Jong Ajax pakt in slotfase drie punten in Nijmegen

Jong Ajax heeft vrijdagavond de uitwedstrijd tegen NEC met 1-2 gewonnen. In de negende minuut kwam Jong Ajax op achterstand door een doelpunt van Druijff maar dat deerde de mannen van trainer Reiziger niet. Sterker nog Jong Ajax kwam na de tegentreffer beter in de wedstrijd en het was Vaclav Cerny die de gelijkmaker scoorde. In de tweede helft kreeg Van den Berg van NEC een rode kaart en leek de wedstrijd af te stevenen op een gelijkspel. Maar een minuut voor tijd sloeg Jong Ajax alsnog toe via Traoré. Michael Reiziger was na afloop trots op zijn jongens: ‘Dit zijn wedstrijden waarin ze heel veel leren, een mooie entourage met een goede vijandelijke sfeer. Dat is wat ze straks in het grote werk gaan tegenkomen’.

Opstelling Jong Ajax: El Maach; Dest, Schuurs, Botman, J. Timber; Ekkelenkamp, Gravenberch, Jensen (90. Ter Heide); Cerny, Traoré, Kühn (62. Nunnely)

Bron: Ajax.nl