There are no ads, please add some


Ajax O19 na strafschoppen uitgeschakeld in UEFA Youth League

Ajax O19 is uitgeschakeld in de UEFA Youth League door na strafschoppen te verliezen van Olympique Lyon. De ploeg van trainer Heitinga begon voortvarend aan de wedstrijd en kwam na zeven minuten op voorsprong door Brobbey. Na een kleine twintig minuten wist Lyon de gelijkmaker te scoren. In de tweede helft werd het 2-1 voor Lyon en nadat Van Gelderen een rode kaart kreeg leek de wedstrijd gespeeld. In de blessuretijd scoorde Brobbey echter de 2-2 en moesten strafschoppen de beslissing geven. Die strijd ging aardig gelijk op maar bij een 6-5 stand voor Lyon miste Hoogewerf zijn strafschop en is Ajax uitgeschakeld.


Gerelateerde posts

23 reacties

 1. J18

  Terecht verloren, El Maach keepte prima en Brobbey benutte zijn kansen weer erg goed. De rest was helaas erg slordig.

 2. Wenen 1995

  Terecht of niet, door penalties uitgeschakeld worden is altijd klote! Jammer jongens, maar wel weer enn leermoment voor de toekomst rijker.

 3. Moosie

  Heitinga moeten ze weghalen daar dit is al het 2de jaar dat we niet eens de kwartfinale halen

 4. HURBIE

  Als dit de toekomstige eerste elftalspelers moeten worden, zou ik maar snel gaan kijken naar betere spelers met meer perspectief
  En Heitinga zeker lozen

 5. AJAXForever61

  Heitinga moet uitkijken, anders wordt hij de volgende pannekoek na Marco van Basten! Handdoek in de ring, respect voor Johnny maar geen talent om te coachen!

 6. Prinsengracht

  Ajax moet dringend minimaal 5 hele goede jeugdtrainers scouten. Heitinga zou nooit verantwoordelijk mogen zijn voor onze A1. Hooguit mag zo iemand meelopen. Er is nu geld. Talent is er heus ook nog. Nu de juiste opleiders aanstelken. Begin maar met Jonk.

 7. fjonkman

  Even off-topic.. weer hebben “Ajax Supporters” zich misdragen, ditmaal tijdens de uitwedstrijd in Madrid.. waarschijnlijk word de voorwaardelijke straf van een wedstrijd zonder uit supporters nu omgezet worden naar een definitieve uitwedstrijd zonder supporters.. bij deze gefeliciteerd hufters! Jullie hebben ons weer te schande gemaakt en de echte supporters in de zeik gezet! Teringvolk!

 8. FrankiC

  Lag het slordige spel aan Heitinga?
  Voor de duidelijkheid: ik vind Heitiga ook een uitstraling hebben van een omgewaaid tuinhekje, maar ze hebben toch in de poule Bayern en Benfica achter zich gelaten.

 9. Moosie

  daar gaat het niet om scorebord journalistiek is fat
  Heitinga moet zoals het eerste spelen en als ze dan verliezen heb uk daar vrede mee maar nu lijkt het nergens op.
  De A1 is het vlaggenschip van de opleiding daar hoort een goede ervaren Ajaxtrainer op te zitten en niet een vriendje zonder papieren geldt ook voor JA ook Reiziger en Bogarde zijn ongeschikt

 10. Prinsengracht

  Ik heb meteen bij zijn aanstelling gezegd dat Heitinga totaal ongeschikt is. Dat is hier ook nog wel na te lezen. Ik heb het daarna ook regelmatig gezegd. En ik zal het blijven zeggen tot hij weg is. Onze beste talenten verdienen de beste jeugdtrainer.

 11. -buitenkantje rechts-

  Heitinga, Reiziger en Bogarde zijn niet geschikt om de jeugd te trainen.. Zelfs kwalijk.

 12. Prinsengracht

  Heitinga mag ook als trainer de veters van Marco nog niet strikken. Komt niet eens in de buurt. Kun je nagaan…….

 13. Bert Betondorp

  Juist Amsterdam2015, jammer is de enig goeie reactie op deze uitschakeling
  Jammer

Reageren is niet mogelijk.