There are no ads, please add some


‘Ajax-shirts zijn niet aan te slepen’

Ajax is altijd al populair maar nu er goed gepresteerd wordt in de Champions League, KNVB-beker en Eredivisie, is er bijna geen Ajax-shirt meer te krijgen. In Het Parool vertelt Rob van der Straeten van Smit-Cruyff: ‘Het is een beetje als twee jaar geleden. Dat gevoel van de Europa League-finale tegen Manchester United, dat komt weer naar boven. We hadden wel wat extra’s ingekocht dit seizoen, dat was toch een beetje een voorgevoel dat we hadden. Maar ook dat is bijna allemaal op, het is heel hard gegaan. Gelukkig hebben we nog vintage Ajax-shirts, dat spreekt bij een ouder publiek ook aan.’ Ook bij Banne Sports wordt de spoeling dun: ‘Voor de jongste talenten hebben we nog, maar je merkt dat het met Ajax-shirts al het hele seizoen gekkenhuis is. Mochten er toch nog mensen opzoek zijn naar shirts dan kan dat ook altijd bij Bouds-Inn.nl, jullie weten wel die van de prijsvraag.

Gerelateerde posts

19 reacties

 1. AB

  Shirt met oude logo als embleem en groot als watermerk op voorkant met watermerk van de Meer op achterkant is toch wel een favoriet van mij.

  1. JohnDoe77

   Zit even de ondergang van de lampjes te kijken. Ziet er ook niet uit die Malen in een Pisvlek shirt!

 2. Frip

  Dat krijg je als je goed presteerd dan is dit ook eer een mooie inkomsten bron en reclame

 3. a.p.

  Leuk dat er, nog veel meer mensen, trots op Ons Aller Ajax zijn!! en daar voor willen uitkomen!

 4. Donderbol

  Precies! Sprak net een psv’er 😂ook hij geloofde er niet meer in en dacht dat Ajax de komende jaren met de titel weg zou lopen 😅

   1. Donderbol

    Hahahaha! Hij droeg een mancity shirt.. ik zei tegen hem dat ik blij ben dat we niet tegen hen stonden in de halve finale, zegt die doodleuk: ik ben voor pisvee 😂

 5. Forever nr14

  Laten we het hopen donderbol, in ieder geval die lampjes voor blijven. Hekel aan die calimeros

  1. Donderbol

   Precies, ik hoop zooo dat we de schaal pakken dit jaar! Voor veel jongens zal het misschien ook de laatste kans zijn om met Ajax de titel te pakken!

 6. Zlatan4ever

  Voor de wat “ouderen” onder ons is het wel een beetje genant om met een vette pens een Ajax-shirt te dragen……
  Doet afbreuk aan het mooiste shirt van de wereld. Vind je niet AB ? 😁 Dan nog maar een happie 🍏🥝 ipv 🍔🌭

  1. Donderbol

   Wel een groter logo 😂 hoeven we geen spandoeken meer te gebruiken toch 😅🤪

  2. AB

   Ik heb medium Zlatan, dankzij sportschool. Is dat oké? Spinnen en de buikspieroefeningen voorkomen o.a. die vette pens. Verder heb ik de schurft aan veel fruit eten.

Reageren is niet mogelijk.