Ten Hag rekent zondag op Ziyech: ‘Het ziet er goed uit’

Trainer Erik ten Hag heeft goede hoop dat hij zondag in de topper tegen PSV kan beschikken over Hakim Ziyech die last had van een blessure aan zijn kuit. Ziyech moest daardoor de interlands van Marokko tegen Malawi en Argentinië laten schieten maar lijkt na de training van vrijdag weer hersteld. ‘Hakim heeft vandaag honderd procent meegedaan aan de groepstraining. Het is nog afwachten of er een reactie komt, dus zijn meespelen is nog niet zeker, maar het ziet er positief uit’, aldus Ten Hag op de persconferentie van vrijdagmiddag.

Bron: Ajax.nl

Related posts

36 Comments

 1. AJAXForever61

  Laatste kans mannen! Focus en erop knallen, wil die rotgrijns van bommeltje niet meer zien!! Come on Ajax!

  1. Wenen 1995

   Zeker te hopen dat Ziyech gaat starten, FrankiC. Eigenlijk wel een garantie op (een bijdrage) aan een Ajax-doelpunt.

 2. Frip

  Hoop dat hij het haalt maar heb er een hard hoofd in maar ook zonder ziyech moet het kunnen denk ik ❌❌❌

 3. a.p.

  dit is zeker te hopen dat Ziyech kan spelen. ik hoop wel voor 100% want er MOET GEWONNEN WORDEN.

 4. Zlatan4ever

  Het is te hopen dat Zyech er zondag bij is. Maar met of zonder wij moeten winnen.
  Hoop dat ze allemaal de instelling van Nico op de mat kunnen leggen ??✡️⚽️

  1. AJAXForever61

   He zlatAn, hoe krijg jij het voor mekaar om een gouden schildje te krijgen voor 6 duimpies en ik er 16 heb en geen schildje heb❌❌❌?zit jok in de rvc of zo van dit forum, haha

   1. Zlatan4ever

    Ik heb geen flauw idee Ajax4ever61 ? Schildjes en duimpjes boeien mij niet. Er is alleen een soort van “hacker” bezig geweest om mij heel veel ??te bezorgen …. word vervolgd ?!

 5. Charka53

  Op volle sterkte en met de Real instelling moeten we die lampenkappen verslaan dit is echt de aller laatste kans om nog een kansje op de titel.

 6. -buitenkantje rechts-

  Ik lees net de Tottenham Ziyech wil hebben… Mooie club voor hem, maar verrekte jammer voor ons als dit door gaat..

   1. 1434

    Omdat we tegen PSV met winst nog steeds tweede staan en bij winst tegen Juve misschien in de halve finale?

   2. Ajax 1

    Omdat ik het kampioenschap het belangrijkst vind. Natuurlijk, als we de cl kunnen winnen zou dat bizar zijn, maar na vijf jaar moeten we weer eens kampioen worden, anders is het wat mij betreft een afgang. Cl is een bonus.

    1. 1434

     Keus is niet echt moelijk hoor. Winnen CL staat ver boven dat zilveren schaaltje. Eerlijk gezegd, zelfs het halen van de halve finale is meer waard in mijn ogen. Voor het kampioenschap hebben we niet het juiste team dit jaar vrees ik. De kealiteit komt helaas bijna alleen Europees naar boven. In nieuw seizoen, nieuwe trainer met overwicht en ……. consequenties voor slappe inzet. Mentaliteitsverandering is noodzakelijk maar dat zal met voor een flink deel ander team moeten.

     1. Prinsengracht

      Je ziet niet zoveel trainers met overgewicht meer tegenwoordig. Iemand een suggestie?

    2. Moosie

     Ik denk dat we al 25 jaar of zo wachten op een kans om weer eens een echte prijs te pakken .
     Daar stelt die schaal echt niks bij voor.
     wraak voor die 3-0 speelt wel bij mij plus dat je in dit soort wedstrijden goed aan je zelfvertrouwen kunt werken maar in dit geval met deze selectie denk ik dat 5 punten teveel is om nog goed te maken.
     Hoe jammer dat ook is.

 7. Iamsterdam2015

  Pffft dit MOET het worden hoor zondag!!!!! Vol gaan en inderdaad die rot smoel van van bommel terug sturen naar lampengat!!!!

 8. Zlatan4ever

  Gewoon er op klappen van af de 1e minuut. Zoals onze nieuw lid van de technische staf Poulsen dat deed tegen van Bommel….
  Om nooit meer te vergeten

 9. Sjaak Swart

  Geloof mij nou maar dat Ziyech erbij is,dat doet ten Hag alleen maar om van Bommel te mis leiden,en een ding hij blijft bij Ajax om de een of andere reden heeft hij wat met onze club UK is geen land voor hem daar word hij af geschopt en dat weet hij donders goed.

Comments are closed.