gerelateerde posts

34 reacties

 1. Prinsengracht

  Ik wil Sjaak niet afvallen. Maar het is meer hopen dan weten. Want Tottenham is wel Engels, maar speelt niet Engels. Ze hebben een Argentijnse coach. En maar heel weinig Engelse spelers. In de tijd dat JC nog speler of trainer was, ging de redenering van Sjaak vaak wel op. Bijvoorbeeld omdat er dan twee Engelse of Schotse boomstammen als centrale verdediger werden opgesteld. Die konden niet spelen tegen een spits die wegloopt uit de spits. Naar Spurs hebben Vertonghen, Alderweireld en Sanchez. Die hebben bij Ajax echt wel tactisch leren voetballen. Het kan heus, maar om om de reden die Sjaak opgeeft.

  1. Prinsengracht

   Ik zie liever wat TBS van Spurs vindt. Ik hoop dat hij contact heeft met ten Heg.

   1. FrankiC

    Tja, het schijnt zo te moeten zijn dat ze onze respectabele Sjakie zo nu en dan de microfoon onder zijn neus moeten duwen voor wat open deuren. Ik wil ‘m niet vergelijken met het carnavalsduo van PSV, maar doe mij ook maar TBS als wedstrijdanalist (of PG 😇).

    1. De Ajacied

     Uit de 0 houden en er 2 inschieten
     Dat geeft lucht en kracht voor de return
     Gas erop mannen
     ❌❌❌

 2. Donderbol

  Ik hoop het van harte, maar ik denk dat het een hele zware dobber is! Die gasten tik je echt niet zomaar weg! We hebben geluk dat kane er niet bij is en Son de eerste wedstrijd niet!

 3. Wenen 1995

  Ik heb er ook wel een goed gevoel bij. Als zowel RM als de oude dame geen antwoord hebben op ons spel, dan kan ik me niet voorstellen dat de Spurs dat wel hebben. Misschien is ons ook wel een beetje geluk gegund, we gaan het beleven. Ik zeg 0-2!

 4. EugAjax

  Ik ben vooral benieuwd hoe Ajax om zal gaan met eerst uit dan thuiswedstrijd. In mijn ogen kan je in huidig voetbal het beter andersom hebben. Zeker als de uitslag in heenwedstrijd gelijk is. Wat ga je doen in Arena bij een 0-0 of 1-1 in London? Of zelfs bij 0-1 winst. Dat zijn allemaal gevaarlijke uitslagen. Je zag dat perfect bij vorige rondes.
  Als je dan als uitspelende ploeg in tweede wedstrijd 1 keer scoort dan is er meteen soort van paniek/voorzichtigheid.
  Zeker als je op kier van een CL finale zal staan.
  Maar goed: Tottenham Hotspur – Ajax ja dat klinkt wel lekker hoor. Alle ingedienten voor een ouderwets Europa Cup avondje !

 5. dickst14

  Ik ben ook erg benieuwd hoe Ajax om zal gaan met eerst uit en dan thuis. Dat is nog nooit gebeurt he.

  1. HURBIE

   Dit is zijn leven liefde en uitlaatklep
   Hoop hem nog jaren zien genieten en kwaad zijn 🤔

 6. AB

  Op je vraag: wat ga je doen in JC stadion (niet Arena) bij 0-0 of 1-1 in Lomdon?
  Antwoord: voetballen, gewoon voetballen.
  Ik weet nog een paar gevaarlijke uitslagen: 1-0; 2-0; 2-1 zelfs 0-1 etc.
  Kortom …….. gaaaaaaaap.

   1. AB

    Ben al tijden de vriendelijkheid zelve maar kan er weinig aan doen wanneer commentaar slaapverwekkend en toch behoorlijk zinloos is. Vind het persoonlijk netjes verwoord.

 7. a.p.

  kansen…. ik weet het niet, er moet en kan gewoon goed weer Europees gevoetbald worden en dan…… is alles mogelijk.

 8. Charka53

  Sjaakie is net als wij we willen allemaal dat we de Spurs verslaan en waarom niet we zijn toch één van de vier beste clubs van Europa.

 9. Finidi

  Gelijk heeft ie over beter de Spurs dan tegen City,snap er niks van dat die gasten verloren hebben van hun maar beter voor ons

   1. AB

    FrankiC, Sjaak is een icoon die, terecht, naar zijn mening wordt gevraagd. Als je je beseft wat voor stupide vragen er gesteld worden dan is het niet verwonderlijk wanneer de antwoorden wat voor de hand liggen. Wees blij datvSjakie nog onder ons is en een mening kan geven. Hem vergelijken ,met wie dan ook van PSV en sowieso een vergelijking met een clown is not done. Hij is Mr. Ajax en heeft het volste recht op 100% respect. Dus FrankiC, mondje spoelen en excuses aanbieden.

    1. FrankiC

     Sorry @AB
     Ik erger me vooral niet Sjakie maar aan de nieuwswaarde van dergelijke berichten en inderdaad de vragen die ‘open deuren’ ipv diepgang in de hand spelen.

Reageren is niet mogelijk.