There are no ads, please add some


De Graafschap – Ajax mogelijk naar vrijdagmiddag 26 april

De plaatsing van Ajax voor de halve finale van de Champions League heeft consequenties voor de Eredivisie. De KNVB heeft al eerder laten weten dat men rekening wil houden met Ajax waardoor de wedstrijd De Graafschap – Ajax zal worden vervroegd naar vrijdag 26 april.

De eerste wedstrijd in de halve finale van de Champions League staat namelijk gepland op dinsdag 30 april of woensdag 1 mei. De Graafschap – Ajax stond gepland voor zondag 28 april maar zal nu dus worden verplaatst naar vrijdag 26 april. In Doetinchem verwacht men echter problemen vanwege Koningsnacht waardoor er meer politie-inzet nodig is in Doetinchem. Het lijkt dus niet onwaarschijnlijk dat de wedstrijd op vrijdagmiddag wordt afgewerkt. Ook heeft de verplaatsing van de wedstrijd gevolgen voor de belangen in de degradatiestrijd, zegt Hans Martijn Ostendorp, algemeen directeur van De Graafschap, want De Graafschap zou nu drie belangrijke wedstrijden in zeven dagen moeten spelen. ‘Dan wijkt de KNVB van zijn stelregel af dat alle eredivisieduels in de laatste twee speelronden op hetzelfde moment moeten worden afgewerkt.’ De Graafschap is al ín gesprek met gemeente en voetbalbond, maar overeenstemming is er nog niet.

Bron: De Gelderlander


Gerelateerde posts

13 reacties

 1. Wenen 1995

  Nogmaals hulde aan de KNVB. Alles moet gedaan worden om Ajax zich optimaal te kunnen voorbereiden op de CL-wedstrijd.

 2. nash1900

  B-Team

  Landstitel op 1 en op 2 de CL de beker dan maar met een aan gepast elftal.

 3. Charka53

  Je gaat bijna van de KNVB houden .
  maar wat zal er weer gezeurd worden door de anti Ajax meute .

 4. Zlatan4ever

  K
  N
  V
  B

  !
  👍🏻

  En dat onder de leiding van een “ex-Veinoorder”…..
  Die kan zich niet meer in 010 op straat vertonen….

 5. Forever nr14

  Let op, daar komen weer de calimero’s van het land. Hulde aan de KNVB👍 mag ook een keer gezegd worden.

 6. fjonkman

  Over Calimero’s gesproken, de Graafschap wil niet op vrijdagmiddag spelen. Eerlijk gezegd is spelen op vrijdagmiddag ook wel een idiote tijd. Zoveel supporters die niet aanwezig kunnen zijn omdat ze nog aan het werk zijn. Is zaterdagavond of desnoods vrijdagavond niet een veel betere oplossing??

 7. AB

  Nog niet zo lang geleden was het KNVB maffia, was het de KNVB die persé wilde dat PSV kampioen moest worden. Nu is het lang leve de KNVB. Misschien alles realistisch blijven bekijken bij beslissingen.

Reageren is niet mogelijk.