Marin ondergaat vandaag medische keuring in Amsterdam en kan vijfjarig contract ondertekenen

Ajax heeft de opvolger van Frenkie de Jong zo goed als binnen. De Roemeense middenvelder Razvan Marin verblijft vandaag de gehele dag in Amsterdam voor een medische keuring en kan daarna een vijfjarig contract ondertekenen in de Johan Cruijff Arena. Marc Overmars maakt twaalf miljoen euro over naar Standard Luik, de huidige werkgever van Marin. Marin kwam woensdagavond nog in actie namens Standard Luik tegen AA Gent. Door een benutte strafschop van de middenvelder in de laatste minuut won de ploeg van trainer Michel Preud’homme met 2-1.

Bron: Le Soir

Related posts

29 Comments

  1. Bakkie

    Schijnt een echte allrounder te zijn, een constante speler die duels wint, goeie basistechniek en loopvermogen heeft. Maar op een of andere manier heb ik steeds het gevoel dat het een type Gudelj is.. Die had ook een beetje van alles wat, maar die vond ik nou niet bepaald een toevoeging.

        1. HURBIE

          In mijn ogen is en blijft er maar één Frenkie, en die is haast niet te vervangen

          1. FrankiC

            Klopt Hurbie, maar dat is geen reden om volgend jaar 10 spelers op te stellen.

    1. Sam34

      Ja maar het schijnt geem type frenkie te zijn dus ze moeten ophouden hem te vergelijken anders valt hij meteen al tegen en zullen sommige “supporters” hem meteen al afschrijven

    2. rickert

      Ik ben ontzettend blij met zijn komst. Het is geen Frenkie, maar wel een jongen die een schot als Ziyech heeft en de mogelijkheid om zowel een Donny in stelling te brengen vanuit het middenveld. En door zijn dynamiek gaten te creëren. Ik denk dat dit geen controleur gaat zijn, maar creativiteit, scorend-

  2. Melles19

    Ken deze jongen niet heel goed eerlijk gezegd, maar ben echt heel erg blij dat Overmars, vanaf afgelopen seizoen, ervoor zorgt dat er optijd spelers aangetrokken worden zodat het team af is wanneer de Europese voorrondes beginnen.

    Nu nog kampioen worden en niet te veel spelers laten gaan! De toon is gezet door Onana en Nous te laten bijtekenen. De directie is goed bezig!

  3. wieiswie

    12 miljoen is toch hoop geld. Moet je toch al een behoorlijk balletje voor kunnen trappen hoop ik.

  4. Frip

    Kan hem niet goed beoordelen nog niet zien spelen maar daar zullen de scouts van ajax wel goed naar gekeken hebben dus we zien het wel ?

  5. Zlatan4ever

    Laten wij Marin welkom heten !
    Hij hoefde niet na te denken zoals Propper

    1. Ptr

      Geef die gozer een paar wedstrijden. Hij is al afgeschreven hier maar ik denk dat iedereen hem volgend jaar de beste aankoop zal vinden.

  6. Ajax belg

    Welkom Marin, deze voetballer past perfect bij Ajax, is fisiek sterk, is snel (dat kunnen we gebruiken op het middenveld),ook wel een lefgozer. Trapte een pracht strafschop binnen in de laatste minuut tegen Gent. Hij heeft zich dit seizoen zeer strek ontwikkeld. Ik kijk er naar uit on hem in de J. C. ARENA te zien spelen.

    1. Melles19

      Zo mag ik het horen!!!
      Ken hem zelf niet, op de wedstrijd tegen Ajax na, dus bedankt voor de info ??

  7. AJAXForever61

    Welkom topper, hoop dat je prachtig voetbal voor onze club laat zien, laat je voeten spreken!!!

  8. Frip

    Ik lees net dat hij heeft getekend dus wil hem bij deze welkom heten en hem mooie jaren wensen bij deze mooie club

  9. Prinsengracht

    Inmiddels heb ik hem wat meer bekeken. Voorlopig denk ik dat we plezier van deze speler gaan hebben. Zeker als we hem niet gaan vergelijken met Frenkie. Die gaat voor 86 miljoen naar Barcelona. En deze jongen voor 12 miljoen naar Ajax. Gewoon beoordelen op zijn capaciteiten.

  10. Forever nr14

    Tis toch eigenlijk triest he, dat we sinds 2016, 21uur op 1 hebben gestaan en we weer achter die lampen aan moeten, gruwlijke hekel aan die vervelende tot “rode draad in mijn leven” maar hebben het toch ieder jaar weer beter voor elkaar als “grootmacht” Ajax.
    Mijn club mijn alles, maar waarom steeds weer verkeerde keuzes maken op scouting en transfers enz. Ze moeten zich kapot schamen dat je met dit materiaal gewoon niet een straatlengte voor staat en al begin van de winterstop kampioen moet zijn. Die lampen halen ons 33x langzaam aan in.
    Gewoon KUT

    1. Wenen 1995

      Idd triest, Forever nr 14. Niet dat het uitmaakt, maar om de pijn iets te verzachten. We schijnen in speelronde 3 wel 2 uren nr. 1 te hebben gestaan….

  11. Prinsengracht

    Bonussen. 10 miljoen erbij als Barcelona zich bij de eerste 5 plaatst in Spanje……

Comments are closed.