Huntelaar krijgt voorstel van Ajax om zich langer aan de club te binden

Klaas-Jan Huntelaar verlengde onlangs zijn contract bij Ajax met een jaar maar kreeg daarnaast een mooi voorstel van Marc Overmars en Edwin van der Sar. Naast de contractverlenging willen zij Huntelaar namelijk vastleggen voor de langere termijn en daar is de spits wel content mee.

‘Het is heel mooi dat ze mij dat hebben aangeboden maar voorlopig richt ik mij nog op het voetballen. Ik heb ook bewust gekozen om het contract met een jaar te verlengen want eerlijk is eerlijk mijn loopbaan als voetballer loopt natuurlijk een keer op zijn einde en dan wil ik niet te lang vastzitten. Voorlopig ben ik nog heel tevreden ondanks dat ik veel op de bank zit. Je haalt er voldoening uit als je met elkaar als groep iets moois neerzet en ik die jongens, vooral de aanvallers, daarbij kan helpen. Misschien is het wel wat om na mijn loopbaan spitsentrainer te worden maar dat zien we dan wel want in mijn hoofd ben ik nog niet met een afscheid bezig’.

Bron: Ajax TV

Related posts

61 Comments

  1. EugAjax

    Klaas Jan een echte prof en barst van de kwaliteiten. Ik vind het onbegrijpelijk dat Dolberg vaak de voorkeur krijgt. Willen we nog een serieuze gooi doen naar de titel moet het kwartet Tadic, Neres, Huntelaar en Ziyech altijd opgesteld worden. Deze vier voelen elkaar blindelings aan en heeft vele mooie goals en voetbal gebracht als ze met zijn vieren op veld staan. Dus afgezien van blessures en schorsingen altijd spelen met dit kwartet.

    Dan komt de schaal naar Amsterdam. Verder goed dat Ajax aan Klaas Jan denkt voor een functie in de organisatie na zijn voetbal loopbaan.

    1. 1434

      Wat mij betreft de “open deuren” prijs. Met glans. Overigens vind ik het ombegrijpelijk dat je weer terug bent. Moet dus echt SM inslag zijn.

      1. HURBIE

        Geweldig als hij deze kans zou doen om evt Spitsen trainer te worden
        Heeft echt veel internationale ervaring
        Wordt AJAX alleen maar beter van

      2. Prinsengracht

        Op vi en as krijgt hij niet zulke lekkere zweepslagen……en hij kan blijkbaar niet zonder.

      3. vak411

        dit is pas een open deur 1434.. jij doet niet anders.. blablabla… er zijn hier mensen die een andere mening hebben dan jij.. ongelooflijk hé.

        1. 1434

          Daarom is er een forum vak411…. voor het verkondigen van verschillende meningen. Zo, heb je ook eens wat geleerd suffie.

          1. Bakkie

            Misschien moet jij eerst eens uitzoeken wat dat precies betekent, ‘een open deur intrappen’ voordat je zo bijdehand gaat doen. Moet ik het je uitleggen, of kun je zelf ook googlen?

        1. vak411

          wat een engert ben jij . Eug is een tijd niet op het forum geweest. ik ben het lang niet altijd met hem eens maar vraag hoe het met hem is.. ben ik dan een holmaat? in mijn kringen noem je het gewoon. respectvol maar het zegt me genoeg dat jij het niet over respect hebt maar het “holmaat” noemt.

          1. Indojood

            Vak411, woorden als respectvol en respect zijn niet van toepassing op mensen die vrijpostig omgaan met zaken als leven en dood en van alles verzinnen in hun ziekelijke drang naar aandacht. Het zegt ook veel over degenen die dit klakkeloos accepteren. Wat zegt dat over hoe ze in het echte leven staan.

          2. vak411

            indojood.. dat is inderdaad zo. bedankt voor de tip. ik moet hem eigenlijk zoals 99% van de mensen hier gewoon negeren.

      1. EugAjax

        Met mij is alles goed, met jou ook vakkie 411? Met Ajax gaat het iig vrij goed, nu nog even die drie prijzen binnenhengelen en we hebben een topseizoen ??⚽️

        1. vak411

          goed zo! ik lees net dat ik een holmaat ben. hou je broek even aan AB is een beeld denker zonder contacten. ik zijn wereld heet interesse een holmaat.
          eigenlijk simpel, nog 14 (mooi getal) x winnen en je hebt 3 prijzen…

          ?

          1. Bert Betondorp

            Wat een gebr@bbel! Reacties zoals deze zijn zo persoonlijk gericht en dragen totaal niet bij tot een reactie over het echte onderwerp.
            Huntelaar langer aan Ajax binden zou een goeie zaak zijn, maar hij beslist
            uiteindelijk zelf.

    2. De Nees

      Iedereen moet natuurlijk zelf weten wat ie van Eug vindt, maar voor mij valt hij niet in de categorie s e i j s, litmanen. We maken allemaal fouten in het leven, als iemand 10x zijn excuses heeft aangeboden dan kan ik er overheen stappen.

      1. Emous1978

        Oke jouw mening, ik vind dat er voor sommige dingen gewoon geen vergeving is,ook al word er duizend keer excuses gemaakt. Maar dat moet iedereen zelf weten precies als jij zegt, maar hij moet er niet raar van opkijken als hij door verschillende mensen hier er telkens weer op aangesproken word. Dat doet hem misschien weinig dat weet ik niet, enige dat ik weet is dat hij beter hulp kan zoeken voor zijn ziekte dan hier posten?

      2. De Nees

        Nee waar, voor sommige dingen niet. Maar dit…ja je hebt ze rondlopen met het karakter van een pudding, zie ze dagelijks in mijn omgeving. Begrijp best dat het fijn voelt de maat te nemen, maar hoe staat het met de kerfstok van de meesten hier? Ben jij wel vrij van dommigheden in je leven? Ik niet hoor. Kreeg ik soms een schop onder m’n reet maar daarna een hand van die persoon. We leren allemaal, de ene ziel is wat verder dan de ander, zo iets. Laat gaan, lekker belangrijk. En op Eug’s domheid kan ik soms graag agereren, ook wel ’s leuk. ?

    3. Pantelic

      Helemaal mee eens. Hunter vaker in de basis, maar Dolberg vertegenwoordigd nog een transferwaarde voor de toekomst in tegenstelling tot Huntelaar. Maar nu moet hij de voorkeur krijgen, wil je het gewenste zilverwerk binnen halen??

  2. Wenen 1995

    Huntelaar op termijn als spitsentrainer inzetten, is dus echt een gouden greep. Ook dan gaan we veel plezier aan hem beleven. Ik hoop niet dat Sierhuis definitief Ajax gaat verlaten, maar lesjes gaat krijgen van The Hunter.

  3. Zlatan4ever

    Zou mooi zijn als Klaas-Jan na het vortballen nog meer van waarde kan zijn voor AJAX !

  4. Prinsengracht

    Weer vooral reacties van mensen die het intervieuw met Huntelaar niet hebben gezien. Als je dat wel doet, hoor je en zie je aan zijn lichaamstaal dat de kans klein is dat hij dat gaat doen. Die wil straks dichter bij huis als hij uitgevoetbald is. Maar ja, de kranten hebben weer clicks. En de redactie van ons forum ook. En velen lopen er achteraan. Een uit de dood opgestane leugenaar voorop.

    1. 1434

      Zelfs de tekst van het topic zegt al veel. Maar wel leesthet alsof alles rond is. Kortom …… er wordt feitelijk niet gelezen.

        1. 1434

          Ursus begrijpend lezen nodig? Oh nee laat maar, verspilde moeite bij jou. Je bent trouwens aardig aan het zoeken he.

          1. vak411

            ursus begrijpend lezen? wat is dat? ik lees maar begrijp je niet.
            ach.. zoek ik je? huilie huilie … al jaren iedereen aan het afzeiken hier en ik zoek jou? pffffft…

    2. Zlatan4ever

      Prinsengracht, ik lees altijd graag je commentaren want die zijn meestaal raak. Maar nu krijg je toch echt trekjes “ van de persoon van wie ik gezegd heb niet meer op hem te reageren omdat hij het niet waard is “
      Aangezien hij tegenwoordig ook iedere keer nog eens jou teksten
      gaat beamen/bevestigen ziet hij blijkbaar in jou het enige forum-lid met enig verwantschap…..
      Zou ik niet trots op zijn ?

      1. Prinsengracht

        Ik heb niet meer de moeite genomen om hem daar op te zoeken. Ik zou het trouwens ook niet kies vinden om dat hier voor iedereen zichtbaar te vermelden. Maar Eug mag er wel op blijven rekenen dat een aantal mensen hier, waaronder ik, hem zal blijven herinneren aan zijn bizarre leugens. Steeds weer als hij niet het fatsoen heeft om uit zichzelf weg te blijven, zoals hij heeft beloofd.

      2. De Nees

        Wat is zijn nick bij AS…. Kolere wat een eikel ben je dan. Om dan hier verslag te brengen van je heldendaad AB, dacht je zo punten te scoren? Zielig mannetje. Gaat me niet eens om Eug an sich, hij persoonlijk boeit me niet, maar het geheel van jullie reacties, stelletje kneuse mannetjes. Allemaal.

  5. Moosie

    Het topic zelf heeft de dagprijs gewonnen.
    De redactie verzint vast een leuk prijsje voor hunzelf.
    Reisje Turijn of zo.

  6. Moosie

    Het moet iedereen toch duidelijk zijn dat Eug niet helemaal goed is meer een levend kunstwerk genaamd Blok Beton Voor Je Kop.
    Dus mensen kunnen zich beter vermaken dan boos worden ,het komt toch niet over.

  7. Charka53

    Goede zet , kan hij de sapjes wat mentaliteit bij brengen want voetballen kunnen ze wel bij Ajax.

  8. Frip

    Mooi gebaar van het bestuur ik heb gelezen misschien als spitsen trainer maar dat was maar een voorbeeld hij wil zig eerst nog volledig concentreren op het 1e ?? een echte prof

  9. VanDattem

    Nu nog een basisplek of in elk geval hetzelfde aantal minuten en kredietwaardigheid als Dolberg en we hebben zowaar weereens een spits die wél scoort en deelneemt aan het spel!

    1. Prinsengracht

      Ik denk omdat de redactie nog nergens een bericht heeft gezien dat kan worden overgenomen. Want dat is wat de redactie eigenlijk bijna alleen maar doet: artikelen van andere media (soms nog onjuist ook) overnemen…..

  10. Ajax 1

    Overigens, in het kader van verbroedering: er zijn alleen maar likes op dit artikel van huntelaar, geen duimpjes naar beneden. Zijn we het over huntelaar dus blijkbaar allemaal een keer eens voor de verandering.

Comments are closed.