There are no ads, please add some


Entrada als warming up voorafgaand aan thuisduel tegen Juventus

De kwartfinale wedstrijd in de Champions League van aanstaande woensdag tegen Juventus wordt voorafgegaan door een entrada, wat staat voor een mix van trommelen, lekker zingen en vuurwerk. Dit alles gebeurt zo’n twee uur voor de aftrap. Rond 19.00 uur wordt verzamelt bij de zuidzijde van de Johan Cruijff ArenA. Ajax zet alles op alles om een goede uitgangspositie neer te zetten voor de return in Turijn en de supporters zetten net zo goed hun beste beentje voor. Een entrada vormt altijd een spectaculair gezicht en werkt sfeerverhogend. Voor de warming-up geldt toch vast hetzelfde? Laten we hopen dat de wedstrijd ook in die categorie valt en dat het stadion een onneembare vesting wordt voor Juve.

Wie weet krijgen de spelers vooraf iets mee van de warming-up. Dat was in Madrid wel het geval, zo begrepen we via Dani de Wit. De spelers zagen toen de beelden op hun mobieltjes voorbij schieten.

Wij kunnen niet wachten. Op naar woensdag, tot dan!

Gerelateerde posts

22 reacties

 1. nash1900

  Ronaldo is er dus gewoon bij. aanvoerder Giorgio Chiellini is er niet bij.

 2. Frip

  Tuurlijk is ronaldo erbij word gewoon gespaard ondanks blessure voor deze wedstrijd…

 3. Zlatan4ever

  Off topic: Bij ADO is the Entrada al begonnen met “vuurwerk”.
  Die komen voorlopig niet meer “kladderen” in Amsterdam🥊

  1. Basl

   Jij bent echt een triest figuur he. Misschien als je later groot bent krijg je kinderen die langs zulke dingen naar school moeten lopen.

   1. Zlatan4ever

    He Basl, ik heb je nooit gehoord als er handgranaten worden ingezet door “personen met een immigratie achtergrond”…..
    Dat is wekelijkse kost in Amsterdam en Rotterdam.
    Is dat geen probleem voor de kidz ? 🤔

    1. AB

     Jij, overduidelijk. Heeft “de neus” ook een immigratie achtergrond. Onze vrienden van de motorclub die doen niets met wapens? Drugs afrekeningen zijn niet onder “niet immigratie” achtergrond personen? Altijd fijn zulk selectief waarnemingsvermogen. Prettige wedstrijd morgen en ik hoop voor jou dat je in een immigratieloos vak staat.

     1. Zlatan4ever

      Zolang jij niet in het vak staat is alles OK AB, blijf wel goed om je heen kijken……

     2. Zlatan4ever

      Voor je het weet, staat er een “hoofd” in je woonkamer te kijken…

 4. AB

  Ik ga maar vast aan de warmingup beginnen en de site de site maar even laten. Lees weer zoveel vreemde uitlatingen. Iedereen prettige wedstrijd morgen en tot donderdag of later.

 5. Zlatan4ever

  Je kan beter de site voor goed verlaten , doe je een hoop mensen een plezier mee.

  Je bent zo hypocriet, gewoon bizar. Als we alle berichten van jou richting Eug en Litmanen op een rijtje zetten dan zou jij strafrechtelijk vervolgd kunnen worden… en dan ga jij “of all people” reageren op een discussie waar je geen ⚽️ mee te maken hebt…

   1. Zlatan4ever

    In het geheel niet PG. Die heren zijn beiden ook niet helemaal “fris”, maar AB doet niet veel voor ze onder met zijn commentaar op derden en het verschuilen achter diverse nick-names en dat wilde ik even duidelijk maken.

 6. Zlatan4ever

  Zo lang hij met rust laat zal je mij niet horen… maar blijft hij mij zoeken dan heeft hij een probleem

Reageren is niet mogelijk.