There are no ads, please add some


Gametalk Ajax – Excelsior: Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win!

Voor Ajax staat zaterdagavond de thuiswedstrijd tegen Excelsior op het programma. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen. Ajax – Excelsior begint zaterdag om 18:30 uur.

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Gerelateerde posts

18 reacties

 1. -buitenkantje rechts-

  Ricardo Moniz is nu trainer bij Excelsior.. Op en top Cruijffiaan die eigenlijk coach bij bv Ajax O19 zou moeten zijn. Natuurlijk moeten en zullen wij winnen, maar ik vind Moniz een coach die nog wel eens een konijn uit de hoge hoed kan toveren..
  5-2

  1. Prinsengracht

   6-0. Ook ik zou Moniz wel bij Ajax onder 19 willen zien. Zeker ook omdat onze onder 17 heel goed is. Daar moet goed mee gewerkt worden de komende jaren.

 2. Zlatan4ever

  Exelsior gaat gewoon “de bus parkeren” en hoopt op een counter tegen een waarschijnlijk “vermoeid” Ajax….
  Maar toch een eemvoudige overwinning is haalbaar 4-0

 3. Charka53

  Nu maar hopen dat ze de schaal ook nog belangrijk vinden en er geen potje van maken 4-1

 4. a.p.

  Ik teken voor ruime winst! , goed voor een nog beter doelsaldo? je weet het nooit aan het eind van het seizoen. Weet je nog de Graafschap uit een paar seizoen terug?

 5. Joodjuh

  Ik zie PSV niet winnen van AZ EN Willem 2 dus zelf gewoon alles winnen en dan komt de schaal eindelijk weer eens naar Amsterdam waar ie hoort!!

 6. Donderbol

  Veel plezier mannen! Fijne wedstrijd!
  Als de mannen het maar niet onderschatten, een 4-0 overwinning zou mooi zijn!

 7. Frip

  Ik hoop gewoon op winst na een zware doordeweekse wedstrijd nu gewoon de 3 punten pakken al is het maar met 1-0 of 2-0 resultaat telt nu

Reageren is niet mogelijk.