There are no ads, please add some


Suarez: ‘Finale Champions League tegen Ajax zou ongelooflijk zijn’

Luis Suarez speelt met FC Barcelona in de halve finale van de Champions League tegen Liverpool en hoopt uiteraard de finale in Madrid te bereiken. Suarez heeft echter wel een wens en zou in die finale het liefst Ajax treffen. Suarez heeft een verleden bij beide clubs, maar noemt vooral de prestatie van Ajax ongelooflijk. Zowel Ajax als Barcelona hebben naast de Champions League ook nog een grote kans op het behalen van de landstitel en de nationale beker. Over een eventuele terugkeer naar Amsterdam zijn af en toe al wat lijntjes uitgegooid door Marc Overmars, en dat Luis nog steeds warme gevoelens voor Ajax heeft mag duidelijk zijn. 

Gerelateerde posts

37 reacties

 1. Donderbol

  Schitterend affiche inderdaad!
  Winnen we, komt suarez volgend jaar naar ons 😅 zou prachtig zijn

  1. HURBIE

   We hebben zoveel clubs overwonnen
   Barcelona pakken we gewoon ff mee in dat rijtje
   😂😂😂🏆🏆

  2. FrankiC

   Suarez naar Ajax? In dat licht even wat stellingen van een ‘wannebe-scout’ (citaat PG) om een peiling c.q. transferdiscussie onder de leden op gang helpen Het is tenslotte een forum en we zijn nu eenmaal noodgedwongen meer en meer een handelshuis aan het worden:

   ISAK en ØDEGAARD zijn de buitencategorie van de ED. Twee jonge spelers die er direct staan en AJAX I versterken. Tot 20 mio niet treuzelen en doorpakken.

   Andere eerder op dit forum genoemde gegadigden uit de ED zijn té grote twijfelgevallen (Bergwijn, Stengs, Koopmeinders, Pirie, Schouten, Namli, Larson) of redden het niet (Kuwas, El Khayatti, OuweJan, Scherpen, Doan, Angelino).

   Dan kom je al snel voor het niveau dat wij nastreven in een andere categorie (qua prijs en land): Pröpper, Pavon, Dudu, Groeneveld, Mensah of onverwachte namen uit de scoutinghoek: Marin, Skov, Shabani, Antony. Ook schijnbaar onbetaalbare spelers als De Vrij of zo zouden niet misstaan….

   De categorie ‘afbouwers’ schuift de overstap vaak te lang voor zich uit (Vertonghen, Aldeweireld, Suarez, Robben). Dan hebben we er niet veel meer aan. Met het duo Blind/Huntelaar ging het goed.

   Het is een goede zaak om ons talent vaker aan het eerste laten ruiken: Traoré, Danilo, Dest, Ekkelenkamp… en de jeugd van onderaf aan te vullen met jeugd op niveau.

   En…. overbodige spelers als Lamprou, Van Leer, Kristensen, Labyad etc moeten verkocht worden. Ik vrees dat de ‘vergeten’ Eitiing en Bandé (maar ook bijv. De Wit en Schuurs) uiteindelijk te licht zullen blijken te zijn.

    1. Wijzijnajaxamsterdam

     Suerez is genoeg. Wat een giller inderdaad. Wint ajax cl tegen barca krijgen we suarez volgend jaar omg…😂

   1. Donderbol

    Jeetje Frankic wat een pil 😅
    Ik ben het echter grotendeels wel met je eens. Al vind ik 20miljoen zonder treuzelen wat ver gaan. Daar mag Ajax best over nadenken. Spelers als Neres, Tagliafico, Ziyech, Tadic (en vergeet niet Sanchez) komen niet eens in de buurt van dat bedrag. Dus vind 20miljoen echt wat overtrokken. Daarnaast vind ik dat we echt moeten oppassen met geld over de balk smijten alleen maar omdat we het hebben. Wellicht zijn er volgende jaren niet zulke giga inkomsten. Vergeten bande? Die is afgelopen jaar pas gehaald?! Eiting is echt een goede voetballer, denk wel dat hij er komt.

    1. FrankiC

     Sorry @Donderbol, idd een post van @Eugelachtige lengte.
     Uitgangspunt moet CL niveau zijn. We hebben daar dit jaar al 93 mio mee verdiend. We mogen de groepsfase niet mislopen koend seizoen. 20 mio is maar een greep, maar te overzien en ze worden niet minder waard!
     7 mio voor Labyad vind ik pas echt duur en onverantwoord!!

   2. De Nees

    Goede uiteenzetting. Van de ED spelers zie ik Isak graag komen, Odegaard vind ik twijfelgeval vooral of hij zich europees staande kan houden, mss wel technisch maar twijfel aan zijn vechtlust en mentale weerbaarheid wat zijn ‘voorganger’ Ziyech europees wel heeft. Zou alleen niet even 20 mln neerleggen, wat fors voor hun verdiensten in de ED. De ‘afbouwers’ mogen wegblijven, de ‘andere categorie’ namen zijn zeker wel interessant.

    1. Amoebe

     Bij zulke transfers komen ook enorme salarissen….de kosten dan dus extreem stijgen.

    2. HDfan

     Per positie eerst kijken of talenten als Ekkelenkamp ingepast kunnen worden dan pas shoppen in ED en dan pas ervaren spelers (Tadic, Blind) en dan pas “afbouwers” (rijkaard , kjh) halen voor de spirit en de kleedkamer overwegen.

    3. Kmeertens

     Dus Odegaard vind je europese twijfel en Isak moet komen😂zeg dan gewoon niets

   3. Emous1978

    Goed verhaal! Dat wannabescout was iedereen alweer vergeten😉 maar je vond het wel leuk klinken dus je dacht ik gooi hem er nog even in😉

    1. Donderbol

     Ik was het niet vergeten! 😆
     Heb hem nog bedankt voor zijn uiteenzettingen en informatie👍

   4. Zlatan4ever

    Wijze woorden FrankiC, met uitzondering van het feit dat je Noa Lang vergeet en zou echt de kans moet krijgen op meer “vlieguren” te maken in het 1e komend seizoen. REUZE TALENT 👌🏻

   5. Ajax 1

    Lang verhaal frankic, maar helemaal eens. Vooral laatste stukje over lamprou, v leer, labyad etc….niet goed genoeg voor ajax. Als we het dan over kosten hebben: die kosten geld! Al had je 30 mln voor tadic, blind etc betaald; die hebben het bewezen in ieder geval en ruimschoots terug verdiend. Die zijn dus goedkoop 😁

  1. Amoebe

   Het zou eigenlijk het ultieme affiche zijn….2 ploegen die het puurste voetbal spelen.

 2. Iceman

  Mooie gedachten ik sluit mij erbij aan 😄😄😜 het zou top zijn als het lukt een superstunt👍🏻

    1. Amoebe

     14-14 en dan 1-4 in de verlenging ….allemaal in de 14e minuut binnen 14 seconde.

     Je kunt ook overdrijven he 😂

 3. Zlatan4ever

  Barca – Ajax is een giga mooie affiche ! En dan wel de finale winnen natuurlijk ! 👍🏻👊🏻

   1. AB

    Shit, dan is de uitslag 1-4 of 3-4 niet echt favoriet. Dan maar 7-2. Is ook Johan dit jaar.

 4. Charka53

  Leuk van Suarez maar laten we nu eerst maar de volgende twee potjes winnend afsluiten eer we het over de finale hebben maar alles is mogelijk met dit Ajax hoor.

 5. Hanski

  Hoop voor suarez dat ze van Liverpool winnen😉 dan mag hij tegen Ajax voetballen ❌❌❌

 6. Hanski

  Mooi he dat dagdromen…eerst dinsdag naar Londen, nu al zin in. Fijne dag allemaal 🍺🥃

 7. Wenen 1995

  Voor Suarez worden kunnen het 2 speciale potjes worden tegen ex-werkgevers. Hoop toch echt op een finale Liverpool-Ajax. Begrijp me niet verkeerd, ik ben pro Barca. Ik denk alleen dat Ajax meer kans heeft tegen Liverpool. Alleen geldt: Eerst de Spurs verslaan, dan pas dromen we verder.

Reageren is niet mogelijk.