Kaartje voor uitduel tegen Juventus kost 75 euro

Juventus heeft de prijzen voor de kaartjes van het uitvak voor de Champions League-kwartfinale tegen Ajax bekendgemaakt: 75 euro. De verkoop kan pas na donderdag 28 maart van start kunnen gaan omdat het nog de vraag is of Ajax uitsupporters mee mag nemen naar het Allianz Stadium in Turijn. De UEFA doet onderzoek naar het wangedrag van de Ajax-supporters in Madrid en het gevaar is dat Ajax straks een Europese uitwedstrijd zonder publiek moet afwerken. In Madrid werd onder andere een net voor het uitvak door supporters los getrokken.  Ajax heeft nog een voorwaardelijke straf uitstaan voor wangedrag van de fans tegen Benfica. 

Ajax speelt op woensdag 10 april de heenwedstrijd tegen Juventus. Een kleine week later, op dinsdag 16 april, spelen de Amsterdammers de return in Italië. Naar verluidt kunnen er zo’n tweeduizend fans in het uitvak in het Allianz Stadium.

Related posts

16 Comments

      1. Joep

        Deze prijs is net zo hoog als het kaartje in Madrid. Alleen deze keer sla ik over. Geeh behoefte om naar Turijn af te reizen

  1. AFCA my World

    Hoe dan ook,ik ben er zeker bij als we na de heenwedstrijd nog perspectief hebben,goed resultaat in de 1e wedstrijd dus graag ! Ik heb al naar de vliegtickets zitten kijken en die zijn ook niet goedkoop ! ⚽️

Comments are closed.