There are no ads, please add some


Kale en Kokkie en het verlies tegen AZ

Kale en Kokkie snappen niks van wat ze meemaken met hun club. Een paar weken geleden was het nog hosanna tegen Real Madrid, gistermiddag verspeelde de ploeg van Ten Hag dure punten in de race om het kampioenschap. Het is de twee onduidelijk waarom Ajax zich niet kon opladen om kosten wat het kost te winnen van de Alkmaarders en over twee weken de koppositie van PSV over te nemen, thuis in de Arena.

App-gebruikers: Bekijk de video op onze website www.AjaxFanzone.nl via deze link

Gerelateerde posts

17 reacties

 1. dickst14

  V Bommel vind ik een misselijke kwal, maar we missen zo’n type op het middenveld en als trainer.

 2. Zlatan4ever

  Het was niet Ten Hag maar de spelers die het dit keer verklooit hebben. Geen passie,geen strijd
  Ja, toen het te laat was….

  1. dickst14

   Inderdaad de spelers. Maar een goede trainer herkent dit en neemt maatregelen. Elke keer dezelfde repeterende ellende.

   1. Charka53

    Het is inderdaad de instelling van onze sterren en met een trainer als b.v. Louis v Gaal had dit niet gebeurt maar ja we hebben Haggie 😥

 3. Finidi

  Je kunt misschien ook teveel vertrouwen hebben wat grenst aan onderschatting?!

  1. HDfan

   Dat vond ik vooral tegen PEC de houding, hier was het een soort gelatenheid en gebrek aan felheid en wil om echt te winnen

 4. BeukerAjax

  Wordt een beetje moe van mensen die na slechte wedstrijden zeggen dat alles kut is en dat vaak Ten Hag direct als slechte trainer gezien wordt.

  Ja ik ben het eens dat het aan o.a. Instelling ligt van de spelers en dat je op het niveau van Ajax niet moet gaan zeiken over vermoeidheid aangezien ze in Engeland en Spanje soms 3 wedstrijden in een week spelen.

  Maar Ajax is is mijn clubje waar ik altijd achter sta ook al doen ze niet wat ik wil of zou wensen. De strijd is nog niet geleverd! Pisvee loopt niet lekker. Als we van ze winnen dan is alles weer mogelijk!

  Goh wat hou ik toch van ons mooie aller Ajax!!! Met z’n alle de schouders eronder!

  1. ajaxhoger

   Wat is er dan goed beuker ,dat vraag ik me al jaren af ,na dit jaar bijna 6 spelers weg , wel een bom duiten op de bank ,maar geen kampioenschap ,laat staan de beker.
   DAt zie ik ook niet gebeuren dat ze die winnen van w2 als ze zo spelen ,droom dan maar lekker verder met ajax,die staat bij mij ook bovenaan,maar je kan toch zeggen dat momenteel alles kut is ,en dat al jaren als je nul komma nul wint .

 5. Codilo

  Een goede trainer zorgt dat zijn team scherp is, en wisselt optijd en wacht niet af met gedachte komt wel goed. Dolberg is al een jaar uitvorm en levert geen strijd. Hunterlaar weet wat strijd is.

 6. -buitenkantje rechts-

  Als 2 of 3 spelers niet presteren moeten ze dat direct merken.. TH laat spelers staan ondanks hun wanprestatie.. Schöne was dramatisch tegen AZ..had eerder gewisseld moeten worden.. Dolberg nóg veel eerder. Spelers moeten ook het gevoel hebben dat achter hun een vervanger staat te trappelen.. Iedere wedstrijd moeten ze alles geven voor een basisplek.
  Gebeurt dit niet, dan sluipt er gemakzucht in.. Spelers vielen zich tè comfortabel op hun positie. Tevens vind ik dat op key-posities er te weinig gelijkwaardige vervangers zijn..
  TH heeft zich na PSV aangepast aan de spelers.. Dat is te ver doorgeschoten.. Krijg het idee dat Tadic en Ziyech bepalen hoe er gespeeld wordt.. Zolang dat succes oplevert is dat mooi, maar wat als deze spelers niet thuis geven?
  Spelers zijn net mensen en moeten af en toe ook op hun flinker krijgen van een coach die boven de partijen staat. Krijg af en toe het gevoel dat TH geduld wordt zolang hij doet wat een aantal spelers willen..

  1. HURBIE

   Als je die man ziet en je beeld je in dat hij kwaad wordt tegenover zijn groep, dan kom je toch niet meer bij van het lachen

   1. ajaxhoger

    Het is net comedy keepers als hij aan het woord is , je snapt van die man niks met zijn gestuntel voor de camera ,ook is hij geen trainer voor ons aller ajax , het gaat steeds en steeds slechter inplaats van beter , en dan dat wisselen van hem,dat lijkt helemaal nergens op .
    En dat is trainer bij ons , en dat blijft hij tot volgend seizoen ook weer naar zijn klote is ,dan gooien ze hem pas buiten , die maakt van messie nog een slechte voetballer .
    Zo dat is eruit hahahha

Reageren is niet mogelijk.