There are no ads, please add some


Familie Nouri ‘blij verrast’ door videoboodschap Ronaldo: ‘Heel lief’

Op de op social media-kanalen van Soufiane Touzani verschenen video wenst Cristiano Ronaldo, de vorig jaar door hartritmestoornissen getroffen, Abdelhak Nouri nog een fijne verjaardag toe. De familie van Nouri laat in een reactie weten ‘blij verrast’ te zijn door het gebaar van de Portugees.

“Hi Nouri, ik ben Cristiano. Ik wil je een fijne verjaardag toewensen en ik hoop dat je snel herstelt. We houden contact”, luidt de boodschap van Ronaldo aan Nouri, die ruim anderhalf jaar geleden op een trainingskamp van Ajax in elkaar zakte tijdens een oefenwedstrijd en blijvend hersenletsel overhield aan het incident. De middenvelder vierde een week geleden zijn 22e verjaardag.

Gerelateerde posts

22 reacties

 1. AjaxKat

  Gezien het feit dat de wedstrijd morgen is en Nouri’s verjaardag vorige week (dacht ik) was, denk ik toch dat het een beetje marketing van CR7 himself voor himself is. Misschien uit angst uitgefloten te worden of zo…? Overigens zou ik het heel flauw en makkelijk vinden als hij wordt uitgefloten. Heeft zo’n wedstrijd niet nodig. Ik heb ‘m ook nooit iets negatiefs over Ajax horen zeggen.

  1. Iamsterdam2015

   Het is gewoon een wereld topper waar ik alleen maar van kan genieten! Mogen en in turijn hoop ok minder maar het is en blijft een topper

  2. Sulejmanii

   Man man, wat een onzin weer. Het bericht is niet op zijn social media gezet! Maar persoonlijk gestuurd, wees beter ingelicht voor je wat zegt. 😒🤦🏾‍♂️

    1. Sulejmanii

     Die touzani is er mee aan de haal gegaan ja, maar Ronaldo heeft het persoonlijk naar de familie gestuurd. Dat had de broer van Nouri zelf gezegd. Mijn punt was, hij hoeft het niet te doen. En het is jammer altijd, als er mensen zijn die zo een kooi gebaar de grond in boren. Niemand weet waar dat goed voor is. Anyway, veel succes vanvond het word lastig maar hopelijk 3 punten.

 2. Charka53

  Hoe moeten we dit nu plaatsen we weten allemaal dat Appie nooit meer de Appie wordt die hij was , oké een felicitatie met z’n verjaardag kan nog net maar de rest van zijn verhaal hoeft voor mij niet.

  1. Bakkie

   Inderdaad Charka, beetje hypocriet… Hopen dat hij “snel herstelt”? Hij herstelt nooit meer, laat staan snel… En we houden contact? Jullie hebben nooit contact gehad, voor dit hele drama wist CR niet eens wie Nouri was.
   Nou goed, ik probeer me niet teveel op te winden. Het zal allemaal wel goed bedoeld zijn, maar ik heb het niet zo op dit soort publiciteit

 3. Zlatan4ever

  Laten wij met z’n allen het er op houden dat Ronaldo het goed bedoelde….

 4. Donderbol

  Die man doet toch godverdomme zijn best. Zijn er nog azijnzeikers hier.. ik ben geen fan van die man, maar ik snap werkelijk niet dat je hier over gaat mauwen, bedoelt het overduidelijk goed

     1. Charka53

      Moet je het verschil in mens maar eens bekijken Appie was op het veld spontaan en vriendelijk en zou een grote worden en Ronaldo is een ster maar staat ver van Appie vandaan als het om de mens gaat

     2. Sulejmanii

      Volgens mij heb ik jou hele reactie verkeerd begrepen man! Wie doelde je op met Galbak?

 5. Kevke87

  ik geloof niet dat dit een soort marketing reclame voor zichzelf is. als je ook documentaires van hem bekijkt zie je ook dat het een zeer betrokken vader is, heel behulpzaam en geen tatoeages neemt in een tattoerijke tijdperk ivm bloed doneren. dmv die documentaires kom je privé wat meer over hem te weten wat voor type persoon het is, daarom denk ik dat hij dit gewoon oprecht meent.
  los daarvan, ik zou me echt schamen als Ajacied als hij wordt uitgefloten

   1. Ajax 1

    Inderdaad. Ik ben ook zeker geen ronald fan en wens hem vanavond een 4-0 nederlaag toe. Maar het is een top sportman en lijkt een goed mens te zijn bovendien. Dus respect verdient hij wel.

Reageren is niet mogelijk.