De Ligt: “Ik ga de komende week over mijn toekomst praten”

‘Ik ga de komende week over mijn toekomst praten. Maar voor nu heb ik nog niet besloten’, aldus Matthijs de Ligt na afloop van het EK-kwalificatieduel tussen Nederland en Duitsland (2-3), zo schrijft het Spaanse Sport. In Spanje lijkt men er steeds meer vanuit te gaan dat De Ligt volgend seizoen bij FC Barcelona speelt. Maandagochtend komt het bericht naar buiten dat Ajax in Jean-Clair Todibo een mogelijk ruilmiddel ziet bij een transfer van De Ligt naar Barça.

Related posts

49 Comments

 1. Wenen 1995

  De Ligt naar Barcelona vind ik een goede keuze. Laat dan die Todiba maat naar ons komen. Wl even €70 miljoen bijlappen svp….

  1. KBouter

   Oh .. je kent die Spanjaard omdat je hem wel ziet komen. Ik ken hem niet, vertel ons eens wat voor speler dat is

   1. Wenen 1995

    Jonge gast, weggehaald bij Toulouse, kan centraal achterin spelen. Potentie dus. Weet ook niet of het een schot in de roos wordt, maar het proberen waard. Heb ik je een beetje gerustgesteld? ?

  2. Jimmy1971

   Barcelona is van alles aan het bedenken om de transfersom naar beneden te krijgen omdat hun budget al bijna op is. Weet dat goed Marc als je de onderhandelingen start, dat wetende kan je een goede slag slaan!

 2. FrankiC

  Ajax moet NÚ signalen afgeven en doorpakken met grotere namen.

  Er moeten in ieder geval spelers aangetrokken worden waardoor Ziyech, Nico, Onana etc zeggen: oké, in dat geval blijven wij bij Ajax.
  Tot die categorie valt Todiba niet.

  1. Jimmy1971

   Begrijp wat je bedoeld FrankiC, maar bij Nico en Onana was die zekerheid en het bewijs of ze goed genoeg waren, er op dat moment. ook niet..

   1. FrankiC

    Nee, maar daar doel ik ook niet op.
    Ik bedoel en nou ga ik overdrijven om een punt te maken: stel dat nu Suarez, Vertonghen en Robben worden gecontracteerd dan is de kans groter dat Ziyech, Nico en Onana blijven/bijtekenen, dan wanneer ze Todoba huren en zoals 2 jaar geleden alleen maar bezig zijn met de verkoopprijs van De Ligt (zoals toen van Klaassen en Sanchez)

    1. Sjaak Swart

     Zit wat in vriend,het is het proberen waard ik bel markie wel even over dit advies.

    2. Ptr

     Robben???? daar us het gras in de Arena te hoog voor en is dan steeds geblesseerd.

    3. AFCA my World

     Dit gaat niet gebeuren,zelfs met grote namen blijven ze niet,ze willen naar een nog grotere club dan Ajax ! ⚽️

   2. FrankiC

    En ik denk dat het bij het blijven van Ziyech zeker een rol speelde dat Tadic, Blind en Labyad kwamen…

    1. Ajax 1

     Inderdaad. Maar huur nooit in dit geval. Ajax staat gewoon sterk. Heeft een speler die barca wil en geld. Wat moeten ze met een huurling. Opzouten. Ruil en bijbetalen of niets.

     1. HURBIE

      We hoeven geen afdankertjes van Barcelona
      Als hij zo goed is hadden ze hem niet weggedaan

     2. AFCA my World

      Het is geen definitief afdankertje, hij heeft de potentie alleen is de ligt momenteel al verder in zijn ontwikkeling ! ⚽️

 3. EugAjax

  Marhijs,dat is een zeer slecht gekozen moment!!! Deze week hoort alles maar dan ook alles in teken van Ajax – PSV te staan. Elke andere afleiding kan later. De enige hoop op de schaal is winst zondag as. Anders weer geen titel!
  Een andere tip. Als je toch gaat nadenken. Doe geen FC Barcelona, maar Bayern Munchen. Die club past wat mij betreft beter bij je

  1. toonvs

   Ze zijn alleen maar der zelf bezig en echt niet met kampioen worden. Waarom spelen ze europees steeds goed en de competitie niet. Europees valt er meer te halen dan onze Micky Mous competitie.

 4. apeldoorn

  kun je dat nadenken over jouw toekomst even over de wedstrikd tegen Pisvee heen tillem?

 5. Charka53

  Dat Matthijs weg gaat is niet te voorkomen maar laat ze maar het maximum betalen zodat als het nodig is een goede vervanger te halen.

 6. Frip

  Ja dat zat er wel aan te komen had hem liever nog een jaar gezien bij ajax maar dat zal er niet van komen deze jongen is gewoon niet meer te houden

 7. Mr Ajax

  Laten we na dit seizoen over transfers praten, we strijden nog op de 3 fronten, en daarin hebben we een 100% gefocust elftal nodig!!!

 8. Mr Ajax

  Marc, Laten we na dit seizoen over transfers praten, we strijden nog op de 3 fronten, en daarin hebben we een 100% gefocust elftal nodig!!!

 9. Bert Betondorp

  Volgens mij is de Ligt nog niet klaar voor Barcelona, of het moet zijn dat hij voor het grote geld gaat als bankzitter daar, afwachten dus.

  1. Amoebe

   Ik denk dat de rest van de voetbalwereld hier anders over denkt!

   Of probeer je de Ligt nu mentaal te breken zodat hij toch maar blijft? ?

 10. a.p.

  Als hij toch weggaat hoop ik dat hij naar Barcelona gaat. Van mij mag hij nog wel even blijven.

 11. Forever nr14

  Zegt toch alles waar deze lichting mee bezig… Juist alles behalve de focus op die smerige lampekappen, neeeeee wat gebeurt er bij Ajax weer en weer geen prijs, met van alles maar vooral jezelf bezig zijn, waardoor je afgeleid bent om wederom niet top te kunnen presteren maar alleen op CL niveau. Ben een beetje klaar met deze generatie. Paar wedstrijden genieten en weg zijn ze weer.

 12. AFCA my World

  Van de week horen we dat hij ook naar Barcelona vertrekt of toch Juventus of Man C ? ⚽️

 13. Finidi

  Gewoon vet veel geld vangen en laten ze die doebiedoe maar houden, schept misschien nog verplichtingen ook.

Comments are closed.