There are no ads, please add some


Van de Beek draagt doelpunt op aan Nouri

Donny van de Beek scoorde tegen Juventus de 1-1 en voor de speler heeft dat doelpunt een extra betekenis gekregen. Van de Beek keek na zijn treffer namelijk naar het scorebord en zag dat hij uitgerekend in de 34ste minuut had gescoord. 

34 is niet zo maar een getal voor Ajax en Van de Beek. Zijn grote vriend Abdelhak Nouri speelde met een drie en vier op zijn rug, totdat hij in de zomer van 2017 tijdens een oefenwedstrijd tegen Werder Bremen een hartstilstand kreeg en blijvend hersenletsel opliep. Van de Beek vindt het nog steeds moeilijk om over Appie te praten. ‘Ik zag gelijk minuut 34 toen ik naar het scorebord keek en  mijn gedachten gingen gelijk naar hem. Appie zou trots zijn geweest op ons spel en het heeft zo moeten zijn denk ik dan, maar dit vergeet ik nooit meer en dit doelpunt draag ik op aan hem. Nu moet de knop weer om en  onze trainer vertelde net dat we 24 uur mogen genieten. Maar Richard Witschge wees ons net al op de uitwedstrijd van zaterdag tegen FC Groningen. Die willen we ook dolgraag winnen in de strijd om de 34ste landstitel.


Gerelateerde posts

11 reacties

 1. Yor2002

  Hopelijk blijft hij maar als hij weg wilt moet hij het zelf bepalen ik gun hem het beste.

 2. Charka53

  Wat een rust bij het maken van het doelpunt en dat in de 34 min dat kan geen toeval zijn Appie was bij hem.

 3. Bakkie

  Dat zou toch veel te vroeg zijn, Yor2002
  Ik vind dat spelers alleen weg moeten gaan als ze hier geen uitzicht meer hebben of als ze echt de allerbeste zijn (zoals Frenkie en De Ligt momenteel). Donny heeft net zijn plekkie in het elftal veroverd en speelt vooral sinds de winterstop echt heel goed. Maar lekker nog zeker een jaartje blijven!

 4. Ajax goden

  Jongens ik hoop echt op de 34e landstitel , tegen groningen moeten we er weer staan, gisteren heb ik echt weer genoten👍

Reageren is niet mogelijk.