Klaas-Jan Huntelaar verlengt contract tot 2020

Klaas-Jan Huntelaar en Ajax hebben besloten een langere samenwerking aan te gaan. Marc Overmars zegt op de clubsite: ‘Klaas-Jan is heel belangrijk voor ons. Hij voegt veel toe aan deze selectie, onder meer omdat hij een enorme winnaarsmentaliteit heeft. Klaas-Jan is in alles wat hij doet 100% prof en daar neemt hij de talenten in mee. Kijk daarnaast naar het aantal goals dat hij alweer heeft gemaakt, daarmee laat hij ook in wedstrijden zien veel waarde te hebben voor Ajax. Ik weet zeker dat hij dat in het de komende maanden en komend seizoen ook zal hebben, dus we zijn blij dat hij heeft verlengd.’

Related posts

19 Comments

 1. Ajax 1

  Mooi, dacht eigenlijk dat dat allang rond was. Zijn houdig en enthousiasme in madrid was geweldig. Alleen daarvoor mag hij al blijven. En dan spitsentrainer worden.

  1. HURBIE

   Ook na zijn voetbal carrière aanhouden
   Een hele goeie voor de jongere spelers

 2. Bert Betondorp

  Heel goed nieuws KJH is van onschatbare waarde voor Ajax door zijn mentaliteit en wilskracht, nog een jaartje genieten en niet vergeten hem ook nog wat
  Speeltijd te geven, ten Hag, dat zou goed zijn

 3. -buitenkantje rechts-

  Mooi als invaller, maar hij is geen basisspeler.. Ik hoop binnenkort op het aantrekken van een nieuwe spits.

 4. Charka53

  Klasse van hem om bij te tekenen wetend dat je het moet doen met een bij rol en dat kan volgend seizoen zomaar weer anders zijn omdat je niet weet wie er dan nog bij is.

 5. Donderbol

  Klasse! Hopelijk gaat dolberg zijn vorm weer vinden! Ik vind hem namelijk wel heel goed

 6. ajaxhoger

  Voor er bij te hebben is Klaas een aanwinst,ik zou liever hebben dat ze een keer een spits kopen die er een stuk of 25 scoort elk jaar .
  Nu loopt Dolberg als hij speelt zijn eigen in de weg , scoort niet , wat jammer is natuurlijk .

Comments are closed.