Ajax Vrouwen verslaan FC Twente in kampioenspoule: 2-0 (Incl foto’s)

De Ajax Vrouwen hebben vrijdagavond zeer goede zaken gedaan in de kampioenspoule door de thuiswedstrijd tegen FC Twente op sportpark de Toekomst met 2-0 te winnen.

In de eerste helft tasten beide elftallen elkaar af en moest Lize Kop enkele malen in actie komen om een achterstand te voorkomen. In de tweede helft was het echter wel raak voor de ploeg van trainer Nihom en scoorden Lewerissa en Van den Bighelaar de doelpunten. Ajax speelde de wedstrijd vervolgens keurig uit en wipte dankzij de zege over FC Twente heen op de ranglijst in de kampioenspoule waar PSV nog steeds koploper is. Dat kan volgende week echter veranderen want dan spelen de Ajax Vrouwen een thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle en nemen zij bij winst de koppositie over. Natuurlijk was onze fotograaf Jacques weer aanwezig voor enkele fraaie foto’s

App-gebruikers: Bekijk de foto’s op onze website www.AjaxFanzone.nl via deze link

Opstelling Ajax Vrouwen: Kop; Van Es, Dijkstra, Doorn, Van der Most; Akkerman, Van den Bighelaar (74. Schenkel), Verhoeve; Lewerissa (84. Salmi), Jansen, E. Bakker (89. Mourmans)

Related posts

18 Comments

  1. Moosie

   even geduld de dag is nog niet voorbij mejuffrouw Eug kan nog iets posten.
   En mr Ajax is ook nog niet wakker maar op dit moment gaat het tussen jou en Bertje beton.

 1. Moosie

  Het was best fris gisterenavond dus ….zijn er ook foto’s zodat we kunnen zien wie van de dames gisteren de puntjes op de i had?

 2. AFCA my World

  Allemaal leuk en aardig, ja Ajax kan de koppositie overnemen,en hebben dan 1 wedstrijd Meer gespeeld !!! Dus ?

Comments are closed.