There are no ads, please add some


Opstellingen Juventus – Ajax

Ajax en Juventus treffen elkaar om 21:00 uur voor de tweede keer om de kwartfinale van de Champions League te spelen. Nicolás Tagliafico is geschorst en wordt vervangen door Noussair Mazroui. Bij Juventus staan Matuidi en Bernardeschi op scherp terwijl wij een half dozijn op scherp staande spelers hebben: Hakim Ziyech, Frenkie de Jong, Donny van de Beek, Lasse Schöne, Matthijs de Ligt en Daley Blind. De leiding van vanavond is in handen van Clément Turpin en de wedstrijd is te volgen via Veronica en Ziggo Sport.

Opstelling Juventus: Szczesny, De Sciglio, Rugani, Bonucci, Sandro,Can, Pjanic, Matuidi, Bernardeschi, Dybala, Ronaldo

Opstelling Ajax: André Onana, Noussair Mazroui, Daley Blind, Matthijs de Ligt, Joël Veltman, Frenkie de Jong,  Donny van de Beek, Lasse Schöne; David Neres, Dusan Tadic, Hakim Ziyech


Gerelateerde posts

120 reacties

 1. marcussboss

  Ik kijk zo erg uit naar deze wedstrijd, maar de spanning giert door mn lijf!! Hopelijk weten ze ons nog trotser te maken dan dat ze nu al hebben gedaan!!❌❌❌

 2. Frip

  Ja dat zij ik van de week al deze opstelling nu komt het erop aan vol gas en laten zien waar wij trots op zijn ….ajax amsterdam ❌❌❌

 3. Frip

  Can zou niet spelen want hij was geblesseerd nou je ziet het hij speelt gewoon …

 4. JohnDoe77

  Mooi! Precies de oplossing die ik gehoopt had. Je centrum niet uit elkaar trekken maar Mazraoui naar links halen en Veltman laten spelen!

 5. AB

  Niet blij met Maz op links maar we hopen er het beste van. Beperktheid van de selectie achterin is wel erg duidelijk. Sinkgraven is nu definitief out (op zich logisch maar hij zit wel bij selectie) en Mallagan is nog groter risico naar het schijnt of hij kan alleen links cv spelen en dan is dat erg beperkt.
  Zaak om weg van je strafschopgebied te blijven en te overheersen op het middenveld. Ik ga voor 0-1 bij de rust en eindstand 1-2.

 6. Wenen 1995

  Heb er een goed gevoel over. Hopelijk krijgt Ajax de kans haar spel te spelen en krijgen ze de ruimte. Dus nogmaals: 2-3!!!

 7. -buitenkantje rechts-

  nee!! Zowel Veltman als Maz in de verdediging, waarvan Maz ook nog aan de verkeerde kant…☹😟

 8. Finidi

  Zoals ik vd week al zei, het kan alleen maar meevallen en ben trots om ajacied te zijn! 0-1🤞

 9. AB

  Dat bedoel ik. Peentjes zweten. De twee mogelijkheden die er waren hebben we laten lopen. De aankoop krijgt geen vertrouwen en de pseudo linksback ook niet. Dus nu een nietoriginele verdediger van rechts naar links. Als dit werkt drink ik een maand niet meer (behalve bij kampioenschap en bekerwinst 😂 en bij de wedstrijden halve finale😂)

 10. Forever nr14

  Tja waar is Wöber en of Viergever, moeten we het doen met baby Sinkgraven

 11. nash1900

  Sink damn……. blaffen maar nooit bijten…….hopelijk bijt hij nou eens door

 12. Iamsterdam2015

  Pffft Sinkgraven!!!!!!!
  Ze zetten meteen druk op De Jong die komt niet in zijn spel. Slim van Juve

 13. Donderbol

  Godverdomme! Die ronaldo loopt zooo snel weg, staat veltman gewoon in de weg voor de ligt…

 14. 89_manon

  Daar gaan we… ajax zit niet in het spel.. hakim maakt geen goede passes, mis echt de drive de lust om te willen winnen, hoop op een wonder, maar ben bang voor het ergste…

 15. Forever nr14

  Goed he die Zyjech, werkelijk heeft nog helemaal niets goeds of iets gedaan. Oeiii mag ik niet zeggen hier he, want die is heilig verklaard, maar tis qat ik zie

 16. AJAXForever61

  Ik blijf mijn eerdere voorspelling 2-2 op naar Engeland voor de halve finale!!❌❌❌

 17. AB

  Kijk naar mijn commentaar oa over Ziyech. Je bent gewoon zielig. We zijn bezig met een spannende wedsttijd. Je bent gewoon een klootzak

 18. Wenen 1995

  En dadelijk een brilliante actie vanZiyech en je staat weer op de bank te juichen. Niet zeuren dus en gewoon genieten van deze uitzonderlijke prestatie van ALLE Ajax-spelers👍

 19. -buitenkantje rechts-

  2 spelers hebben niet het niveau.. Veltman en Sinkgraven.. daardoor loopt de rest achter de feiten aan..
  Veltman liep weer heerlijk de Ligt in de weg die de loopactie van Ronaldo wilde aanvallen.. Wat een wijf is het toch ook.. erger me dood aan Veltman.. Maar ja..echte Ajacied hè

 20. AB

  Taglifico wordt erg gemist. Maz heeft op rechts een veel betere drive dan Veltman. Verdedigend verder niet slecht op actie bij doelpunt na. Teveelhebben niet het niveau van de uitwedstrijd bij Real maar …… 2e helft kan dat veranderen.

 21. RickyAmsterdam

  Waar ben jij mee bezig man, ruzie lopen zoeken met mede-ajaxcieden terwijl Ajax de wedstrijd in de CL speelt. Als supporter heb je als het goed is momenteel wel betere dingen te doen.

 22. Iamsterdam2015

  Man man man. Wat is er met Zyjech??? Hij schiet iedere keer van de meest onmogelijke hoek…… nu moet ie schieten gast ie voor geven!!!!!!

 23. Forever nr14

  Psssssssst je mag niets zeggen over onze Zyech🤣🤣🤣 nie noarmaal zeg

 24. JOlsen7

  Als verdediger scoren in de halve finale uit tegen Juventus… Marktwaarde van Mathijs is weer behoorlijk gestegen
  Kom maar Overmars…

 25. AjaxKat

  Petje af voor Sinkgraven! Ga er maar aanstaan als je de wedstrijd begint als 3e keus.

 26. -buitenkantje rechts-

  We gaan het redden!!!! Het gaat gvd gewoon lukken.. kippenvel overal..
  Dit kan toch niet meer mis???

 27. Donderbol

  Wat eeeeeeen spanning, en wat zijn onze fans helden!!!!! Je hoort ze overal bovenuit de hele wedstrijd al !!!

 28. AjaxKat

  Ik was erbij tijdens de finale in ‘96 tegen Juve. Nooit meer gedacht dat Ajax sportief revanche kon nemen. Vandaag is die dag…

 29. 89_manon

  🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉

 30. nash1900

  Halve finale……Haha niet te geloven dit 😀

  Beker finale met een B team!!!!

 31. Ajaxbest

  Yes boys het is ajax gelukt 🎉🎊💪🍻🍻 wat heeft ajax super goed gevoetbald in de 2 helft

 32. Who cares

  🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻sssssst maar ff met je kritiek dit maak je dus eens in de 20 jaar mee

 33. ajax62

  Wat een top prestatie van het team, de staf en de directie om deze koers in te zetten.

 34. Yindi02

  En jij moet opflikkeren van dit forum. Hoe kun je negatief reageren naar welke speler dan ook vanavond. Houdt gewoon je kop dicht. Je bent degene die zwaar voor LUL staat.

 35. HURBIE

  Als je nog niet gek bent, dan word je het wel met zo’n geweldige prestatie 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆

 36. Yindi02

  Jij moet gewoon opflikkeren van dit forum. Tenzij je jezelf voor lul wil blijven zetten.

 37. Forever nr14

  Yindi02 ik hoop voor je dat je het niet tegen mij hebt? Want een forum is er om plussen en minnen te vermelden en bepaal jij zeker niet wie hier wat zegt, tiefus lekker zelf op minkukel

 38. Yindi02

  Forever 0, ik heb het tegen jou ja. Flikker op nogmaals. Nog iets over ten Hag te melden? Kan nog maar daarna echt wegwezen.

 39. Forever nr14

  Haha zeker, ik blijf volharden idd. Met dit materiaal hoef je geen top trainer te zijn, maar wil ik ook zeker water bij de wijn doen en moet ik zeggen dat hij het nu wat meer op de rit heeft maar dat is nogmaals niet alleen zijn verdienste.
  Laten we gewoon blij zijn en genieten van dit man, ik ben gewoon kritisch en laat dat hier blijken, als je daar niet tegen kunt opzouten dan. Ik ben al te lang ajacied om me druk te maken om zo’n ventje als jij.
  02? Geboortedatum?

 40. Forever nr14

  Prinsengracht? Jij ook nog zeiken en geen kritiek durven verdragen hier🤣

 41. Yindi02

  Hij (ten Hag) zegt nooit en nergens dat hij dit alleen doet. Steeds noemt hij het team en de staf er omheen. Hij heeft het recht om blij te zijn. Hij is er wel een belangrijk onderdeel van. Kun jij niet zeggen.

 42. Forever nr14

  Hij is eind verantwoordelijke, die ons punten gekost heeft ivm zeer dubieuze beslissingen en het niet kunnen motiveren van zijn team tegen Heerenveen thuis, Kakkies uit, Pisvlekken uit alweer vergeten?
  Dat verwijt mogen we m zeker maken, het contrast met de CL komt echt niet door hem en of staf maar dat spelers zich volledig op kunnen laden ipv een heracles of VVV uit.
  We hadden tegen Heerenveen al op 1 moeten staan en niet meer weg moeten geven. Ik baal er gewoon van dat we weer achter die vieze vuile lampjes aan moeten hollen.

 43. De Nees

  Voor maar 60 mln laten gaan is alweer achterhaald. 🖕 F*ck u Barca, dat wordt een extra hypotheek nemen op je stadion!

 44. De Nees

  Daag Juve 🖕! Neem nog een shotje doping, d’r ligt vast nog wat in het medicijnkastje.

 45. JohnDoe77

  Centrum uit elkaar had enorm dom geweest, dit werd door iedere voetbalkenner gezien als de beste oplossing! En zie daar; Sinky! 😁 Die wel afgeschreven is!

 46. AB

  Heb jij alle voetbalkenners gehoord? Daarbij, waarom neemt ten Hag dan in het laatste deel van de wedstrijd dat grote risico door Blind alsnog r
  Lb te zetten en Magallan naast de Ligt? Dat was nu net een behoorlijk risico wat hij nam. Tijdens een wedstrijd die goed verloopt zo’n aanpassing was behoorlijk listig en in mijn ogen een beetje dom.

 47. Zlatan4ever

  AB, je was weer lekker bezig met je beledigingen. Is het dan toch waar ? Eens een lul altijd een lul..
  Je bent zo’n zielig mannetje🤮

 48. Yindi02

  Ja, baal ik ook van. Maar ten Hag leert ook. Hij is wel degelijk mede debet aan wat er nu gebeurt. Zijn uitleg over de omzetting in de tweede helft klopt als een bus. Subliem gedaan, kijk maar terug. Positief is ook dat het team in staat is dit zo uit te voeren. Dat is ook een kwaliteit van Ajax nu, tov paar maanden terug. Geniet er nou eens gewoon van. Waarom zo negatief en steeds die privé- oorlog tov tH. Neem aan dat je ook gezien hebt dat het 1-4 had kunnen zijn. CR7 totaal niet gezien in de 2e helft op die smerige charge na dan. Ook een kwaliteit, ook mede dankzij die omzetting van Haggie. Heb mijn twijfels ook gehad tav tH maar dat kun je inmiddels niet meer hooghouden. Kritiek prima maar oorlog niet terecht.

 49. De Nees

  Sinkgraven had wel een heel makkelijke avond met een schijterig Juve in de 2e helft. Hij heeft niks verkeerd gedaan dat wel, zijn niveau past niet bij dit Ajax. Maar voor vandaag niet geklaagd, iedereen verdient een pluim. 😀

 50. Forever nr14

  He Yindi, eens kerel.
  Wie had verwacht dat we in de CL dit zouden bereiken na flinke of day in de competitie, en dat was doel nummer 1 na 5 droge jaren. En om weer achter die vuile lampjes aan te hollen heb ik echt wen hekel aan, dus ja dan ga je een zondebok zoeken.
  Maar man let it be, ik geniet zo enorm van dit Ajax nu, en blijf dat doen nu het nog kan.
  Wat Zyech betreft, blijf ik zeggen dat ie echt te weinig rendement heeft “helaas” waar eindigde gisteren die geweldige opbouw ook alweer, dan gaat ie weer schieten met een man voor zich, dan moet ie juist spelen omdat dat schieten van hem zelde lukt.
  Maar goed kerel, misschien ben ik wel te veel ajacied en wil het altijd goed zien, maar dat kan natuurlijk niet. Gisteren was echt geweldig en ik geloof dat ik vandaag ieder artikel al tig keer gelezen en bekeken heb.
  Ben al vanaf m’n 7e ajacied en vele wedstrijden gezien, met Johan was het top toen en 95 ook, maar dit in deze huidige tijd van het mondiale voetbal en macht, is dit een ongekende wereld prestatie. Hulde❌❌❌

Reageren is niet mogelijk.