Gametalk Juventus – Ajax: Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win!

Voor Ajax staat vanavond de return in de kwartfinale van de Champions League tegen Juventus op het programma. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen. Juventus – Ajax begint vanavond om 21:00 uur.

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Related posts

57 Comments

  1. Wenen 1995

    Verwacht weer een aanvallend Ajax en een loerend Juventus. Dus oppassen jongens! Succes en laat ons juichen!

  2. ajaxpers

    Onana
    Veltman, de ligt, blind, mazz
    Schone(Ekkelenkamp), Frenkie, Donny
    Ziyech, Tadic, Neres

          1. Bakkie

            Jij snapt er echt niks van, je hebt geen idee hoe hard Ten Hag dit seizoen werkt om te zorgen dat deze spelers dit kunnen brengen

          2. Prinsengracht

            Voor de goede orde: Moosie reageert op Ajaxpers. Ajaxpers roept altijd dat FdB terug moet komen. Alleen daarom reageert Moosie zo. Schijnt niemand hier door te hebben.

        1. Indojood

          Geen FdB meer. Die heeft Ajax bijna nooit op zijn Cruijffiaans laten voetballen. Schalen winnen en supporters vervelen, later alleen maar supporters vervelen.

          1. De Nees

            Dat zijn naam hier nog rondspookt, wtf. Groot Ajacied en mag in alle functies terugkomen maar never nooit meer als trainer.

    1. Mikeweert97_

      Ik dacht aan zoeits:

      Onana
      Veltman – de ligt – blind
      Mazraoui De jong
      Van de beek – schone
      Ziyech – Tadic – neres

      1. -buitenkantje rechts-

        Een 5-2-3

        Dan liever een 3-2-3-2

        Onana
        Veltman de Ligt Blind
        Schöne FdJ
        Nous Beek Tadic
        Ziyech Neres

  3. Charka53

    Hopen op een prachtige pot met een goede afloop als kroon op het werk .
    Gelukkig hebben ze een grote groep etterbakken opgepakt die van plan waren om boel te verkloten , het ze maar gelijk een stadion verbod.

    1. Yindi02

      Gewoon jaar of 2 opsluiten dat zooitje. Echt gajes waar je als Ajaxsupporter toch niks mee te maken wil hebben.
      Ik zou het wel weten.

      1. HURBIE

        Idd dat zijn geen Supporters maar Aso’s dieet verpesten voor de ECHTE SUPPORTERS

  4. -buitenkantje rechts-

    Ik vind Ajax toch behoorlijk verzwakt zonder Nico en met Veltman..
    Je moet het lijntje Maz-Ziyech niet verbreken denk ik. Ook het centrum Blind-de Ligt voelt elkaar goed aan en zou ik laten staan. Blijft de linksback positie als puzzelstuk.. Nu zie je hoe ‘dun’ de selectie eigenlijk is voor het topniveau. Als er een basisspeler wegvalt is er nauwelijks een gelijkwaardige vervanger. Wie zou Frenkie kunnen vervangen die met een lichte hamstringblessure rondloopt? Of wat als Matthijs of Dusan een keer uitvalt?
    Daarom is het al zoo verdomde knap dat we zover zijn gekomen. Ik hoop dat we vanavond weer kunnen genieten.. Wat er ook gebeurt, het CL seizoen kan niet meer stuk. Genoten van de wedstrijden.. Ajax staat weer op de kaart.

    1. FrankiC

      Ik ben om te beginnen ook écht trots op wat er tot op heden gepresteerd is, maar….

      ONS PROBLEEM VAN VANAVOND:
      @BR – Ben benieuwd naar jouw oplossing voor het vraagstuk dat Nico heeft ‘veroorzaakt’.

      Er zijn wel 10 mogelijke keuzes, maar er kleeft overal een ‘maartje’ aan….
      Duidelijk is voor mij dat Wöber té snel verkocht is…., dat Mazra én Sinkie verdedigend geen CL niveau hebben (niet als we onder druk komen en als we niet onder druk komen zijn ze te vaak ‘weg’), dat Frenkie prima als CV kan (Blind naar links) maar Frenkie kan in zo’n wedstrijd op het middenveld niet gemist worden, ….. dat we vrezen dat Magallan het (nog) niet aan kan, Mazra op rechts is al billenknijpen, laat staan op links etc etc etc etc
      Dus???

      1. AB

        Niet alleen jammer van Wöber, Viergever was ook prima backup. Zijn grote teen kunnen we vanavond nog wel eens missen.

  5. KBouter

    Magallan is een Zuid Amerikaanse verdediger die de finale van de Z- A cL heeft gespeeld en is met zeer veel tamtam binnengehaald, dus moet wel wat kunnen. Blind dan gewoon LB.

    Of Magallan moet al een miskoop zijn!!

    1. FrankiC

      Dat weten we dus niet. Zijn invalbeurten waren (op de eerste tegen Vitesse na) niet hoopgevend en TH ziet elke dag aan het werk en durft het blijkbaar ook niet aan. Heeft volgens mij vooral ook communicatie problemen.

    2. vak411

      tuurlijk niet kabouter… mallegan komt vast helemaal goed. zelfde plan als bij netjes. eerst half jaartje wennen in jong en op de bank en er dan staan. Komt goed

  6. Iamsterdam2015

    Godsamme kan niet eens normaal mijn werk doen. Bloed nerveus!!!!!! Straks om 17:00 weg dan met mannetje of 7 de wedstrijd bekijken….ik zeg 1-3

  7. AB

    Oké, de hoge hoed:
    Onana
    Veltman De Ligt Blind magallan
    Mazraoui vd Beek. de Jong
    Ziyech. Tadic. Neres

  8. Hanski

    Ab eens, ik zou alleen schone op plaats van Maz zetten…
    1-1 wns Onona stopt pingel van CR ?

    1. AB

      Met Maz meer voetbal op middenveld. Schone wordt vaak verkozen door supporters vanwege zijn doelpunten uit vrije trappen. Dit seizoen in 42 wedstrijden 6 stuks waarvan 3 uit een directe vrije trap.

      1. Bakkie

        Dat geloof ik best, AB. Met Maz meer voetbal op het middenveld.. Maar laten we dat volgend seizoen gaan uitproberen. Tegen Juventus lijkt me dat geen goed plan. Ik zou Mazra toch gewoon LB zetten denk ik, dan kan de rest lekker blijven staan

        1. AB

          Maz op lb is voor mij een not done experiment. Voor de linkerkant hebben we Blind en aankoop Magallan. Maar, zo zie ik het ?

      2. De Nees

        Ik vind CL avontuur al mooi dit seizoen, een ronde verder is gewoon een bonus. Daarom Magellan d’r in, niet schijterig zijn dat risico kan je best lopen. Laat hem achterin z’n gang gaan, beetje beuken en Ronaldo in de nek hijgen, dat moet hem toch wel liggen als Argentijnse verdediger? En dan Blind op LB want een Maz of Sinkie krijgen de bibbers op dit niveau.

  9. theomar

    TH had het over Sinkgraven. Hopelijk was dat een grapje. Want die is veel te licht en te traag.

  10. Frip

    Juventus zal vol het gas erop zeteen de eerste minuten dat moeten we overleven dan proberen wat druk uit te oefenen en oppassen voor de counters dan misschien een 1-2 winst

    1. Joodjuh

      Juventus gaat zich ingraven zal je bedoelen? Hun mogen en Ajax moet. Ajax zal vol in de aanval gaan en zo hoort het ook. Of Ajax het nu red of niet moeten we trots zijn op dit AJAX. Ik zeg 2-3.

  11. a.p.

    ik ben er klaar voor, mijn Ajaxkleding ligt klaar dus vanavond hopelijk genieten, iedereen een fijne en mooie avond gewenst!

  12. Forever nr14

    Man man wat kan een mens verdragen als ajacied zijnde, dit kan toch niet.
    Kom op boys, we zijn al super trots, maar laat het hier niet eindigen

Comments are closed.