Juventus: ‘Slechts kleine blessure Ronaldo’

Juventus heeft in een statement op de officiële website gereageerd op de blessure die Cristiano Ronaldo opliep in de interland tussen Portugal en Servië (1-1). De sterspeler van de Portugezen moest na dertig minuten spelen het veld verlaten met een spierblessure en heeft volgens de Italiaanse club een ‘kleine blessure aan de dij’ opgelopen. Juventus meldt dat men nieuwe onderzoeken gaat uitvoeren om te kijken wanneer Ronaldo weer in actie kan komen.

Ronaldo raakte in een sprint geblesseerd aan zijn hamstring. Hij greep direct naar het bovenbeen en gaf aan dat hij gewisseld moest worden. “Mijn blessure? Ik maak me geen zorgen. Ik ken mijn lichaam en over twee weken kan ik weer spelen”, aldus Ronaldo zelf al na afloop van het 1-1 gelijkspel tegenover de aanwezige media. Ajax ontvangt Juventus op woensdag 10 april en gaat een week later, op dinsdag 16 april, op bezoek bij de Italiaanse grootmacht. Ronaldo verwacht gewoon te kunnen spelen in beide duels.

Related posts

16 Comments

 1. EugAjax

  Mooi zo, hoe sterker de tegenstander hoe groter de uitdaging. Wordt tijd dat Mr Champions League na een sportieve krachtmeting wordt uitgeschakeld ?

  1. Wenen 1995

   Ja, en na 3 min. spelen grijpt hij weer naar zijn hamstring…. Als ik hem was, zou ik geen risico nemen en de wedstrijden tegen Ajax niet meedoen. Echt het beste voor hem ?

 2. -buitenkantje rechts-

  Ik vind het mooi om hem nog een keer in de JCA te zien spelen.. Prachtige voetballer..
  Misschien is het voor de kansen van Ajax beter dat hij niet speelt, maar als liefhebber hoop ik dat hij gewoon mee doet. Als Ajaxspeler wil je je toch ook meten met de beste spelers?

  1. 1434

   Goede voetballer, natuurlijk maar ook een enorme drama queen en aansteller en kaartennaaier. Een echte grote voetballer loopt niet constant te mekkeren en te klagen bij de scheidsrechter. Eigenlijk gewoon een misselijk mannetje. Helaas kan hij heel goed voetballen.

   1. Zlatan4ever

    ff serieus AB, je benoemd Ronaldo :

    1) Drama Queen
    2) Aansteller
    3) Mekkeraar
    4) Misselijk mannetje

    En dan val je er over dat ik hem pseudo-homo noem ? En dan ga je mij nog bedreigen ook (wat je overigens in de praktijk nooit waar kan maken want daar ben je al 2 x te laf voor gebleken).

    Conclusie: punt 1 t/m 4 gaat niet over Ronaldo maar volledig over jou mafkees

    1. 1434

     Welke woorden zijn er niet waar aan 1 t/m 4? Welke woorden zijn “onheus”? Ik begrijp je commentaar niet. Verder is je commentaar wederom persoonlijk en niet topic gericht zoals elke keer weer.

     1. Zlatan4ever

      Ja klopt AB het is persoonlijk.
      Zolang jij denkt overal mee weg te komen qua beledigen en grote bek naar derden zonder reden zal dat zo blijven

     2. 1434

      Goh, waar heb ik bij dit topic een grote bek? Waar ben ik beledigend? Wanneer probeer ik ergens mee weg te komen? Ik ben de meest directe en duidelijke van het forum zo’n beetje en sta voor wat ik zeg. Verder “zonder reden”? Ik heb nooit commentaar gehad op iemand anders zonder reden.

   2. De Nees

    Ronaldo supergast, geen kaartennaaier, beste voetbalatleet ooit. Wat hij minder heeft aan talent compenseert hij door zijn inzet en trainingen. Om daarmee in de beurt te komen van Messi dan ben je een grote meneer en verdient alle respect. Je praat gewoon de media na AB, dat wat jij opnoemt is wat je iedere dag ziet in de spiegel.

    1. 1434

     Wat ik opnoem is wat ik zie tijdens zijn wedstrijden. Wie dat niet ziet heeft een rood-witte stok nodig en een geleide hond. Ikheb verder nergens zijn voetbalkwaliteiten ontkent of zijn trainingsinzet. Ik zeg alleen dat deecht grote voetballers zo’n gedrag in het veld niet nodig moeten hebben en dat het mij irriteert.

 3. AFCA my World

  Iedereen gaat er maar vanuit dat we van ze gaan winnen,maar Juve is niet alleen maar ronaldo, het is een ijzersterk team,dat hebben ze al genoeg laten zien, thuis 0-0 en uit 1-1 is ook voldoende om door te gaan, maar dat gedoe nu weer over de ligt net voor de wedstrijd tegen pisvee,en dan alweer Juve is ook niet goed voor het moreel ! Ik hoop dat ik het mis heb maar verwacht dat Ajax aan het seizoen met helemaal niets of als troostprijs met de dennenappel in de handen sta ! We raken de onoverwinnelijke mentaliteit een beetje kwijt ! ⚽️

Comments are closed.