‘Ajax en Standard Luik akkoord over transfer Marin’

Ajax heeft de eerste aankoop voor het nieuwe seizoen zo goed als binnen en legt twaalf miljoen op tafel voor Razvan Marin. De 22-jarige Roemeense middenvelder komt momenteel uit voor Standard Luik en moet de opvolger worden van Frenkie de Jong die komende zomer vertrekt naar FC Barcelona.

Volgens De Telegraaf hebben Ajax en Standard Luik overeenstemming bereikt over de transfer van twaalf miljoen en ligt er voor de speler een vijfjarig contract klaar in de Johan Cruijff Arena. Marin verblijft momenteel bij de Roemeense selectie en speelt dinsdagavond tegen de Faeröer Eilanden. Naar verwachting zal de speler woensdag of donderdag worden gekeurd in Amsterdam. De Roemeens Voetballer van het Jaar wordt in België omschreven als een dynamische speler en een echte winnaar met een geweldig rechterbeen.

Bron: De Telegraaf

Related posts

47 Comments

    1. Zlatan4ever

      Vage aankoop out of the blue en een hoop geld voor een “jong talent”….

      1. JohnDoe77

        Voor vele van ons “vaag” (waarmee je onbekend bedoelt neem ik aan). Maar zo werkt een goede scouting; hij wordt al een tijdje gevolgd en toont nu bij Standard en in het nationale team aan de volgende stap aan te kunnen. Mooie deal, goede prijs voor de beste voetballer van Roemenië!

        1. FrankiC

          De mist trekt op:
          – Belgen: nieuwe Steven Gerrard
          – (Ten) Hagi: een Xavi
          – De Mos: koopje
          – Vormer: mega talent
          – AS Roma: afgetroefd door Ajax
          – Marin: ik weet nergens van

  1. Ajax 1

    Heel eerlijk gezegd ken ik hem niet. Wie kan er wat zinnigs over zeggen? Ajaxbelg?

    1. rickert

      Marin is een bovengemiddelde, aanvallend ingestelde speler, met inzicht en dynamiek. Goed schot en inzicht. Ook fysiek best wel ver al, denk dat er in deze jongen veel potentie zit. Een van de betere middenvelders die in België rondloopt!

      1. Ajax 1

        Dank rickert. Dat klinkt beter dan een paar dingen die ik verder in deze app lees.

    2. Ajax belg

      Hier Ajax Belg. Mooie aankoop, degelijke voetballer. Toch wekelijks bij de betere spelers in België. Vooral in de topwedstrijden valt hij op.

      1. FrankiC

        Jouw laatste opmerking zat ook in mijn hoofd: ook bij een niveautje hoger draait hij gewoon mee.

  2. EugAjax

    Welkom Marin. In wedstrijden tegen Ajax in voorronde vond ik je samen met Carcela de beste man van Standard Luik. Mooie creatieve middenvelder. Goede mentaliteit en inderdaad heel goede rechterbeen.

  3. Ptr

    Super aankoop!
    Heb m een aantal keer zien spelen en hij kan het Ajax level aan. Heel dynamisch, sterk, stabiel en al best ervaren voor zijn leeftijd.

      1. Jimmy1971

        Off topic; Ronaldo uitgevallen met hamstring blessure bij interland van Portugal!
        Kon wel eens wat gaan uitmaken..

  4. -buitenkantje rechts-

    Knap geheim gehouden.. Roemeens voetballer zegt me niet zoveel op dit moment.. Op dit moment heeft hij 9 keer gespeeld dit seizoen in Standard. Geen basisspeler dus. Ik vind het veel geld, maar ken hem niet zo goed wil ik eerlijk zeggen.

    1. Ajax 1

      22 jaar, geen basis speler bij standard luik zeg je? Als dat zo is gaat er toch geen 12 mln betaald worden en is het toch ook geen waardig opvolger de jong. Dit lijkt me een grap toch….

      1. -buitenkantje rechts-

        Ik heb het even opgezocht Ajax1.. 9 x gespeeld dit seizoen.. Hoop niet categorie Bandé

        1. -buitenkantje rechts-

          Excuus..verkeerd gekeken.. kerk bij aantal interlands.. wel degelijk een basisspeler. 28 x gespeeld dit seizoen en 5 goals.. Misschien sprak ik voor mijn beurt.

    2. Bakkie

      9 keer? Bron? Op wiki staat namelijk 37 wedstrijden in totaal, gewoon basisspeler dus

  5. Prinsengracht

    Ken hem niet. En is mij niet opgevallen tijdens de wedstrijden tegen Standard.

  6. -buitenkantje rechts-

    off: Gisteren werd een groot Ajacied 70 jaar.
    Rudolf Jozef Krol begon zijn profcarrière begon als linksachter bij Ajax onder leiding van trainer Rinus Michels. Internationaal was er veel succes. Met Ajax won hij drie keer de Europacup I, twee keer de Europese Supercup en één keer de wereldbeker voor clubteams.
    Alsnog gefeliciteerd!

  7. FrankiC

    Uit volslagen onverwachte hoek. Ik had ‘m op geen enkel lijstje staan, maar dat zegt hopelijk niet alles.

  8. AJAXForever61

    Geen mening , hoop dat hij wat moois gaat brengen, beetje sceptisch , eerst zien !

    1. AFCA my World

      In de hoop dat er toch nog talenten doorbreken, en ik zie er een paar met potentie,zelfde niveau als Frenkie mogelijk ! Als ze niet voor die tijd weggekocht worden uiteraard er word alweer op ze gejaagd ! Je kunt ze zelf ook bedenken,als je de jeugd ook volgt ! ⚽️

    1. AFCA my World

      Ik denk dat het met het feit te maken heeft dat ie nog met Roemenië op pad is, we zullen van de week wel meer horen ! ⚽️

  9. Bigboss

    We moeten het zien je weet nooit of het lukt. Veel gezien waer we veel van verwachte. En er niks van bakte maar ook anders om. Ik hoop het beste in ieder geval

Comments are closed.