Jong Ajax met 5-2 te sterk voor Go Ahead Eagles

Jong Ajax heeft maandagavond de competitiewedstrijd tegen Go Ahead Eagles met 5-2 gewonnen. De Ajacieden kwamen op sportpark de Toekomst op een 0-1 achterstand maar Traoré en Schuurs zorgden voor een 2-1 voorsprong bij de rust. In de tweede helft kwamen de bezoekers op gelijke hoogte maar in het laatste half uur ging het tempo omhoog en zorgden Danilo (2x) en Traoré voor de 5-2 eindstand. Door de overwinning klimt Jong Ajax 4 plaatsen op de ranglijst en staat het nu 7e. Vrijdag komt FC Twente naar de Toekomst. Bij winst kunnen de tukkers Jong Ajax onttronen als kampioen van de Keuken Kampioen Divisie.

Opstelling Jong Ajax: Kotarski, Bakboord (87. Ter Heide), Schuurs, Solomons, Kemper (69. Bakker), Bijleveld, Gravenberch, Lang, Cerny (77. Nunnely), Traoré, Danilo