Opnieuw zorgen voor Juventus in aanloop naar duel met Ajax

Giorgio Chiellini, Emre Can, Martin Cácares en Andrea Barzagli waren afgelopen woensdag tijdens de wedstrijd tegen Ajax niet inzetbaar voor Juventus, en de verwachting is dat ook de return van aanstaande dinsdag te vroeg komt voor de spelers. Echter daar blijft het niet bij voor de ploeg uit Turijn want Blaise Matuidi is ook niet helemaal ongeschonden uit de Johan Cruijff Arena gekomen en is ook een twijfelgeval voor de return. Ook achter de naam van Douglas Costa staat inmiddels een vraagteken.

Juventus speelt zaterdag de mogelijke kampioenswedstrijd tegen SPAL maar daar wil trainer Massimiliano Allegri  nog niks van weten en zal hij tegen SPAL een B-ploeg het veld insturen. Cristiano Ronaldo zal daarom niet in actie komen en de trainer laat weten dat pas ná Ajax een eventuele titel zal worden gevierd. De wedstrijd tussen Juventus en Ajax begint dinsdagavond om 21:00 uur waarin Ajax tot nu toe alleen de afwezigheid van Nico Tagliafico moet zien op te vangen.

https://twitter.com/WillemHaak/status/1116663792396406784

Related posts

27 Comments

  1. Ed69

    Maakt niet uit. Ook al spelen ze met de sterkst denkbare opstelling, dit Ajax kan van iedereen winnen!
    Zo trots op dit team!!

    1. De Ajacied

      Trots dat is het juiste woord Ed
      Maar van mij mogen er best veel niet fit blijven bij Juve hoor,
      Er zijn maar 3 dingen die tellen:
      De (halve) Final CL
      De 34e landstitel en
      De knvb beker winnen.
      Hoe?
      Dat maakt mij echt niet uit hoor
      ❌❌❌

  2. Yindi02

    Het spel begint nu al vanuit Italie. Dinsdag allemaal (buiten verwachting) weer fit. Weet bijna zeker. Of nu al een excuus voor het geval er iets mis gaat voor ze dinsdag. Dan kunnen ze zeggen dat er een aantal spelers niet 100% in orde was. Dat laatste zou betekenen dat ze er toch niet echt gerust op zijn en dat is weer een compliment aan ons. Zullen zien.

  3. Koning Haarms Wolfs

    Nu eerst Excelsior oprollen met dikke/dubbele cijfers, zien we Juve volgende week wel weer.

    1. Melles19

      Zo is het!! Trots op wat er op CL niveau nu al bereikt is en er is nog meer mogelijk! Maar het kampioenschap staat nu toch echt op 1. Eerst Excelsior

    2. Ajax 1

      Precies, vanaf zaterdag 20.30 gaan we weer over juve nadenken. Nu 6-0 tegen excelsior om psv te laten zien dat doelsaldo inhalen kansloos is.

  4. Charka53

    De koude oorlog is begonnen volgens mij zijn ze bang van Ajax en terecht we laten ons niet zomaar kisten wij zijn Ajax.

    1. Finidi

      Tja we doen zeker weten weer echt mee anders komen ze niet met van die volgens mij “smoesjes “ om zich in te dekken haha! Mooi toch, hoeft geen angst te zijn maar zeker een beste bult respect voor zon toch wel jong team.

      1. Finidi

        Denk dat ze zich afgelopen dinsdag toch wel achter de oren hebben gekrabt en gedacht hebben in trant van : wtf wat krijgen we nou???

        1. Finidi

          Daarom denk ik dat ze er de 2e wedstrijd toch wel anders tegen aankijken, ik bedoel hierboven natuurlijk afgelopen woensdag?

  5. LeroyT

    Het moet allemaal dit jaar gebeuren. Ik zie het de aankomende jaren namelijk niet gebeuren en is het weer even bouwen aan een nieuw team. Wij willen ze graag alle 3 winnen.

  6. BeukerAjax

    Juve ziet Ajax dus als een serieuze tegentander! Dit is toch geweldig!! Ajax weer op de kaart en iedereen bang voor ons aller Ajax ❌❌❌

  7. Donderbol

    Prachtig dat Ajax weer angst weet in te boezemen bij de grootste clubs van de wereld, echt prachtig!

  8. AB

    Er zijn nog meer zorgen voor Excelsior in de aanloop naar duel met Ajax. Blijft het onder de 10-0 of niet.

  9. Indojood

    Ik zag afgelopen woensdag iemand in de rij staan wiens hoofd op een cabrio leek.

  10. AB

    Snel hoofd he ?. Denk eigenlijk dat de ME er was vanwege problemen die er verwacht werden nav wat bijdragen hier op het forum ?

  11. Ajax belg

    Onze nieuwe aankoop Marin maakt prachtig doelpunt in Topper tegen Anderlecht.

  12. Sjaak Swart

    Al speelt juve in de sterkste opstelling wat ze beslist wel zullen doen,want reken maar dat ze niet hadden verwacht dat dit Ajax zo sterk was en snel in de omschakeling was.Het is dat die renalda daar rond loopt want die maakt het verschil.Ik had meer verwacht van juve maar het is niet een team waar je bang van word zo goed waren ze niet of Ajax was zogoed dat kan ook,maar als je die renalda ,renaldo,in de pocket heb ,heb je juve op de knieen.Het kan gebeuren mannen,het zou zo mooi zijn als je daar wint heerlijk.En die rotterdammers worden steeds stiller ze zitten zelf in de Arena met een shirt van Ajax aan het moet niet gekker worden hahaha.

Comments are closed.