There are no ads, please add some


Noussair Mazraoui blijft ook langer bij Ajax

Niet alleen Klaas-Jan Huntelaar blijft langer bij Ajax maar ook Noussair Mazraoui heeft zijn contract bij Ajax verlengd. Via de officiële kanalen laat Ajax weten dat Noussair vast ligt tot medio 2022. ‘Noussair is nog maar 21 jaar en op meerdere posities inzetbaar. We hebben goede gesprekken gevoerd met zijn agent Mustapha Nakhli over zijn toekomst. Natuurlijk kan ook hij naar het buitenland, maar het is goed dat zij beiden ook vinden dat een langer verblijf bij Ajax het beste voor ‘Nous’ is’, aldus Marc Overmars.


Gerelateerde posts

51 reacties

 1. Ajax 1

  Top! Heeft zich natuurlijk waanzinnig ontwikkelt. Niet per se een back en we kunnen op andere posities ook echt nog lol beleven als we nog eens een nico op rechts vinden.

 2. AJAXForever61

  Nu wel complimenten gek, zeker omdat Nous moslim is! Je moet ophouden met die vuilbekkerij over joden! Rot lekker op naar 010 of naar pisvee

 3. a.p.

  Heel goed
  ik zie hem graag als midden- linie speler dan als back
  ik ben heel tevreden met onze Mazraoui

 4. Zlatan4ever

  Goed dat hij blijft , is nog een groei-diamant die het ver kan schoppen. Had wel voor het NL-11tal moeten kiezen dat had nog beter voor zijn ontwikkeling geweest…

 5. JohnDoe77

  Mooi nieuws! Doet het geweldig op zijn positie, wat een verschil met Veltman (persoonlijke voorkeur). Maar hij kan idd ook nog het nodige leren, prima keuze van beide partijen dus.

 6. JohnDoe77

  Nu nog Nico, Donny, Hakim, Kasper en David verbeteren en verlengen. Komt er toch een buitenlandse club, betalen die maar meer!

 7. Iamsterdam2015

  Ten eerste is het natuurlijk top dat hij heeft bijgetekend en ik ben daar persoolijk blij mee. Echter is en blijft het voetbal….
  Gefeliciteerd en ik denk van zowel Mazraoui als zijn zaakwaarnemer top en verstandig.

 8. Donderbol

  Mooi! Marc overmars is dus flink bezig achter de schermen! We moeten wel snel dan over de andere spelers hetzelfde gaan horen, want hij zal ze allemaal wel benaderen

 9. Wenen 1995

  Klopt, Moosie. StrikerA, StrikerZ, nu weer StrikerD… 1 ding hebben ze gemeen: Ze posten alleen maar domme nietszeggende reacties. Wieberen, dus…

 10. FrankiC

  Blijft behelpen voor een directeur van een miljoenen bedrijf. Geen makkelijke prater, geen debater, maar het ging al beter.

 11. afcadeluxe

  laat je dan professioneel helpen ofzo,maar blijf lekker weg hier,niemand die je ook maar even serieus neemt

 12. HDfan

  Helemaal eens, goede ambitie uitgesproken en laten we eerlijk zijn ;aardig op weg

 13. FrankiC

  👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

 14. RickyAmsterdam

  Dat zou echt super zijn! Maar hij is al langer van plan om te vertrekken en eerder was er iedere keer geen club voor hem, dus verwacht dat hij nu wel zn kans grijpt. Volgens mij heeft hij ook nog steeds weinig met de Ajax supporters, van zij kant dan.

 15. Moosie

  Royeren ?
  Het is geen vereniging hier gab wij verbannen herstel de redactie verbant.

 16. FrankiC

  Ajax heeft het laatste woord bij iemand die een doorlopend contract heeft tot 30 juni 2021. Voor hem komt geen bod à la Frenkie of De Ligt, maar is voor ons goud waard. Houden dus.

 17. Bert Betondorp

  WT Scherpen nu laat zien bij Emmen geeft genoeg aanleiding om eens nader te E
  .
  G

 18. Bert Betondorp

  Wat Scherpen nu laat zien bij Emmen geeft genoeg aanleiding om eens nader te
  te bekijken. Mocht Omana vertrekken lijkt Scherpen een goede vervanger.

  .
  G

Reageren is niet mogelijk.