Jong Ajax pakt in slotfase drie punten in Nijmegen

Jong Ajax heeft vrijdagavond de uitwedstrijd tegen NEC met 1-2 gewonnen. In de negende minuut kwam Jong Ajax op achterstand door een doelpunt van Druijff maar dat deerde de mannen van trainer Reiziger niet. Sterker nog Jong Ajax kwam na de tegentreffer beter in de wedstrijd en het was Vaclav Cerny die de gelijkmaker scoorde. In de tweede helft kreeg Van den Berg van NEC een rode kaart en leek de wedstrijd af te stevenen op een gelijkspel. Maar een minuut voor tijd sloeg Jong Ajax alsnog toe via Traoré. Michael Reiziger was na afloop trots op zijn jongens: ‘Dit zijn wedstrijden waarin ze heel veel leren, een mooie entourage met een goede vijandelijke sfeer. Dat is wat ze straks in het grote werk gaan tegenkomen’. 

Opstelling Jong Ajax: El Maach; Dest, Schuurs, Botman, J. Timber; Ekkelenkamp, Gravenberch, Jensen (90. Ter Heide); Cerny, Traoré, Kühn (62. Nunnely)

Bron: Ajax.nl

Related posts

10 Comments

 1. -buitenkantje rechts-

  Tumultueuze wedstrijd.. Zeer zwakke scheids die een onterechte rode kaart gaf aan Joey vd Berg en de wedstrijd kort staakte.. Traoré maakt op mij een goede indruk..

  1. FrankiC

   Dest was erg goed, razendsnel, goeie (schijn)bewegingen. Ook Ekkelenkamp beviel me uitstekend.

 2. Zlatan4ever

  BR, Joey van de Berg komt altijd in aanmerking voor geel of rood.
  Tegen Ajax speelt hij altijd op het randje….

  1. Wenen 1995

   Vraag me af of hij de rode kaart kreeg voor de “overtreding” of voor mekkeren tegen de scheids. Hopelijk voor het laatste, want anders moet die scheids echt opgenomen worden….

   1. Wenen 1995

    Lees net reactie van scheids Mulder. Overtreding was niet de reden voor rood. Heb het gesticht dus maar gelijk afgebeld ?.

Comments are closed.