There are no ads, please add some


Ajax Vrouwen winnen belangrijke uitwedstrijd tegen PSV

De Ajax Vrouwen hebben vrijdagavond goede zaken gedaan in de kampioenspoule door de uitwedstrijd tegen PSV met 0-1 te winnen. Eshly Bakker scoorde in de eerste helft op fraaie wijze de 0-1 en dat bleek uiteindelijk genoeg voor de drie punten.

Door de overwinning hebben de Ajax Vrouwen de koppositie gepakt en hebben zij twee punten meer als FC Twente en drie voorsprong op PSV al hebben die twee ploegen een wedstrijd minder gespeeld. PSV (uit bij ADO) en Twente (thuis tegen PEC) spelen aanstaande maandag, terwijl de Ajax Vrouwen vrij zijn. Volgende week vrijdag staat de andere topper op het spel: PSV – Twente. De ploeg van Nihom zal dan thuis tegen ADO Den Haag spelen. De allerlaatste wedstrijden van het Eredivisieseizoen zijn op 3 mei, waaronder: FC Twente – Ajax Vrouwen.

Opstelling Ajax Vrouwen: Kop; L.Bakker, De Sanders, Van Es, Dijkstra , E. Bakker (70. Van der Most), Akkerman, Verhoeve (66. Schenkel), Van den Bighelaar, Jansen, Lewerissa (89. Mourmans)

Bron: Ajax.nl

Gerelateerde posts

19 reacties

 1. Charka53

  Goed voorbeeld doet volgen althans dat hoop ik .
  Meiden jullie zijn erg goed bezig.

 2. 89_manon

  Kim mourmans, heeft nog bij mijn oude (dorps) voetbalclub gespeeld, SCG (sport club gronsveld) was ze ook al goed, hoop dat ze uiteindelijk zichzelf naar een basisplaats kan voetballen

 3. Forever nr14

  Geweldig nu de mannen nog, er is mij alles aan gelegen om boven die misslijkmakende mietjes club te eindigen.
  Zet m op mannen, alhoewel Groningen wel een flow zit de laatste tijd😬

Reageren is niet mogelijk.