Ajax verhoogt prijzen seizoenkaarten

Nadat de afgelopen jaren de prijzen van de meeste seizoenkaarten waren bevroren heeft Ajax besloten om voor het nieuwe seizoen een prijswijziging door te voeren. Bij de nieuwe prijs is rekening gehouden met indexatie en prijsverhoging (allebei 1,5 procent), maar ook de landelijke btw-verhoging speelt een rol. Vanaf 29 maart tot en met 31 mei heeft men tijd om de seizoenkaart te verlengen. Door de prijswijziging zullen de meeste seizoenkaarten ongeveer twintig euro duurder worden. Op vrijdag 29 maart ontvangen seizoenkaarthouders een bericht waarmee zij hun seizoenkaart kunnen verlengen. Hierin zal ook vermeld worden wat de prijswijziging inhoudt.

Bron: Ajax.nl

Related posts

31 Comments

  1. Wenen 1995

    Ajax seizoenkaart is dit seizoen gemiddeld bijna even duur als Excelsior. Bizar! AZ, Pisvee en 010 zijn zelfs duurder. Dat weet de directie ook. Verhoging kon dus niet uitblijven. Zeker als je je salarisplafond hebt losgelaten. Nu maar hopen dat de selectie op pijl blijft en dat er nog veel te genieten valt de komende jaren in de JC Arena.

      1. Donderbol

        Klopt amoebe! We hebben mooie spelers, spelen beter voetbal. Ik snap dat we allemaal wat meer kunnen bijdragen. Toch hoop ik dat ajax bereikbaar blijft voor iedereen!

  2. Vak 120

    Nou ik vind zo’n prijsstijging juist niet logisch..kijk eens hoeveel inkomsten ze extra hebben gehad! Voorronde CL en nog steeds CL inkomsten.deze kosten komen er voor de supporter ook extra bij! Gewoon dezelfde prijs hanteren komend seizoen lijkt mij redelijk! Ook richting de trouwe supporter!!

    1. Melles19

      Heel simpel: Betere prestaties betekent hogere entree. Is niet meer dan logisch. Is in iedere markt zo (als je meer krijgt, betaal je meer)

      1. 1434

        Nee Melles, Ajax ontvangt, mede door steun van de supporters, heel veel miljoenen meer. Er is dus geen enkele reden om de prijs te verhogen. Als een produkt te weing opbrengt of meer gekost heeft dan gedacht dan moet de prijs omhoog. Beide is hier niet van toepassing. Supporters gaan nu meer betalen en de bobo’s krijgen meer uitgekeerd. Dat is niet logisch.

        1. 1434

          Ajax is gewoon niet eerlijk maar dat mag je hier niet zeggen. Hoe verder in de CL hoe meer miljoenen er binnenstromen en ……. hoe hoger de prijs voor je CL kaartje. Ze vangen dubbel. Stadionkosten worden echt niet elke ronde duurder hoor.

          1. Nikos

            We willen met zijn allen omhoog, daar hoort natuurlijk geen excelsior prijs bij. Kwaliteit kost geld.

  3. AJAXForever61

    Ik kan er in meegaan dat de prijzen stijgen, wat maakt het uit. Onze superpremier Rutte heeft ons beloofd dat wij er allemaal op vooruitgaan qua koopkracht, woeahhhh?????

    1. Amoebe

      We krijgen 1000 euro van rutte, een kwartje terug van kok en een gratis seizoenkaart van ajax.

  4. Mr Ajax

    Als ze de prijzen van een biertje en een hamburger in de arena dan verlagen, houden we geld over aan het eind van het jaar!

  5. Ajaxstaff

    Als sommige toch de hoge boetes binnen halen moet het toch ergens vandaan komen.

  6. 1434

    Prijzen voor biertje etc zijn al gestoord zo langzamerhand. Voor twee grote, met water aangelengde, biertjes moet je nu al € 10,00 neerleggen. Compleet absurde prijs.

  7. AFCA my World

    Natuurlijk, als je veel geld verdiend knijp je gewoon je supporters ook uit, voor mij is het geen probleem maar voor sommigen misschien wel, dus een verhoging is het laatste wat je zou moeten doen ! Ik ben tegen ! ⚽️

  8. Zlatan4ever

    Gezien de hogere prijzen van andere veel mindere clubs in de eredivisie mogen wij niet klagen.
    Maar ik kan mij voorstellen dat het voor sommigen niet meer te doen is…seizoen-kaart plus drinken/eten Arena en transport dan is het bij elkaar toch wel een dure hobby ! Wij zijn Ajax wij zijn de “goedkoopste” motto voor volgend seizoen dan maar

  9. Frip

    beetje jammer?‍♂️ we hebben toch genoeg op de bank moeten daar de supporters nu ook de dupe van woorden

  10. Panna

    Niet eens met de prijsverhoging. Dik 60 miljoen euro extra inkomsten uit de CL. Vindt het respectloos tegenover de hondstrouwe Ajax supporters, de twaalde man.

  11. Wijzijnajaxamsterdam

    Ajax is de beste club van nl dat mag ook wel…. bij cambuur betaal je evenveel als bij grunn. Facts

Comments are closed.