There are no ads, please add some


‘PSV had ook interesse in Pierie maar hoopt Ajax wel af te troeven met Álvarez’

Het lijkt een kwestie van tijd voordat Kik Pierie zijn handtekening zet onder een contract bij Ajax. SC Heerenveen gaat naar verluidt een bedrag van vier miljoen euro overhouden aan de achttienjarige verdediger, die niet alleen in de belangstelling van Ajax stond. Mark van Bommel geeft toe dat ook PSV Pierie in het vizier had. “Wij hadden ook interesse in Pierie. Ik baal er niet van dat hij naar Ajax gaat”, aldus Van Bommel tegenover Voetbal International. Het weekblad weet te melden dat PSV Ajax wel hoopt af te troeven in de strijd om Edson Álvarez. De 21-jarige verdediger van Club América zou met een transfer naar Eindhoven in de voetsporen kunnen treden van landgenoot Érick Gutiérrez, die dit seizoen weinig aan spelen toekomt in Lampegat.

Gerelateerde posts

23 reacties

 1. Iamsterdam2015

  Paar eurotjes er tegen aan gooien, mooi salaris en ook die Alvarez is van ons. Al is het maar om die carnaval boeren ziek te maken

 2. Zlatan4ever

  Pierie is hopelijk gekocht voor de toekomst en niet direkt voor het 1e. We zullen zien of dit talent een groeibriljant is…

  1. JohnDoe77

   Beetje het verhaal van Per Schuurs. Wellicht hadden ze hem beter nog een jaartje terug kunnen verhuren…

  1. Prinsengracht

   Nee. Dat moet juist niet. Deze jongen speelt al twee jaar eredivisie. Die hoeft niet te rijpen en die leert niets bij Jong Ajax.

    1. Ajax 1

     Verhuren, want lijkt me niet dat hij al klaar is voor cl en dat is niveau wat we na moeten streven.

 3. Bigboss

  We hebben nu wel een paar verdedigers gekocht maar voor nu nog niet echt de toppers die er direct staan zoals onze argentijnse lb

 4. Charka53

  Als ze hem net als Schuurs in de keuken divisie laat spelen kan je er van uitgaan dat hij ook het eerste niet haalde.

 5. -buitenkantje rechts-

  Je kan hem ook linksback zetten.. hij is een linkspoot en heeft daar vaker gespeeld.
  Misschien een goede opvolger voor Nico.

 6. Finidi

  Ik vind gewoon bij het 1e halen en kijken hoe het loopt,cl nivo/ervaring had niemand wat nu speelt en moet je nu kijken! Niks mis mee toch plus selectie in half jaar 100 miljoen meer waard!

 7. Prinsengracht

  Een andere mogelijkheid, niet perse voor Pierie, maar wellicht voor anderen: Almere kan nog promoveren. Als Ajax daar een stuk of 5 spelers stalt, doen die een jaar eredivisie ervaring op. Ze kunnen misschien elke week nog een dag bij Ajax trainen. Zo hou je er zicht op. En ze blijven zich verbonden voelen. Dit is voor spelers die te goed zijn voor Jong Ajax en nog niet klaar voor Ajax 1. Je kunt bedingen dat je ze in de winterstop kunt terughalen als daar aanleiding toe is.

 8. apeldoorn

  Bergwijn en keeper van VVV halen, daar worden we zelf sterker van en zij zwakker!
  bloed zweet en tranen, vanavond 3 punten, maakt niet uit hoe.

  1. Prinsengracht

   Jij weet wellicht niet hoe Bergwijn is vertrokken bij Ajax. Die zal niet terugkomen. En heb jij die keeper van VVV de laatste weken zien spelen? Misschien kun je nog eens wat verder gaan scouten.

   1. Emous1978

    Joh die zoekt alleen aandacht met zijn keeper van vvv. Fijne wedstrijd vanavond

  2. Moosie

   Hey ‘T Loo
   Fuck jou met je kutkeeper van VVV die bij pisvee getekend heeft mafkees.
   Er gaat geen enkele rotcent naar dat Calimerodorp.
   Als je nou eens wat anders verzint dan te zeiken over een kutkeeper die we niet nodig hebben zou dat fijn zíjn

Reageren is niet mogelijk.