Football London: ‘Ajax op de hoogte gebracht van vertrekwens Overmars’

Ajax is zaterdag op de hoogte gebracht van de vertrekwens van Marc Overmars naar Arsenal, zo weet Football London te melden. Overmars geldt inmiddels als topkandidaat bij Arsenal nadat directeur Monchi van AS Roma heeft besloten om terug te keren naar Sevilla en niet in te gaan op het bod van Arsenal. Leidinggevenden binnen Ajax zouden inmiddels op de hoogte zijn van de wens van Overmars.

Football London laat tevens weten dat het voor Arsenal nog een hele klus gaat worden om Overmars los te weken bij Ajax aangezien hij nog een contract van achttien maanden heeft in Amsterdam. Voor Ajax is een tussentijds vertrek van Overmars niet bespreekbaar en ook komende zomer zal men volgens het medium terughoudend zijn om in te stemmen met een vertrek van Overmars. Ajax beseft echter wel dat het moeilijk wordt om Overmars binnenboord te houden, temeer omdat de oud-sterspeler van Arsenal in Londen met een veel grotere portemonnee kan gaan werken. Overmars zelf heeft overigens nog niet gereageerd op de geruchten vanuit Engeland.

Bron: Football London

Related posts

59 Comments

   1. Yor2002

    Een beetje gek. Hij is ons idool geworden nadat hij Tadic naar de Johan Cruijf arena heeft gebracht.

   2. dickst14

    Ik niet. iedereen is euforisch momenteel en blind.
    Tadic ?Nico?Neres?
    Ziyech te laat gehaald, nadat we uit de CL lagen en 5 punten achter stonden op 010.
    alle andere aankopen van gemiddeld 5 miljoen en buiten de salarissen zullen we maar vergeten.
    Bv Kristensen, Orejuela, Cassierra, Duarte enz enz.
    Dan de soap met Richarlison dat afketste op een miljoen.
    Wordt steeds beter en een ster.
    Maar goed niets van geleerd, de geschiedenis herhaald zich. Lainez weer afdingen om een miljoentje en 2 jaar scouting naar de klote.
    Dus blinden droom lekker verder.

    1. Wenen 1995

     De beste stuurlui staan aan wal, Dickst14. Spelers kopen en verkopen kan niet altijd 100% succesvol zijn. Gaat erom of de juiste man op de juiste plaats zit. Ik denk dat Overmars op dit moment het beste bij Ajax past of heb jij een beter alternatief?

     1. -buitenkantje rechts-

      Je mag je mening over iemand geven zonder direct een alternatief te geven.. De meesten hebben Overmars vervloekt inde seizoenen dat er weer geen aankopen en versterkingen kwamen.. Nu door het CL succes leven een aantal hier op een roze wolk.. Niks mis mee..maar verlies de realiteit niet uit het oog en gun anderen hun mening..

     2. Wenen 1995

      Br, ik gun iedereen zijn mening. Sterker nog: Ik vraag Dickst14 naar zijn mening over een alternatief….

     3. FrankiC

      @Wenen 1995
      Volgens mij vraag je hem toch echt om een alternatief en niet om een mening over een alternatief. Dan zou je eerst een alternatief moeten bieden, toch?

     4. Wenen 1995

      Ha FrankiC, ik heb geen alternatief op dit moment. Van mij mag Marc blijven….
      Als je me een pistool op mijn hoofd zet, dan zou ik Jordy Cruyff roepen. Welliswaar weinig of geen ervaring, maar wel uitstraling en de juiste genen…

     5. Sam34

      Sinds bergkamp weg is zien we eindelijk de echte overmars en die bevalt me wel. Zou jammer zijn als hij nu zou gaan.

    2. 1434

     Tadic valt in principe tegen. Slechts incidenteel heel goed. Geen man die elftal op sleeptouw neemt als het niet loopt. Te vaak te verongelijkt richting scheids ipv bal te heroveren zoals Ziyech doet.

     1. Zlatan4ever

      AB, word jij nu echt niet moe van je zelf met je “adoratie” voor Ziyech ? Tadic heeft op alle gebieden een betere “record” dan welke speler van Ajax dan ook. Ik ben echt een fan van Ziyech maar door jou constante domme opmerkingen rondom Ziyech zou je zomaar een hekel aan hem kunnen krijgen.

     2. 1434

      Waar lees jij adoratie? Ik benoem een verschil. Jij bent echt heel dom geworden. Nogmaals, negeer mij dan en zoek niet telkens de confrontatie. Is de site ook bij gebaat.

     3. Zlatan4ever

      Als 15 mensen het met mij eens zijn zou het dan misschien aan jou kunnen liggen ? By the way de site is gebaat bij jouw vetrek van deze site met je “gebrabbel”

     4. Zlatan4ever

      Praat eens positief over Ajax en de ajax-fans op deze site. Zal je goed doen en kan jij je chagrijn thuis laten. Bedankt AB

     5. -buitenkantje rechts-

      Onzin Zlatan.. deze site is een doorsnee van Ajaxsupporters.. Sommigen kritisch..anderen volgzaam. Jij bepaalt hier niet welke personen hier wel en niet op de site mogen en waar de site wel of niet bij gebaat is..
      Wie de neuk denk je wel dat je bent schoffie..
      Dat je nog steeds naar ?? kijkt om je gelijk aan te tonen geeft aan dat je nog een schoffie bent. Beetje dimmen Zlatan

     6. 1434

      Ik kon mijzelf enige tijd geleden zo’n 50 ? geven per commentaar ? ? Elke keer na paar seconden opnieuw. Geeft aan hoe de site in elkaar zit wat dat betreft. Zlatan is dus nog zuinig geweest bij zichzelf ?. Maar je hebt gelijk BR, hij moet jaar of 8 zijn als je ? als argument hier gebruikt.

     7. Zlatan4ever

      Wow AB, kon jij je zelf zo’n 50 ?? per commentaar geven en je hebt het niet gedaan ? Een stempel in je plaatjesboek en een kus van de juf ! Hoe kinderachtig kan je zijn ? ?

     8. 1434

      Zlatan, zoals eerder aangegeven: maak duidelijk wie je bent en ik zorg voor een kunstgebit voor je. Ben je nu wel zat, kom uit de anomiteit. Ik ben Paul den Beste.

     9. Zlatan4ever

      Paul den Beste ? Hahaha ?
      Je doet je naam geen eer aan.
      Maar daar kan jij ook niks aan doen……
      Ik hoop dan ook voor jou dat het een van de vele nick-names is die je hier op dit forum gebruikt?.We zien elkaar op jouw verzoek op 2 april ! Tot dan ??

     10. Zlatan4ever

      Ik heb het niet over de ?? gehad BR. Maar over het feit dat AB hier iedereen staat af te zeiken over spelfouten en andere meningen dan de zijne.Heeft dus niks met kritisch of volgzaam te maken. Lees al zijn opmerkingen en meningen nog maar eens na….
      En dimmen voor wie ? Schoffie ? ???‍♂️?

     11. Bakkie

      Zuurpruim AB begint hier over waar de site bij gebaat zou zijn, BR. Maar ben het met je eens dat iedereen mag deelnemen aan een forum, zelfs mensen als AB. Maar als je zo arrogant je mening verkondigt, en je krijgt daar structureel 0 duimpjes voor, dan kun je een tegenreactie verwachten

    3. KBouter

     Ik bedoel.. Overmars had het budget ook niet jaren geleden wat hij nu krijgt van Ajax. Ik geef hem het voordeel van de twijfel en mag van mij blijven

     1. KBouter

      Nee dat niet, je hebt met die miskopen ook groot gelijk.. maar budget was er ook niet naar om “toppers” te kopen en dan gok je wel eens mis. Nu het geld er wel is..en er gaat wat vertrekken bij ons, ben ik zeer benieuwd hoe creatief Overmars is met het op pijl houden van de selectie. Puur omdat het geld er nu wel is!

     2. dickst14

      Ben ook benieuwd ja. Wordt in ieder geval niet makkelijk. Ook niet voor een eventuele opvolger.

 1. nick-afca95

  Na een wat stroeve start doet Marc het enorm goed met aankoop en verkoop van spelers. Ik hoop echt dat hij blijft….

 2. Charka53

  Kom op mannen nog geen jaar geleden hadden we geen goed woord over voor Marc en nu gaan we bijna smeken om te blijven het is net als in het gewone bedrijfsleven als je beter kan ga je weg en voor hem komt wel weer een ander hoor die gek is op ? ?

 3. 1434

  Bijzonder dat mensen hier voor mij praten, alsof iedereen dezelfde mening heeft.

 4. AJAXForever61

  Mark Netto 2.0!!!! Jammer, hij heeft toch veel contacten en een Ajax hart!

  1. 1434

   Grapjas. Overmars is gek op geld anders had hij al lang een keer zijn bonus geweigerd vanwege uitblijven resultaten.

 5. -buitenkantje rechts-

  Als iemand wil gaan..laten gaan. Neem aan dat dit ruim van te voren gecommuniceerd is en dat er een plan B is. (vervanger) Dat is Sar wel toevertrouwd.
  We zijn gewend geraakt aan Overmars, maar hij heeft toch flinke flaters geslagen zoals genoemd door Dickst.
  Het zoeken naar een vervanger kan beginnen..

  1. FrankiC

   Precies, zijn missers willen we in de euforie nog wel eens vergeten. En dan heb ik het niet over het niet doorbreken van bepaalde aankopen, maar het gehannes na de EL-finale. Selectie niet op orde brengen voor het nieuwe seizoen en het laten gaan van Bosz.

   Hij lijkt daarvan te hebben geleerd omdat hij nu redelijk werk aflevert en de resultaten wn verkoopprijzen goed zijn!

 6. Zlatan4ever

  Laten wij hopen dat hij voorlopig blijft en zelf zorgt voor een goede vervanger. Ondanks de kritiek die er terecht is heb ik liever dat Overmars blijft

 7. Wenen 1995

  Of topic: Leuk dat Willem 2 wint in de Kuip, maar dat is wel de laatste keer dit seizoen….

 8. Kapstein

  Kijk waar we na al die eerdere magere jaren dankzij Overmars nu staan. We tellen eindelijk weer mee in Europa. Natuurlijk gaat niet elke aankoop even goed, maar er is heel verstandig gekocht en verkocht waarna we nu bijna alles kunnen wat de rijke clubs ook kunnen. Ik hoop dat dit nepnieuws is, maar ben bang dat hij ons gaat verlaten.

  Jammer. ?

 9. Bigboss

  Hij is eindelijk over en anders gaan denken. Ik begrijp ze keus en hoop dat ze opvolger direct net zo denkt

 10. Donderbol

  Overmars heeft echt veel gedaan voor Ajax. Heb laatst dat interview van hem teruggekeken. Hij is realistisch en gaat geen moeilijke vragen uit de weg. Ook had hij het ook duidelijke over het opvangen van de verliezen aankomende zomer.
  Daarnaast heeft hij echt mega bedragen geregeld voor bepaalde spelers en heeft hij neres behouden.

 11. JohnDoe77

  Hij heeft bij Ajax ook een prima portemonnee en juist nu is het beleid om en mag er meer. Zonde om nu te vertrekken!!

Comments are closed.