Argentijnse media: Ajax wel degelijk bezig met Pavón

Begin van dit jaar doken er geruchten op dat Ajax interesse zou hebben in de Argentijnse 23-jarige international; buitenspeler Cristian Pavón. Marc Overmars verwees deze direct naar het rijk der fabelen maar diverse Argentijnse media melden zondagavond dat Ajax wel degelijk nog bezig is met de buitenspeler van Boca Juniors.

Ajax volgt Pavón al sinds medio 2017, zo weet men. “En ondanks dat Cristian de laatste tijd in mindere vorm is, heeft Ajax altijd een goede indruk van hem gehad.” Pavón was dit seizoen goed voor veertien competitiewedstrijden in de Primera División, waarin hij vier doelpunten maakte en twee assists gaf. Door blessureleed stond hij de afgelopen zes officiële wedstrijden aan de kant, maar vrijdagnacht vierde hij zijn rentree met een doelpunt en assist tegen Banfield (2-0 zege).

Ajax zou bereid zijn om tussen de 9 en 10,5 miljoen euro te betalen voor Pavón. Sportief directeur Nicolás Burdisso is momenteel in Europa en sprak recentelijk met Ajax over een eventuele transfer, aldus de Argentijnse media.

Related posts

37 Comments

 1. Wenen 1995

  Denk dat Ajax goed weet waar ze mee bezig zijn. Laat maar komen, die gast!

  1. JohnDoe77

   Helemaal eens Wenen! Voor mij heeft deze scouting en Overmars zich gemiddeld meer dan bewezen!

 2. Bakkie

  Als we deze jongen twee jaar geleden gehaald hadden, was het een enorme stunt geweest. Nu denk ik dat er misschien nog wel betere opties rondlopen voor op de flanken.
  Geeft aan hoe we als club aan het groeien zijn, sinds we het geld laten rollen en het salarisplafond hebben opengebroken

  1. FrankiC

   Trapt na op de training…..

   2 jaar geleden nog voorstander, nu ligt de lat hoger! Ik verwacht dan nog meer van Kuwas (Heracles).

   Maar ik zou gaan voor Dudu (Palmeiras) of een Robben (BM)

   1. Bakkie

    En dan zeker 2 miljoen aan salaris betalen terwijl onze Arjen het hele seizoen weer lekker thuis op de bank zit?

 3. Mr Ajax

  Vind het altijd lastig dit soort aankopen, het is of net niet of de jackpot, blij dat ik het niet hoef te beslissen

 4. Ajax goden

  Ik vind stengs ook echt ‘n hele goeie, die moeten we echt binnen halen.

  1. FrankiC

   Heeft bijgetekend bij AZ en ik ben benieuwd of hij wel de fighting spirit heeft. Zijn kwaliteiten staan buiten kijf maar het is (nog lang geen) Neres!

   1. Emous1978

    Pas niet gezien in die wedstrijd waar ik het liever niet meer over heb,en az verkoopt niet graag aan ons.en de laatste speler van az die een succes was? Geen idee

 5. Sjaak Swart

  En toch denk ik dat maggalan een goede word hij heeft tijd nodig om aan het spel te wennen komt ook maar de laatste min in het veld en dat is niet altijd prettig maar ik denk dat het geen verkeerde speler is. Tegen f,nooit had t hag nooit moeten beginnen met hem dat was zijn fout komt net in de keuken kijken en moet meteen herman de blijker opvolgen tja dat is ook wat.

  1. Prinsengracht

   Wat ben jij voor idioot? Ten eerste lul je onzin over die Argentijn. En ten tweede misbruik je de naam van Swart. Waarom begin je over een Rotterdomse nepchef? Ben je een kakkerlak?

   1. Sjaak Swart

    Idioot ben je zelf prinsengracht iedereen mag schrijven wat hij vind of denkt zoniet dan behoor jij tot de mensen die wij als normale mensen in de gracht pleuren zodat ze weer weten waar ze staan,en dan nog wat de naam prinsengracht zou ik als ik jou was veranderen in dumpgracht

    1. Fan

     Beste Sjaak, als jij van mening bent dat iedereen mag schrijven wat hij vindt(!) of denkt, waarom val je PG (en andern) dan aan op hun teksten? Daarnaast behoor jij duidelijk niet tot de normale mensen gezien je diverse uitspraken hier op het forum (ik ben de echte Sjaak Swart bijv. ??). Dat is een mening van mij en dat mag ik dus schrijven.

     1. Sjaak Swart

      Triest figuur erbij je reageert net als dumpgracht heb ik niks mee kan ik niks mee

     2. Fan

      Wat is er niet waar aan? Iedereen mag toch schrijven wat hij wil? Of jij alleen?

     3. Sjaak Swart

      Ik val niemand aan dat doen jullie met ze tweedjes klasse hoor maar jullie kunnen andere mensen niet uit staan schijnbaar omdat ze een andere kijk op dingen hebben dan jullie,niks verkeerd toch maar geef dan geen reactie op iets wat een ander schrijft of zegt,altijd maar dat commetaar op een ander zet jullie niet in een leuk daglicht zo gelieft zijn jullie nou ook niet op dit forum.Je kan ook eens positief zijn op een anders idee je hoeft er niet mee eens te zijn dat is je goed recht maar altijd maar die scheld woorden gebruiken duid jullie afkomst duidelijk af dat is jammer,want wie weet als je ooit dat weet ik niet in het stadion komt,zou ik messchien wel naast je kunnen staan en als Ajax zou scoren mekaar wel in de armen zouden vliegen van blijdschap je weet het niet maar ik ben daar iedere wedstrijd weer door weer of geen weer want Ajax zit in je bloed in je hart in je kop ik ben in hart en nieren Ajax.En als jij dat ook bent zal er niet aan twijfelen moet je net als open staan voor alle meningen die hier op het forum worden gesteld want dat is ook Ajax respect voor iedereen,en hou nou eens op over de naam Sjaak Swart misbruik die man ben ik mee opgegroeid ik woonde bij hem in de straat met ze sigaretten zaak dus ik kan en ken deze persoon personelijk.Hij heeft er geen moeite mee geloof mij maar.Fan doe ermee wat je wil maar denk er maar eens over na kleine moeite en dat moet jij kunnen.

     4. Fan

      Echt onleesbaar lange zinnen met verschrikkelijk Nederlands. Daar kan Sjakie onmogelijk blij mee zijn. ? Dat je iemand “persoonlijk” kent, ik ken ook mijn buurtgenoten uit de straat, wil niet zeggen dat je de mensen ook “kent”. Blijf maar bij juichen voor Ajax is mijn advies.

  2. Donderbol

   Misschien heb je een punt, heb tot nu toe nog niet veel gezien van die man. Tafliafico had geen tijd nodig om te winnen en is vanaf de start echt een bepalende speler.

 6. Sjaak Swart

  Je bent niet meer te helpen jammer ga vooral door met zeuren afzeiken.Er komt een moment dat je met pensioen bent en dan zit je op een bankje met de zelfde mensen om je heen die net zo lopen te zeuren en afzeiken als jou,dan heb je het goed voor mekaar succes Fan dit is het laatste wat ik er over zeg heb geen nut bij jou.

  1. Fan

   Je snapt echt niet wat er bedoeld wordt he. Misschien ben ik al jaren met pensioen en misschien zit ik er nogjaren vanaf. Wat dat ermee te maken heeft is ook volslagen onduidelijk. Maar ik weet nu: jij mag je mening geven en een ander niet. Ook weer helder.

Comments are closed.