Real Madrid hakt knoop door: ‘Ødegaard is niet te koop’

Martin Ødegaard liet afgelopen dinsdag tijdens de wedstrijd Ajax – Vitesse nog maar eens zien dat hij goed kan voetballen en volgens De Telegraaf zou Ajax inmiddels weer een poging hebben ondernomen om Ødegaard los te weken bij zijn huidige werkgever Real Madrid. De 20-jarige Noor geldt dit seizoen als een van de grote spelmakers in de Eredivisie en zou misschien wel de meest logische optie zijn als Ziyech komende zomer besluit te vertrekken uit Amsterdam.

Het Spaanse Marca weet vandaag echter te melden dat Real Madrid de spelmaker definitief niet wil verkopen aangezien de Noor aardig is opgebloeid bij Vitesse. Real nam Ødegaard in 2015 voor drie miljoen over van Strömsgodset en na wat aanpassingsproblemen werd hij verhuurd aan SC Heerenveen waar hij al iets beter begon te voetballen. Toch lijkt Ajax niet helemaal afgeschreven want Real zou er wel wat voor voelen om het Noorse talent opnieuw een jaar te verhuren. Of Ajax daar wat voor voelt is nog niet bekend.

Bron: Marca

Related posts

75 Comments

  1. Kevke87

    huren met optie tot koop is ook goed. denk dat Real daar wel voor open staat. volgend seizoen (gegarandeerd) CL voetbal en voor Ødegaard is het steeds een stap hogerop. Dan denk ik dat Real een volgende seizoen aan wilt kijken om vervolgens te bepalen of hij goedemorgen genoeg voor hun is

    1. FrankiC

      Ook goeiemorgen Kevke!
      Als ze niet willen verkopen dan geeft RM uiteraard ook geen optie tot koop. Dat zou Ajax juist een extra mogelijkheid geven en niet RM.
      Alleen kopen, dat is ondertussen al zo vaak besproken hier.
      Maar kom op het is Marca; heb meer vertrouwen in VI.

    2. Amoebe

      Ze verbeteren gewoon hun onderhandelingspositie met dit bericht.

      Marc zal zijn knip moeten trekken.

      1. Mr Ajax

        Dat denk ik ook amoebe, en idd alleen kopen, we gaan geen spelers beter maken en gratis terug sturen

    3. JohnDoe77

      Zijn geruchten, net als bij Ajax heeft alles zijn prijs! Huren moeten we nooit aan beginnen als er voldoende gelegenheid is om zelf voor een eigen selectie te zorgen die gewoon helemaal ons eigendom is. Hopelijk ziet Ødegaard ook in dat hij drie jaar geleden beter eerst voor ons had kunnen kiezen, had Real nu € 86mln voor hem betaald!

  2. AB

    Hoe vaak heeft Marca het bij het goede eind? Volgens mij is Valentijn daar ook correspondent.

    1. Ajax 1

      Dacht ik ook. Natuurlijk zeg je dat iemand niet te koop is. Ajax zit tegenwoordig in de positie dat er geld is, dus gaat de prijs omhoog. Goede speler, dus toch wel serieus bod op doen als ziyech inderdaad weg gaat.

  3. RJS

    Inderdaad, dit zijn de inleidende beschietingen. Business as usual. Mag van mij komen; echte Ajax-speler en potentieel een prima opvolger voor Ziyech.

  4. Charka53

    Stel je voor , als hij bij Ajax zou spelen en we komen Real weer tegen , daarom komt hij niet naar Ajax.

    1. Amoebe

      Tsja hadden we 20 jaar geleden die dwerg uit argentine geadopteerd.

      Achteraf is alles makkelijk.

      En als we hem nu hadden gehad hadden we misschien niet frenky gehad zoals hij nu speelt!

  5. Frip

    Oke jammer maar dan niet misschien nog wat na weeen van die wedstrijd tegen ajax en nu effe dwars zitten door te zeggen dat hij niet te koop is

  6. Donderbol

    Hahaha wat wil odegaard nu al bij Madrid doen? Wie hij allemaal voor zich zou moeten dulden. Voor zijn loopbaan denk ik veel verstandiger om naar Ajax te komen!

    1. Ajax 1

      Voor zich zou moeten dulden bij real? Volgens mij is ajax beter dan real op dit moment ??

  7. -buitenkantje rechts-

    Heeft Ødegaard niet een ontsnappingsclausule bij positieverbetering?
    Hij gaat bij een overstap naar Ajax er sportief toch een stap op vooruit t.o.v. Real..?

  8. John wijnen

    dit heeft niks met odegaard te maken maar willem 2 speelt gewoon slap ik hoop dat ze dik verliezen van Ajax in de bekerfinale gewoon schandalig hoe Willem 2 speelt tegen PSV

  9. John wijnen

    Willem 2 is gewoon een kut ploeg schandalig vandaag met voetballen tegen PSV bah bah bah

  10. AFCA my World

    Iedereen is te koop, als het bedrag maar goed is, gewoon kopen en over 3 jaar mag ie voor het dubbele weg ! ⚽️

  11. Forever nr14

    Vuile brabanders onderling gatverdamme, haat deze vuile jankers! En dan roepen ze dat WillemII de angstegner is, vuile mietjes

    1. vak411

      lekker… weer amper ingelopen op doelsaldo en Lozano geblesseerd, helemaal top.. scheelt 2 pingels per wedstrijd voor pisvee… joooooo mazzel..

  12. Forever nr14

    Ik ben bang omdat ze al het hele seizoen alles mee zit, ze toch kampioen worden!

    1. Ajax 1

      Hoezo? Twee keer winnen en we zijn kampioen. Hebben het zelf helemaal in de hand.

  13. vak411

    kijk Lozano… dat krijg je als je 5 keer per wedstrijd jankt om een pingel.. niemand neemt jou nog serieus

    1. vak411

      2 keer 1-0 winnen is genoeg. pisvee gaat geen 6 en 7-0 winnen. prima zo, jank jong Lozano geblesseerd … scheelt 2 pingels per potje .

  14. John wijnen

    Willem 2 is gewoon een kut ploeg schandalig hoe ze vandaag tegen PSV hebben gevoetbald schandalig gewoon volgens mij was dit door gestoken kaart dat willem 2 moest verliezen Dit is de kutse ploeg wat ik ook ooit heb gezien vanavond gewoon schandalig ik hoop dat ze in de bekerfinale dik verliezen dat deze klootzakken de deksel op de neus krijgen ik had echt van Willem toch iets anders verwacht

    1. Yindi02

      Nou nou, ik snap dat je baalt maar of dat nu op deze manier moet. Ik denk dat W2 idd. al met die bekerfinale bezig is, kan me daar van alles bij voorstellen. Wat schieten ze er nou mee op om zich vanavond de pleuris te lopen en alsnog te verliezen?

    2. Koning Haarms Wolfs

      Als we niet kampioen worden, wijntje john, dan ligt dit aan ons. 5 mogelijkheden gehad om 040 af te schudden, 0 benut. 040 is gister maar 1 doelpunt ingelopen, en dat is beduidend minder dan ik had verwacht. We moeten 030 thuis gewoon pakken met een nulletje of 4 en blessures voorkomen, dan zijn we er denk ik wel. Alhoewel ik een smerig schoppend tuigteam uit 030 verwacht trouwens, met Ajaxhater Dickie op de bank.

  15. SanderD

    Toch zonde. Ooit een supertalent van 15 jaar, nu een leuk talent van 20 jaar, straks een gemiddelde voetballer van 25.

  16. Hanski

    Wat maken jullie je toch druk om psv…? Wat zij of willem2 of utreg of graafschap ook roepen willen of janken….gewoon onze wedstriijden winnen en webpakken de dubbel….CL als mooie bonus ongeacht resultaat tegen Tottenham..
    Hoe meer je klaagt en zeurt over tegenstanders hoe belangrijker je ze maakt!!!

  17. Hanski

    Zo tegen het einde van het seizoen blijkt vaak dat opportunistise “supporters” die oa Blind sr en jr incl Lasse ten Hag vd Sar en Overmars verafschuwden het gewoon niet goed zien.
    Heeft volgens mij te maken met blind achter JC aanlopen in een tijd dat de filosofie van JC gewoon niet te realiseren is omdat opgeleide spelers zelf kiezen voor grote geld.
    Voor mij geldt dat Ajax trouw bljjft aan ingeslagen weg…het beste van 2 werelden ❌❌❌

  18. Hanski

    Tja Ab is ook maar mijn mening…blijkt nu dat jij met jou kornuiten heel veel nutteloze inbreng hebben gehad, je zat en zit er steeds weer naast!
    Als t aan jou en moosie etc had gelegen was onze technische staf al lang vervangen door meelopers zonder eigen mening en stonden jochies uit onze opleiding nu te zweten voor de 4e plaats….hulde aan het beleid en zeker aan Ten Hag en zijn mannen…maar dat zagen echte kenners al maanden geleden ? lees daar de inhoudelijke reacties maar op terug ?

    1. AB

      Ik juich voor de spelers droplul. Maar ja, jij staat te juichen voor ten Hag, best wel zielig. Ook een idioot mag een mening hebben, dus jij ook. Verder heb ik hier geen kornuiten. Ik heb niemand nodig voor een mening.

      1. AB

        Verder blijkt zonneklaar uit de verdere commentaar dat je er geen klite van snapt maar dat is bij 99% hier al lang duidelijk. Slaap lekker onder je ten Hag dekbedje.

  19. Forever nr14

    Wat een bullshit zeg, ik roep al vanaf dag 1 dat TH er niks van kan, anders waren we al kampioen geweest, (zie verschillende tactische blunders) zelfs afgelopen zaterdag nog, na zijn geweldige ingave lag de hele verdediging te blunderen en krijgen we nog 2 goals tegen. In mijn ogen is het kampioenschap prio 1 dan die denneappel, en eventueel de CL want die win je niet zomaar, alhoewel de kans er is natuurlijk, maar dat dachten we van de EL ook.
    34e landstitel moet een must zijn lijkt mij, daarin faalt Haggie toch best vaak, omdat de spelers dan niet zoals een CL wedstrijd niet de motivatie hebben, en dit is de staf te verwijten.
    En overigens is een forum om ieders mening te plaatsen en heeft iedere ajacied het beste met de club voor neem ik aan, dus schelden is in mijn ogen, is echt een zwakke schakel.
    Maar al met al, weg met TH?

  20. Hanski

    Forever nr14 wat n gelul dat staf spelers moet motiveren….dat Ajax 2 doelpunten tegen krijgt is toch kul argument…zijn tactische ingrepen en uitgangspunten maken dat heel europa wegloopt met ons Ajax, tja sommige beslissingen vallen slecht uit, dat is van alle tijden…ik weet nog dat JC Stapelton en Alaster Dick opstelde……?echt wij worden kampioen, winnen de beker en dan droeftoeter jij dat het allemaal zo slecht is….wanneer won JC met Ajax dubbel en haalde halve finale europa cup 1…..?
    Ik heb Johan als speler en als mens ongelooflijk hoog zitten…maar we leven in het heden en nu gelden andere wetten….daar gaat Ajax incl die kale schorre Ten Hag perfect mee om! ❌❌❌

  21. Hanski

    Ab lastig he…..die feiten?en ja jouw bedevaart voor JC is aandoenlijk maar daardoor raak je wat blind (what’s in thd name) voor de barre werkelijkheid..dus reageer eens inhoudelijk zondar gescheld, zonder platgetreden overbekebde paatjes….
    Morgenochtend naar Londen, zwaai naar je of drinken we samen n biertje in de pub?

    1. AB

      Ach, weet je. Ik weet dat jij niet beter weet. Dat wetende maakt het allemaal minder erg weet je.

Comments are closed.