There are no ads, please add some


‘Ajax en Barcelona bespreken mogelijke transfer Aleña’

Catalunya Radio meldt dat directeur spelersbeleid Marco Overmars heeft gesproken met vakcollega Eric Abidal van Barcelona over een overgang van Carles Aleña. Overmars zou ook al contact hebben gehad met de zaakwaarnemer van de 21-jarige middenvelder. Het is onduidelijk of er hier sprake is van een verhuur of een definitieve transfer voor de Spaans jeugdinternational, die nog tot medio 2022 vastligt bij Barca. De middenvelder komt weinig aan spelen toe in de hoofdmacht van Barcelona, waardoor een verhuur tot de mogelijkheden zou behoren. Eerder meldde Catalunya Radio dat Barcelona verdedigers Juan Miranda en Jean-Clair Todibo en middenvelders Oriol Busquets en Riqui Puig had gevraagd naar een eventuele verhuurperiode bij Ajax.

Barcelona en Ajax hebben de laatste periode vaak contact. Nadat de zomerse transfer van Frenkie de Jong voor maximaal 86 miljoen euro naar Barcelona werd beklonken, focuste de Catalaanse grootmacht zich op de komst van Matthijs de Ligt. Mogelijk gaat Aleña onderdeel uitmaken van de megadeal die De Ligt eveneens naar het Camp Nou moet zien te loodsen.

Gerelateerde posts

19 reacties

 1. Jimmy1971

  Blijft altijd een gok, maar als ze nu bij Barca zitten moeten ze wel kunnen voetballen. Maar het gaat ook om kunnen aanpassen in een land met een andere cultuur.

 2. Melles19

  De laatste jaren zijn huurdeals voor Ajax niet altijd even goed uitgepakt, ook niet vanuit Barcelona.(Cuenca, Bojan)
  Ik hoop echt dat Ajax niet een heleboel gaat huren nu. Er is nu doordat er veel geld wordt verdiend een mogelijkheid om een basis te leggen om weer echt bij de Europese top aan te haken. Dan moeten er spelers gekocht worden! Niet gehuurd! (Muv. Optie tot koop)

  Ajax is niet het kleine broertje van Ajax, Ajax is Ajax!!!
  Dus blijf jezelf en haak aan bij de Europese top ❌❌❌

  1. FrankiC

   Met ‘transfer’ zal toch koop bedoeld worden en niet huur. Zo onderscheid ik het tenminste…
   Had eigenlijk gehoopt dat ze Suarez in een deal met De Ligt zouden betrekken.

  1. HURBIE

   Zou je haast gaan denken Mellles
   Als Ajax begint met gehuurde spelers gaan de transfer inkomsten heel snel achteruit

   1. Melles19

    Ja daarom, in las dat Barca 4 spelers bij Ajax zou willen stallen op huurbasis. Liever niet!

    1. Rickie

     dat zou markie wel een grote mis stap zetten met ajax…we hebben siem de jong ook nog!!!! beter dan huren….

 3. nash1900

  Cuenca heeft nooit echt een goede kans gehad, na zijn blessure. maar goed, om éen positie op te vullen vind ik het niet verkeerd……zeker nu jong Ajax vrij zwak is…

 4. a.p.

  ja, ja het blijft maar doorgaan. ik hoop wel dat er het aanstaande seizoen ook een elftal is waar we met ons allen trots op mogen zijn.

  1. Charka53

   Inderdaad a.p. we horen van huren en kopen en straks hebben we een bus vol met nieuwe neuzen maar kan Haggie daar ook een Ajax waardig elftal van maken

 5. Zlatan4ever

  A.P heeft gelijk,we zijn geen Barca 2. Een enkele goede speler is welkom mits wij die nodig hebben.

Reageren is niet mogelijk.