There are no ads, please add some


De Graafschap dreigt met stadionverboden voor kaartverkopers

De Graafschap werkt samen met Marktplaats om te voorkomen dat seizoenkaarthouders hun kaart voor de thuiswedstrijd tegen Ajax doorverkopen via de openbare verkoopsite. De club speurt naar verkopers die kaarten aanbieden voor woekerprijzen en geeft hun gegevens door aan de KNVB. Dit ook in verband met de vorige confrontatie op De Vijverberg. De laatste visite van Ajax aan Doetinchem, in mei 2016, ging gepaard met ongeregeldheden, daar de Amsterdammers door een 1-1 gelijkspel de landstitel verspeelden. Reden voor De Graafschap om zich goed voor te bereiden. “De publiekstribune is voor supporters van De Graafschap en we willen weten wie we in huis halen’” zegt algemeen directeur Hans Martijn Ostendorp in gesprek met Omroep Gelderland.

Toegangskaarten en seizoenkaarten die via marktplaats worden aangeboden, worden door de club geblokkeerd. Daarnaast riskeert de aanbieder een stadionverbod van 18 maanden en een boete van 450 euro. De wedstrijd in Doetinchem zal ongetwijfeld een cruciaal duel voor Ajax in de titelstrijd met PSV zijn. Ajax staat bovenaan in de Eredivisie in puntenaantal gelijk met PSV, maar beschikken over een beter doelsaldo.

Gerelateerde posts

11 reacties

 1. Prinsengracht

  Ik loop in de rust naar het Leidseplein. Hopelijk staan we dan al ruim voor en kan het feest al een beetje beginnen

 2. Zlatan4ever

  Als of voor de 2e keer aan de Graafschap de titel gaan verspelen. We rollen ze op !🥊

   1. Prinsengracht

    Hoezo praatjes? Ajax doet hetzelfde. En wij ergeren ons hier als we niet aan kaarten kunnen komen omdat die zwart worden doorverkocht. Denk jij echt nooit na voordat je iets typt? Want daar lijkt het op.

     1. Prinsengracht

      Geen antwoord he Furbie. En ook niet als ik je vraag hoe je er bij komt dat Suarez op zijn retour is. Je bent echt de domste kneus hier op het forum.

 3. a.p.

  ja tegen 030 dat zou een prachtige kampioenswedstrijd kunnen zijn! maaaarrrr eerder mag ook!

Reageren is niet mogelijk.