There are no ads, please add some


Gametalk Ajax – Juventus: Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win!

Voor Ajax staat woensdagavond de eerste wedstrijd in de kwartfinale van de Champions League tegen Juventus op het programma. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen. Ajax – Juventus begint woensdag om 21:00 uur.

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Gerelateerde posts

25 reacties

 1. -buitenkantje rechts-

  Het is ongelovelijk goed dat Ajax zo ver gekomen is in de CL.. Elke wedstrijd die nu nog komt is een cadeau waar je als Ajacied van moet genieten! Ik hoop op een prachtige pot voetbal, waarin Ajax andermaal boven zichzelf kan uitstijgen en Juve gaat verslaan. Ik heb er zin in..

  1. HURBIE

   Idd BR ze hebben ons toch hardstikke verwend met geweldig voetbal
   Voor mij kunnen ze al niet meer stuk

   1. Zlatan4ever

    Wij hebben niks te verliezen nu we al zo ver gekomen zijn met prachtige wedstrijden tegen Bayern en Real. Hopelijk gaan we Juve ook bij de strot pakken met mooi voetbal ! WZAWZDB !

  2. JohnDoe77

   Goede persconferentie van EtH! Mooie reactie op de complimenten van Jordi! Topper!! Nu morgenavond nog een mooi vervolg aan geven!

 2. Charka53

  Laten we met z’n allen er maar van genieten en hopen op een leuke pot en een winnend Ajax en we beginnen met 0-0 dus het kan altijd.

 3. Zlatan4ever

  Ik hoop dat je voorgevoel uitkomt Theomar ! 👍🏻👊🏻🙋🏼‍♂️

 4. Indojood

  Heel veel zin, de groeten vanuit 428….

  This is #OurJourney.
  We’re not done yet…

 5. Ajax 1

  Lekker vanouds zenuwachtig wakker geworden, net als tegen psv….heerlijk avondje, maak ze gek op het veld, doe ik dat op de tribune!

 6. Joodjuh

  Mijn gevoel zegt 3-1 en dat zal ook wel nodig zijn om de return te overleven. Ajax klapt er vanaf minuut 1 boven op waar zelfs Juventus geen raad mee weet!

 7. Marc Overdwars

  Dan kan de wedstrijd de van Boekel in als: dik gewonnen en wat weinig krachten kostte

 8. Bigboss

  We kunnen vanavond alleen maar winnen. Als we elk jaar zo spelen komt de rest van zelf. Top prestatie met top mentaliteti dan kom je vanzelf ver

 9. apeldoorn

  gewoon bloed, zweet en tranen vanavond!! nog 5x winnen in de competitie, bekerfinale en we hebben de dubbel, maak het onvergetelijk en plak er een dikke vette halvefinale (of meer) in de CL aan vast… we hoeven er alleen maar in te geloven, want dat we het kunnen hebben we dit seizoen al vaak zat laten zien!
  BAM

 10. Iedereen heeft een mening

  Ik twijfel tussen 2-0 en 3-1 maar krijg het gevoel dat het 3-0 wordt

Reageren is niet mogelijk.