There are no ads, please add some


Verweij: ‘Overmars is bereid flink geld uit te geven’

Ajax gaat aankomende zomer enkele sterkhouders verliezen waaronder Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong. Ajax-clubwatcher Mike Verweij van De Telegraaf weet te melden dat Marc Overmars de portemonnee flink wil trekken om de selectie weer te versterken.

‘Overmars is bereid zijn portemonnee weer te trekken en ervoor te zorgen dat er ook volgend seizoen weer een sterke selectie staat. Naast De Ligt en De Jong staat Onana heel nadrukkelijk in de belangstelling van grote clubs en heeft aangegeven dat hij weg wil. Ziyech zal weggaan, maar ik denk dat ze voor de rest toch wel heel veel spelers willen behouden. Ik denk dat ze achter de schermen al heel nadrukkelijk bezig zijn, zelfs met het benaderen van spelers, en ik verwacht zeker enkele grote aankopen maar dat er ook wel een poging zal worden ondernomen om een aantal spelers in Amsterdam te houden’.

Bron: De Telegraaf


Gerelateerde posts

27 reacties

 1. HURBIE

  Hij zal wel moeten
  Maar zie maar goeie vervangers te vinden voor de Jong de LIGT Ziyech Onana

 2. FrankiC

  Er is veel aan gelegen om Ziyech te houden. Laten zien en garanderen dat Ajax wil investeren.
  Daarbij levert hij minder dan de helft op van Frenkie en De Ligt.

 3. Bakkie

  Voor veel geld is veel te koop, Hurbie. Het liefst een Nederlander, maar wel een die er gelijk staat. Fosu Mensah zou een goeie zijn, of Nathan Aké. Vertrok vorig seizoen voor 22 miljoen naar Bournemouth en doet het daar geweldig. Gewoon halen voor 40 miljoen, komt ie hier lekker CL spelen

 4. Ajax 1

  Alles doen om in ieder geval een stuk of 7 basisspelers te behouden. Meer is niet reeel. En daarnaast is er dan heel veel geld voor goede vervangers, en daarna unuvar en brobbey en gravenberch die doorkomen…..

 5. apeldoorn

  goede keeper halen! naai Pisvee een oor aan en haal die keeper van VVV, da’s een goeie.
  Tadic, Taggi en Ziyech ten koste van alles behouden! dat most de basis zijn voor volgend jaar.
  Donny verbeteren en houden!!
  Masra houden! ergens een beel scorende spits vandaan halen!

 6. Iceman

  Hij moet wel. Anders maak Ajax weer stappen achteruit in plaats van vooruit en ze moeten deze keer ook verdere stappen maken in Europa. Goed we doen nog mee maar ik heb het over kampioen worden en nog meer stappen maken in europa. Dus Marc en Ko investeer verstandig.

 7. FrankiC

  Eens, maar velen hier vinden het makkelijk winkelen met andermans geld. Dat is ook zo maar dat geld is het (achteraf) waard als je CL blijft spelen.

  Graag een of twee ouderen waar we wat gevoel bij hebben en vice versa, bij voorkeur met een aflopend contract en die er meteen staan: categorie Vertonghen, Aldeweireld, Robben of Suarez.
  Omdat er re weinig in JA aankomt vind ik ook dat ze moeten durven investeren.
  En nogmaals: haal Schouten, anders hebben we over 2 jaar spijt. Haal een paar echte vleugelspitsen zoals Groeneveld, Stengs, Dudu, Pavon, Kuwas of zo. Ik heb wel wat lijstjes voor Marc.

  Ik pleit er ook voor om enkele spelers die het CL niveau toch niet en nooit halen, zoals Kristensen, Cerny, Veltman, Labyad etc. meteen te verkopen.

 8. Vierde ster

  FrankiC, Veltman geen CL niveau, kom nou toch, is nota bene international.Is bij jou denk ik meer een kwestie van iemand wel of niet mogen!

 9. AJAXForever61

  Unnerstahl van VVV ( pisvee) en Bergwijn kopen! Lampies een oor aangenaaid en wij weer toppers erbij

 10. Charka53

  Dat is toch positief dat Marc er van alles aan gaat doen om een sterk team te houden maar ik hoop dat we toch nog Nederlands kunnen blijven praten.

 11. KBouter

  Wat moeten we met Robben?
  Leuk voor de fysiotherapeuten maar voor de rest niet.

 12. Prinsengracht

  Nee. Geen CL niveau. En ook geen international. Hij was dat in de periode dat alles verloren werd. Hij zal nu nooit meer worden geselecteerd.

 13. -buitenkantje rechts-

  Neres wordt nog vergeten.. Ziyech richting Bayern las ik.
  Depay is weer beschikbaar.. zou hem halen als spits.. misschien Neres nog een jaar behouden..
  Voorhoede Tadic..Depay..Neres.
  Middenveld hoeft er niks gehaald te worden. Achterin moeten er een rechtsback en CV komen.. Oh..en een keeper

 14. Ptr

  Robben😂😂😂 gras heel laag maaien anders scheurt er wat af.
  Isco niet een optie?
  Die wil voetballen ipv op de bank zitten.

 15. Melles19

  Aké lijkt me zeer onwaarschijnlijk. Die lijkt op het moment een transfer naar de Engelse top af te dwingen

 16. Melles19

  Als Ajax zijnde zit je in een lastig scenario. Hoe meer sterkhouders er vertrekken hoe meer andere basis spelers ook weg zullen willen. Daarom lijkt het niet haalbaar om meer dan 7 basisspelers te behouden.

  Het lijkt mij verstandig om je in eerste instantie te focussen op het worden van het Bayern München van NL te worden. Je moet structureel kampioen gaan worden en CL halen om spelers in de toekomst ook daadwerkelijk langer vast te kunnen houden.

  Wat nu moet gebeuren is dat op de eerste plaats Stengs en Bergwijn gehaald moeten worden. Kijk ook goed naar hoe die Ihattaren zich ontwikkeld. Kan ook interessant zijn. Dan moet er naar het buitenland gekeken worden en verwacht ik een aantal aankopen van 15-25 miljoen. Daarnaast lijkt het terughalen van Cillessen me het perfecte idee voor het wegvallen van Onana

Reageren is niet mogelijk.