Prijsvraag: Win het complete Ajax-uittenue!

AjaxFanzone.NL organiseert in samenwerking met Dè Ajax-webstore van Nederland: Bouds-Inn.nl regelmatig prijsvragen rondom wedstrijden van ons aller Ajax. Dit keer wederom een fantastische prijs: Dit keer verloten we een compleet uittenue (shirt en broek) van dit seizoen in de kindermaten! Win dus zo’n fantastisch tenue voor jezelf of als verrassing voor je zoon/dochter, broertje, zusje, neefje of nichtje! ! Wat moet je daarvoor doen? Deze keer is de vraag wederom: Wie is de verborgen Ajax-speler op onderstaande foto? Ditmaal een foto van de competitie thuiswedstrijd tegen NAC van een paar weken geleden. Denk jij het te weten wie het is?  

Ook onze volgers op Facebook, Instagram en Twitter kunnen uiteraard mee doen! Hoe?: Mail je antwoord MET daarbij je adresgegevens EN de gewenste maat (128 t/m 176) naar prijsvraag@ajaxfanzone.nl.

Voor al je Ajax-fanartikelen ga je naar: Bouds-Inn.nl.De complete Ajax-uit collectie 2018-2019 is nu verkrijgbaar met maar liefst 50% korting!

App-gebruikers: Bekijk de foto via deze link op onze website www.AjaxFanzone.NL en doe mee!

Wie is de verborgen Ajax-speler op bovenstaande foto?!
LET OP: INZENDINGEN ZONDER NAAM EN ADRES DINGEN NIET MEE!!!
Uit de goede inzendingen selecteren wij een winnaar. Inzenden kan tot en met woensdag 10 april a.s. Inzendingen die daarna binnen komen worden niet meer meegenomen!! Kort na de sluitingstermijn gaan we de winnaar via deze site bekend maken! Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Deelname is wederom geheel gratis! 

Related posts

5 Comments

    1. vak411

      ik denk: scherpen kakkerlak..
      iedereen in de war hier.. in het stadion of op teletekst horen of zien we niets maar hier keuren we alle gedrag buiten pagina 818 af

Comments are closed.