There are no ads, please add some


Ronaldo stapt op vliegtuig naar Amsterdam; Chiellini en Emre Can ontbreken

Cristiano Ronaldo reist met Juventus mee naar Amsterdam voor de heenwedstrijd in de kwartfinale van de Champions League tegen Ajax. De aanvaller is fit genoeg om mee te doen in de Johan Cruijff ArenA, maar dat geldt niet voor Giorgio Chiellini. De aanvoerder liep maandag een kuitblessure op tijdens de training en is er niet bij. Emre Can, Martin Cácares en Andrea Barzagli ontbreken eveneens.

Over de inzetbaarheid van Ronaldo was de afgelopen weken veel te doen. De Portugees raakte aan zijn hamstring geblesseerd tijdens de interland tegen Servië, maar na afloop wist hij het al zeker: hij zou hoe dan ook op tijd fit zijn voor de dubbele ontmoeting met Ajax. Ronaldo heeft zijn doel gehaald en stapt dinsdagmiddag op het vliegtuig. Ook Douglas Costa, achter wiens naam een vraagteken stond, is op tijd fit.

Het gemis Chiellini is echter een flinke domper voor Juve-trainer Massimiliano Allegri. Daniele Rugani zal waarschijnlijk in plaats van Chiellini spelen in het hart van de Italiaanse defensie, omdat Cáceres en Barzagli al langer in de ziekenboeg zitten. Emre Can viel zaterdag uit in de wedstrijd tegen AC Milan (2-1 zege) en zijn enkelblessure houdt hem tegen Ajax aan de kant, zo is duidelijk geworden.

Gerelateerde posts

27 reacties

 1. Ajax 1

  Goed zo…..kom maar op ronaldo. We hebben wel meer goede spitsen in de arena gezien dit jaar, die uitgeschakeld werden

  1. De Ajacied

   Denk niet dat hij zal spelen hoor, en heb ik liever als ik eerlijk ben mag nog 2 weken geblesseerd blijven van mij 😉
   ❌❌❌

 2. Bakkie

  Lekker, die Chiellini vind ik persoonlijk een van de beste verdedigers ter wereld. Zo veel ervaring en een echte over-mijn-lijk-mentaliteit. Nog lekkerder omdat zijn vervangers ook al geblesseerd zijn!

 3. Prinsengracht

  Hij mag spelen. En dan na 5 minuten weer uitvallen. Zien we hem in Turijn ook niet op het veld.

 4. Iamsterdam2015

  Blij dat Chiellini er niet bij is. Is persoonlijk van mij ren van mijn favoritie speler maar vind het voor morgen niet echt erg dat hij er niet bij is. Tja en als Ronaldo dan toch mee doet ga ik maar genieten ook van hem…maar hopelijk niet te veel!!

 5. a.p.

  welkom op Schiphol en in Amsterdam maar Wij ons Aller Ajax moet morgen winnen.

 6. Zlatan4ever

  Met of zonder Ronaldo, Ajax moet aan de bak zoals tegen Real ! Dan maken wij kans op een volgende ronde

 7. levando92

  Denk ook dat Ronaldo op de bank zal beginnen en als Juve aan de bak moet zal hij invallen, en aan de bak gaan ze.
  KOM MAAR OP! Kenniew88!

 8. -buitenkantje rechts-

  Ik hoop dat hij speelt.. Een levende legende die voor het eerst en misschien ook voor het laatst in de Arena is te bewonderen..
  Als liefhebber snap ik sommige commentaren niet..

  1. FrankiC

   Ik zal het proberen uit te leggen.
   Het resultaat is heilig in deze dubbele ontmoeting. Als Emre, Chiellini en Ronaldo niet mee doen, wordt Juve zwakker. Hoe zwakker Juve is hoe groter onze kans op een goed resultaat.

   Achteraf zou het fijn zijn om te kunnen zeggen dat je tegen alle sterren te hebben gewonnen, maar het risico dat dat tegen alle sterren gebeurt is vooraf kleiner…..

   Ik kijk morgen meer als Ajacied dan als liefhebber.

  2. Indojood

   Hij zal voor de derde keer te “bewonderen” zijn in de ArenA. De vorige twee keren ging ons dat niet goed af, twee resp. drie goals.

   1. Prinsengracht

    Ik zie liever vier van Spurs weer eens in de JC Arena. In de halve finale.

 9. Donderbol

  Hopelijk wordt het morgen een spektakel ! Aan de arena gaat het niet liggen ☺️

  1. HDfan

   Beviel me anders prima toen Ramos er niet bij was bij de return😁, niemand over gehoord

Reageren is niet mogelijk.