There are no ads, please add some


Marc Overmars verlengt contract bij Ajax

Marc Overmars en Ajax gaan de samenwerking verlengen tot medio 2024, zo is via de officiële kanalen bekend geworden. Het leek er op dat Marc weer terug naar Engeland zou gaan maar die geruchten gaan niet door: ‘We maken stappen met zowel de jeugdopleiding als met het eerste elftal. Sportief gezien willen we nog veel laten zien. Wat voor mij ook belangrijk is, is dat het prettig werken is met de mensen om mij heen. Daar haal ik plezier en voldoening uit. Er zijn bij Ajax nog genoeg uitdagingen en ik heb het hier naar mijn zin’, laat Overmars weten.

President-commissaris Leen Meijaard legt uit:’Overmars liet ons weten sterk het gevoel te hebben nog niet klaar te zijn bij Ajax. Hij weet dat wij erg tevreden zijn over zijn functioneren. Hij heeft een enorme bijdrage geleverd aan de ontwikkelingen die Ajax zowel sportief als financieel heeft doorgemaakt in de jaren waarin hij deel uitmaakt van de directie. We zijn blij dat Marc Overmars zich voor een langere periode aan Ajax wil verbinden’.


Gerelateerde posts

45 reacties

 1. HURBIE

  Hij was tweede keus bij Arsenal
  En als je tweede keus bent dan moet je dat niet willen
  Kan je alvast een trainer zoeken die beter wisselt

  1. Prinsengracht

   Hoezo Arsenal? Je kunt toch wel lezen Hurbie? Hij heeft het naar de zin bij Ajax.

    1. Prinsengracht

     En de volgende domme opmerking. Bij Arsenal zal hij evenveel of meer krijgen. Kap toch eens over geld. Hij heeft miljoenen. Hoeft voor geld nooit meer te werken.

     1. Ajax 1

      Precies. Plezier straalt er van af en hij is dus gekomen voor de langere termijn. Mooi toch. Hoe kun je hier nu zuur over zijn.

     2. rickert

      Ongelofelijk dat mensen hier zo naar over kunnen doen inderdaad.. Het is geweldig dat Marc zo voor ons kiest. Mooi signaal.

    2. Zlatan4ever

     Finidi, Overmars is al jaren “binnen” aka financieel onafhankelijk. Zijn salaris is meegenomen maar daar hoeft hij het niet voor te doen…
     Gewoon een echte 👊🏻

     1. Mr Ajax

      Zo is het zlatan, ben blij dat die blijft en ons aller ajax naar een nog hoger
      Sportief en financieel plan gaat trekken!

     2. Finidi

      Voor mijn part verdiend ie 6 miljoen als we maar kampioen worden want dan verdiend zich dat altijd terug maar geloof dat we dat de laatste jaren niet geweest zijn of wel “prinsengracht”? 5x geen landskampioen is gauw 100 tot 150 miljoen missen buiten transfergelden om en missc nog wel meer, die spelers hadden jij en ik ook kunnen kopen met zon scoutingsapparaat onder ons dus ja zal wel dom van mij zijn….

  1. FrankiC

   Uitstekende statement naar club, supporters en spelers. Meteen alle roddels de kopt ingedrukt en laten zien waar je voor staat.

  1. Prinsengracht

   Precies. Ik ook niet. Nu zal er wel iemand roepen “Ling”. Maar die kon zijn eigen zaken niet eens runnen.

    1. Prinsengracht

     Ik weet het juist. Maar ik mag daar niet open over zijn. De man is een ramp.

   1. dickst14

    Als je zijn 30 miskopen vergeet en zijn onderhandelingen met Lainez en Richarlison dan is hij perfect voor Ajax. Geen ander zou Sanchez en de Jong voor record bedragen kunnen verkopen.
    Ook niet voor Bosz gekozen maar nu de perfecte trainer aangesteld.
    Al met al fantastisch allemaal.

    1. De Nees

     Volgens mij was Marc juist voor behoud van Bosz Dickst, Dennis heeft zijn vertrek doorgedrukt en Sar ging daarin uiteindelijk om. Zoiets staat me bij maar kan me vergissen.

 2. Frip

  Topper yess mooi dat hij blijft en idd 2e keus is geen optie dan beter bij ons aller ajax blijven

 3. toonvs

  Maar wordt toch tijd dat hij weer eens kampioen wordt met deze spelers. Anders weer gefaald.

  1. Charka53

   Weet je wie e falen , dat stelletje in en rond het veld ze moeten met deze selectie alles in Nederland oprollen.

 4. Jur

  Top Marc zéér blij mee, laat ons straks aub ook met de zomer nog ff verrassen met een paar mooie aankopen

 5. a.p.

  Heel mooi en fijn dat hij blijft , kunnen we verder bouwen naar mooie Ajax- successen.

 6. ajax62

  Goed besluit nu Edwin ook nog voor lange tijd vastleggen en een aantal spelers.

 7. -buitenkantje rechts-

  Los wat je vindt van zijn functioneren is stabiliteit nu belangrijk voor de club.. We spelen nog op 3 fronten en mee en dan MOETEN de neuzen dezelfde richting op. Zo min mogelijk onrust en focus op wat echt belangrijk is.. Voetbal!

  1. Prinsengracht

   Eens. En als er wijzigingen moeten komen, dan eerst op de zwakke plekken. Jeugdkader. Vanaf Jong Ajax omlaag. De namen heb ik al vaak genoemd.

  2. 1434

   Volgens mij moet juist de brander er in. Nergens binnen het huidige Ajax is ook maar sprake van overwicht op de spelersgroep. Keer op keer kunnen ze ongestraft verzaken. Keer op keer kunnen ze wegkomen met dezelfde verhaaltjes. Nooit lees ik dat ze op hun flikjer hebben gehad, straftraining is geweest, iphones zijn afgenomen, of andere zaken die als erg vervelend ervaren moeten worden door de spekersgroep. Geen Ten Hag, geen Overmars 3n geen vd Sar die ze aanpakt. Fik er in dus.niks rust in de tent, dat werkt nu net niet.

   1. Kevke87

    alsof dat altijd helpt. iphone afnemen is kinderachtig. straftraining kan ik me nog wel in vinden maar deze selectie is te mondig denk ik en bij ten hag zouden ze dat niet accepteren. was de trainer een ex Internationale topper geweest had et misschien effect kunnen hebben. maar zelfs dan, ook zo een trainer kan zichzelf dan afbranden. het is niet dat Ajax 8e staat ofzo. je strijd nog altij op 3 de fronten mee. een spelersgroep accepteert dat gewoon niet, zij zullenzeggen wij staan kwartfinale CL en in de bekerfinale. wat nou straftraining!!

  3. Zlatan4ever

   Zijn functioneren is meer dan voldoende BR. Ook hij is een mens en mag dus fouten maken (die hij ook gemaakt heeft).
   Maar laten wij hem koesteren

 8. Bert Betondorp

  De jeugdopleiding verder versterken? Bedoel je PG? Dit moet het sterkste punt
  zijn en blijven, met uitstekende goede leiding?

 9. Kmeertens

  Ten hag ook opwaarderen. Doet het goed. Dat ze steeds verzaken zal toch wel niet aan een trainer liggen. Ze voetballen toch voor hun eer en glorie. Niet voor een trainer

 10. Hanski

  Abje….blijven zeiken en je eigen ongelijkheid blijven droeftoeteten…echt niemand blijkt daar wakker van te liggen…maar ja ttv JC bij ons Ajax (als trainer) was het niet beter….ttv Jonk was er gezeik omdat hij niet echt is…gewoon n zakkenvuller die JC lult zonder eigen mening, door niemand serieus genomen omdat hij zelf niets brengt….Abje blijven blaten! Ook jij krijgt geen duimpjes of medestanders…en ja ik weet dat ik op forum niets te zoeken heb, dat ik geen inhoudelijke discussies voer 😂😂😂😂

 11. Hanski

  Abje je zegt t goed…nooit lees jij dat ze…..zorg gewoon dat je bij je club bent dan zie je en maak je mee…teletekst is toch iets voor eindhoven en volendam?

  1. dickst14

   ga jij je eerst eens verdiepen in de geschiedenis van Ajax voordat je jezelf supporter noemt blaaskaak.

 12. Jimmy1971

  Heel goed voor ons Ajax, had een lastig begin maar is daarna zeker opgestaan, mooi!

 13. AFCA my World

  Oké, en door, voor het nieuwe seizoen veel nieuwe spelers nodig ! ⚽️

 14. Forever nr14

  En nu meteen doorpakken en op zoek naar trainer, want het is en blijft zijn verantwoordelijkheid door deze stotteraar aan te stellen, die de plank wederom volledig weer heeft mis geslagen afgelopen zondag en wedstrijden waar het om ging, hieveel krediet mag iemand nog hebben?

 15. Forever nr14

  Kmeertens, ongelooflijk jou opmerking, nooit zelf gevoetbald das helder met deze opmerking!

Reageren is niet mogelijk.