UOL Esporte: ‘Neres en AC Milan mondeling akkoord over transfer’

David Neres kon in de afgelopen winterstop de overstap maken naar het Chinese Guangzhou Evergrande maar Ajax weigerde het bod van 43 miljoen op de kleine Braziliaan. Toch lijkt een vertrek aanstaande, zo weet UOL Esporte te melden en zou AC Milan de nieuwe werkgever van Neres moeten worden.

Marc Overmars heeft ingezet op een transfersom van vijftig miljoen en AC Milan zou bereid zijn om diep in de buidel te tasten voor Neres. Volgens diverse geruchten is het management van Neres al sinds december in gesprek met AC Milan  en zou er inmiddels een mondeling akkoord zijn bereikt over de transfer. De Telegraaf wist woensdagochtend te melden dat het er alle schijn van heeft dat Neres niet nog een seizoen met trainer Erik ten Hag wenst te werken en ook AS Roma en Borussia Dortmund liggen op de loer om Neres te contracteren. Neres maakte dinsdagavond zijn debuut in de selectie van Brazilië en was met een assist mede verantwoordelijk voor de 3-1 overwinning op Tsjechië.

Bron: UOL Esporte

Related posts

38 Comments

 1. AjaxKat

  Doen voor 50 miljoen! Hij is heel nuttig maar die hou je toch niet meer tegen zo lijkt het. Denk dat Ajax in Engeland of Duitsland voor volgend seizoen best wel weer aankopen als Tadic of Blind kan doen. Daarom is het lekker dat Ajax zich Europees weer op de kaart heeft gespeeld.

  1. Bakkie

   Ik zou het heel jammer vinden, maar inderdaad, hij is niet onvervangbaar… Weet je wie ze van mij wel uit Engeland mogen halen, Marko Arnautovic. Die is toe aan een nieuwe uitdaging, maar er zijn wel kleine probleempjes… Ik denk niet dat hij de Eredivisie ziet zitten en ik weet niet of Ajax 60 miljoen wil neerleggen gehehe (al hebben ze het wel liggen)

    1. AjaxKat

     Ja Overmars vond Arnautovic geknipt voor Ajax toen ie nog in NL speelde, maar van wat ik uit de media begrijp is het idd een lastige jongen, in de zin van ‘een steekje los’. Toen hij met Elia in Duitsland speelde waren er verhalen van racen op de openbare weg met ongelukken in dure auto’s etc.

  2. AFCA my World

   Ik zie Vincent Janssen nog steeds als een versterking voor Ajax, en het benodigde geld loopt met Neres binnen ! ⚽️

  1. -buitenkantje rechts-

   Dat is ook wat ik als eerste las.. Zorgelijk als dit voor meer spelers geldt.

   1. dickst14

    Ik heb het idee dat dit voor het meerendeel voor de spelers geld. Dit is de beste selectie sinds 20 jaar en we zijn nog lang geen kampioen. Ik heb geen hoge pet van hem op. Nooit gehad. Zonder Schreuder naast hem had de ellende volgens mij niet te overzien geweest.

  2. Sam34

   Deze boy is gewoon gekrenkt in zn arogantie omdat hij een periode op de bank heeft gezeten. Dat is een slechte instelling en het is een slechte zaak dat steeds meer voetballers weg willen als het even tegen zit of heeft gezeten… ik blame in deze niet ten hag maar de spelers die geen karakter tonen. Neres heeft dit jaar echt beroerde periodes gehad en is zo’n licht gewicht hij is zeker te vervangen! Neemt niet weg dat ik het jammer vindt dat het zo moet lopen!

   1. Prinsengracht

    Sam, die jongen heeft nog geen woord gezegd. Arrogantie heb ik bij hem nooit gezien. Zelfs niet met een r te weinig. Waar haal je het vandaan? Gewoon een goede speler die wat meer had moeten/mogen spelen dit seizoen. Ik hoop dat hij blijft.

    1. Sam34

     Dat hij naar china wilde toen ie ff op de bank kwam. En gaan we hier serieus judgen op spelling?

 2. 1434

  Dacht toch pas gelezen te hebben dat hij juist wilde blijven.
  Nog een hoop werk te doen voor Tadic.

 3. Frip

  Zou zonde wezen maar als hij mondeling akkoord is zal hij wel niet meer te houden zijn

  1. Mr Ajax

   Als ze echt weg willen dan houd je ze niet meer tegen, dan is 50 miljoen een lekkere pleister, hoe zit het trouwens met die Bande?

 4. AJAXForever61

  Bos bloemen erbij, niet naar je zin! Verkopen voor deze top prijs en verder shoppen in Engeland of Zuid Amerika!

  1. FrankiC

   Maar als TH er debet aan is dan kun je je afvragen wie er verkocht moet worden met een Bosz bloemen erbij!!

 5. EugAjax

  Neres blijft gewoon in Amsterdam is mijn verwachting. Hij heeft vanaf winterstop gezien dat als hij het bij Ajax maakt, en hij is hard op weg dat te doen, dat hij en ver met Ajax in Europa kan komen en nog belangrijker hij haalt Braziliaans elftal! In buitenland grote kans dat hij minder speelminuten krijgt nu Ten Hag eindelijk ook overtuigd is van hem.

  1. HURBIE

   Leuk dat Europese voetbal
   Maar je bent wel gelijk het halve team kwijt
   Cruyff zou zeggen
   Ieder voordeel heeft zijn nadeel

   1. Prinsengracht

    Iets te kort door de bocht Hurbie. Omdat ze toch naar een buitenlandse competitie willen die sterker is en waar ze veel meer geld verdienen, raak je ze sowieso kwijt. Alleen krijg je er nu veel meer geld voor. Met dst geld en het CL geld kun je de ploeg weer op sterkte brengen. Althans, dat hopen we toch?

   2. EugAjax

    Hurbie,
    Het Europese voetbal is zeker leuk als het gaat zoals nu of onder Bosz?. Het halve team kwijt geloof ik niet zo in. Ik verwacht (mss teveel hopen) max 3 van de basisspelers. De Jong natuurlijk al, De Ligt en wsl Ziyech.
    Ik zie Neres, Tadic, Beek, Schone, Maz, Tagliafico, Blind en Onana niet vertrekken.

    En Johan wilde liever een nadeel ombuigen naar een voordeel ipv andersom ??

  2. Donderbol

   Hij gaat daar ook veel meer verdienen. Ik zie hem wel vertrekken. Het is een leuke speler, maar voor veel minder moet je wel een leuke andere speler kunnen ophalen!

 6. Ajax 1

  Logisch dat hij het niet zit zitten met eth. Hij is geen onbetwiste basisspeler namelijk. Zou jammer zijn, leuke voetballer, maar voor 50 mln laten gaan.

 7. KBouter

  Doen voor 50 mio…we hebben geleerd van Dolberg, die was ook 50 mio waard en nu wil geen hond hem meer!!

 8. Charka53

  Als straks iedereen weg wil omdat ze niet met Haggie willen werken is er dan geen andere oplossing ? ?

 9. Ralph

  Als het waar is dat hij wordt verkocht door Ten Hag, dan zou ik Ten Hag een contract voor het leven geven. Goed gezien van onze trainer, die Ajax z’n beste voetbal heeft laten spelen tegen Real Madrid! Vergeten we nooit meer. Waarvan akte!

 10. Amoebe

  Wat een geld zeg….ik denk dat supporters straks betaald krijgen als ze naar het stadion komen zoveel geld is er!

  Ze moeten toch iets doen met dat geld.

 11. 1434

  Lijkt wel alsof de mensen hier geld ontvangen als er een speler vertrekt. Als het bedrag leuk klinkt is het gelijk “doen”. Maakt niet uit dat een goede speler vertrekten dat het volkomen onduidelijk is of een vervanger net zo goed of beter is. Geld verdienen willen ze trwijl ze er geen stuiver van krijgen en het team uit elkaar valt. Rare snuiters hier.

  1. Zlatan4ever

   Wat doe je dan hier AB als wij rare snuiters zijn ? Niemand gaat je missen… zeker Eug niet die wel feedback krijgt op zijn reactie’s integenstelling tot jou..
   (0)

 12. JohnDoe77

  Zou een mooi bedrag zijn, maar tegelijk jammer als hij vertrekt. Maar geen Onana, Matthijs of Frenkie, die zijn bijna onvervangbaar.

Comments are closed.