Pasquali verruilt Ajax definitief voor Western United

Sebastian Pasquali maakt na dit seizoen definitief de overstap naar Western United, zoals we begin deze maand al wisten te melden. De club uit Australië heeft de komst van de middenvelder bevestigd via hun officiële Twitter account. De Australiërs laten weten enorm blij te zijn met de Australische 19-jarige belofte. Pasquali speelde sinds begin januari 2017 bij Ajax, maar wist uiteindelijk niet door te breken.

Related posts

16 Comments

  1. Frip

    Kan alleen maar zeggen succes verder heb hem niet zien spelen maar blijft jammer als iemand vertrekt…

  2. Wenen 1995

    Niet iedereen haalt het eerste…. Hopelijk heeft hij in zijn vaderland meer succes.

  3. Prinsengracht

    Een aantal nietszeggende posts. Van mensen die waarschijnlijk niet weten dat deze jongen voor heel veel geld uit Australie is gehaald. Zou de nieuwe Eriksen zijn. Zonde van het geld. En zonde van die jongen. Niet meer doen.

    1. Wenen 1995

      Oh ja joh, is hij voor heel veel geld gehaald en heeft hij vervolgens maar een contract voor 2 jaar getekend? Denk niet dat Ajax veel geld betaalt voor een jonge speler en vervolgens een kort contractje aanbiedt. Niet echt het beleid van onze club. Maar jij zal het wel beter weten.

    2. Zlatan4ever

      Waar hij vandaan komt en wat hij gekost heeft is niet belangrijk,
      wel te weten dat hij mislukt is en ?op weg is naar huis….
      P.S
      Kan jij 1 speler uit Australie noemen die waar dan ook geslaagd is ? Australin rules football telt niet mee want dan moet je ook een potje rugby op de mat kunnen leggen….?

        1. 1434

          Velen hier vinden dat voor een 17 jarige normaal. Het is tenslotte hun geld niet. Positief punt was wel dat hij voor Ajax begrippen internationale ervaring had. Hij kwam tenslotte uit het verre buitenland ?

Comments are closed.