Ajax waarschuwt achterban: ‘Valse website actief voor kaarten Ajax – Juventus’

Ajax heeft dinsdag een waarschuwing de deur uit gedaan richting de achterban aangaande de kaartverkoop voor de wedstrijd in de Champions League tussen Ajax en Juventus. Een niet bij naam genoemde website pretendeert kaartjes voor Ajax – Juventus te verkopen, maar verspreidt valse tickets. 

Ajaxlife weet te melden dat het ‘brein’ achter deze site al meerdere malen een nieuw rekeningnummer heeft genomen. Ajax heeft via de officiële kanalen laten weten dat het uit alle macht probeert om de website uit de lucht te halen. Supporters die op zoek zijn naar tickets worden geadviseerd om de informatiesite Weet Waar Je Koopt te raadplegen en alleen kaarten aan te schaffen via Ajax.nl/tickets. De wedstrijd Ajax – Juventus staat voor 10 april op het programma en zal naar verwachting volledig uitverkocht raken.

Bron: Ajax.nl

Related posts

8 Comments

 1. Ajax 1

  Ik heb los van kaarten via mijn seizoenkaarten een aantal keer extra kaarten bijgekocht via viagogo. Dat ging prima eigenlijk elke keer. Hebben jullie daar wel eens slechte ervaringen gehad?

  1. HURBIE

   Ja sta je mooi voor joker met je valse kaartje
   Moet je nog snel naar een plek met tv’s BALEN

 2. Wenen 1995

  Goed dat Ajax ons waarschuwt. Beste manier is nog altijd de kaarten bij de koper op te halen. Besef me dat dat lastig is bij ticketsaanbieders sites. Ben iig al een keer genaaid via marktplaats.

 3. a.p.

  hei is een ramp om een f side kaartje te bestellen via dat nieuwe systeem, balen….het lukt nog steeds niet verificatie code brbrbr

 4. AFCA my World

  Gelukkig nog nooit meegemaakt, zorg dat je het via de officiëlen kanalen regelt voor de zekerheid ! ⚽️

Comments are closed.