Noussair Mazraoui blijft ook langer bij Ajax

Niet alleen Klaas-Jan Huntelaar blijft langer bij Ajax maar ook Noussair Mazraoui heeft zijn contract bij Ajax verlengd. Via de officiële kanalen laat Ajax weten dat Noussair vast ligt tot medio 2022. ‘Noussair is nog maar 21 jaar en op meerdere posities inzetbaar. We hebben goede gesprekken gevoerd met zijn agent Mustapha Nakhli over zijn toekomst. Natuurlijk kan ook hij naar het buitenland, maar het is goed dat zij beiden ook vinden dat een langer verblijf bij Ajax het beste voor ‘Nous’ is’, aldus Marc Overmars.

Related posts

51 Comments

    1. JohnDoe77

      Mooi nieuws! Doet het geweldig op zijn positie, wat een verschil met Veltman (persoonlijke voorkeur). Maar hij kan idd ook nog het nodige leren, prima keuze van beide partijen dus.

    2. JohnDoe77

      Nu nog Nico, Donny, Hakim, Kasper en David verbeteren en verlengen. Komt er toch een buitenlandse club, betalen die maar meer!

          1. FrankiC

            Blijft behelpen voor een directeur van een miljoenen bedrijf. Geen makkelijke prater, geen debater, maar het ging al beter.

          2. HDfan

            Helemaal eens, goede ambitie uitgesproken en laten we eerlijk zijn ;aardig op weg

  1. Ajax 1

    Top! Heeft zich natuurlijk waanzinnig ontwikkelt. Niet per se een back en we kunnen op andere posities ook echt nog lol beleven als we nog eens een nico op rechts vinden.

        1. RickyAmsterdam

          Dat zou echt super zijn! Maar hij is al langer van plan om te vertrekken en eerder was er iedere keer geen club voor hem, dus verwacht dat hij nu wel zn kans grijpt. Volgens mij heeft hij ook nog steeds weinig met de Ajax supporters, van zij kant dan.

          1. FrankiC

            Ajax heeft het laatste woord bij iemand die een doorlopend contract heeft tot 30 juni 2021. Voor hem komt geen bod à la Frenkie of De Ligt, maar is voor ons goud waard. Houden dus.

  2. a.p.

    Heel goed
    ik zie hem graag als midden- linie speler dan als back
    ik ben heel tevreden met onze Mazraoui

  3. Zlatan4ever

    Goed dat hij blijft , is nog een groei-diamant die het ver kan schoppen. Had wel voor het NL-11tal moeten kiezen dat had nog beter voor zijn ontwikkeling geweest…

  4. Iamsterdam2015

    Ten eerste is het natuurlijk top dat hij heeft bijgetekend en ik ben daar persoolijk blij mee. Echter is en blijft het voetbal….
    Gefeliciteerd en ik denk van zowel Mazraoui als zijn zaakwaarnemer top en verstandig.

  5. Donderbol

    Mooi! Marc overmars is dus flink bezig achter de schermen! We moeten wel snel dan over de andere spelers hetzelfde gaan horen, want hij zal ze allemaal wel benaderen

  6. Wenen 1995

    Klopt, Moosie. StrikerA, StrikerZ, nu weer StrikerD… 1 ding hebben ze gemeen: Ze posten alleen maar domme nietszeggende reacties. Wieberen, dus…

  7. Bert Betondorp

    WT Scherpen nu laat zien bij Emmen geeft genoeg aanleiding om eens nader te E
    .
    G

  8. Bert Betondorp

    Wat Scherpen nu laat zien bij Emmen geeft genoeg aanleiding om eens nader te
    te bekijken. Mocht Omana vertrekken lijkt Scherpen een goede vervanger.

    .
    G

Comments are closed.