Gametalk Ajax – Fortuna Sittard: Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win!

Na de historische overwinning op Real Madrid volgt er voor Ajax aanstaande zondag een thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen. Ajax – Fortuna Sittard begint zondag om 16:45 uur.

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Related posts

52 Comments

  1. Prinsengracht

   Jij hebt niet gevoetbald denk ik he Hurbie? Of op heel laag niveau misschien. Gelukkig lijken de spelers er niet zo makkelijk over te denken. Komt goed. Ik waardeer overigens jouw opmerkingingen over de vernielingen en het vuurwerk gooien!

    1. FrankiC

     Geniet ervan HURBIE.
     Deel 2 van de post is toch té schattig voor woorden!

  2. JohnDoe77

   Mooie intro “na de historische wedstrijd”. Als de spelers er maar niet zo inzitten!! Wel zin om te gaan, nog een paar uur geduld…

 1. ajaxpers

  Onana
  Veltman, de ligt, blind, taglia
  Ziyech, frenkie, donny
  Neres, dolberg (kjh), tadic

  1. FrankiC

   Gewoon ‘n meevoetballende Mazra. Om in een wedstrijd een voorschot te nemen op de CL ontmoeting zou ik de rechtsbenige Magallan wel eens op rechtsachter willen zien. (Veltman is we nog láng niet, heel onwennig allemaal.)

   1. Prinsengracht

    Eens dat Nous gewoon moet spelen. Volgende wedstrijd CL is nog even niet.

 2. Iamsterdam2015

  Na een geweldige week staat er weer een wedstijd te wachten in den JCA. Uit het verleden ( of ajax nou in goeie of in slecht doen was) is gebleken dat we scherp moeten zijn. Een Casemiro of een Gerard Bale zal je niet tegen komen zondag. Neemt niet weg dat een Smeets Hutten of Diemers niet gebrand zullen zijn om tegen ajax te spelen. Op papier moet je oneidig getal-0 winnen van fortuna…… maar dat moest Real van de week ook. In ieder geval moeten er drie punten gepakt worden.

 3. Charka53

  We zijn van de week verwend geweest met een super voetbal avond en morgen avond ben ik al gelukkig met drie punten meer verwacht ik niet.

 4. Zlatan4ever

  Ik ga er van uit dat Ajax zoveel vertrouwen heeft na dinsdag dat ze met de zelfde wedstrijd-mentaliteit dat hele Fortuna naar huis spelen….WZAWZDB ⚽️✡️

 5. AJAXForever61

  Staande ovatie aan onze Godenzonen bij opkomst en 90 minuten juichen naar de overwinning!! Winnen??❌❌❌

  1. Ajax 1

   Precies, dat dacht ik ook. Allemaal op tijd in het stadion en tijdens de warming up alvast een heldenontvangst.

  1. AJAXForever61

   Mee eens2/0 is genoeg en dan woensdag Zwolle lesje leren dat ze geen commentaar op uitstel aanvraag moeten doen en Japie laten zien dat er niks te winnen valt volgend seizoen in rotjeknor!!

 6. apeldoorn

  nog 17 wedstrijden er alles aan doen om te winnen, met bloed zweet en tranen elke wedstrijd weer, wie de tegenstander ook is. nog 17 wedstrijden winnen en we hebben 3 prijzen, hie vet zou dat zijn.

 7. 1434

  Tegen PSV ben ik er weer bij. Nu ff rust in verweggistan met regelmatig geen bereik met de buitenwereld. Ohja ….. ten Hag is nog steeds niks voor Ajax ondanks resultaat CL. Resultaat en tactiek worden grotendeels vooraf bepaald door het team. Wissels hebben de spelers niet in de hand en dat metk je telkens weer. Een klasse trainer krijgt zijn team ook in de competitie elke keer scherp. Verwacht ook weer een slap begin tegen Fortuna terwijl je met lol en inzet na 30 minuten met 4-0 voor moet staan.

  1. Yindi02

   Neem aan dat je redelijk bezopen bent. Althans, ik denk dat iemand met een beetje verstand dergelijke domme opmerkingen wijselijk voor zich houdt.

  2. vak411

   pffft.. wat zijn wij blij dat jij geen bereik hebt in Verweggistan.. geniet er van daar..

     1. vak411

      gelukkig is iedereen knettergek behalve jij .. .. ik wilde dat je 3 jaar daar bleef zonder wifi. en meer mensen met mij…

     2. 1434

      Zie van wie de commentaren komen. De nitwits. Daarbij zeg ik dus niet dat iedereen knettergek is maar slechts een klein deel van het forum.

 8. Felix

  Zolang Leo Driessen er maar niet bij is wordt het genieten, nu op Fox is ie weer de pro psv man

  1. Moosie

   gewoon Bwin kijken zonder commentaar hoor je de hele wedstrijd alleen het publiek een verademing is dat.

    1. Moosie

     Ik wed nooit bakkie wat afgelopen week wel jammer was want iedereen op BR na versleet me voor gek met mijn 1-4

 9. Donderbol

  Vandaag knallen! Mooie overwinning! Woensdag weer getrakeerd op een mooie pot, kan niet wachten!

 10. Forever nr14

  1434, helemaal mee eens, ik blijf TH is geen trainert, hij heeft stront geluk dat ie deze lichting aan spelers heeft en Ajax het geld heeft uigegeven voor versterkingen en deze spelers alleen op CL 300% kunnen geven en tegen een VVV maar 50%, en juist dan heb je een echte trainer nodig die je kan motiveren, maar dat heeft deze TH zeker niet.
  Ik heb vanaf het begin gezegd, al winnen ze de CL dan nog qeg met TH, dit is niet door toedoen van hem, maar door geluk aan materiaal.

 11. Forever nr14

  Dit wil niet zeggen dat ik afgelopen woensdag niet genoten heb van deze gala voorstelling, dat kwam door deze groep en niet door onze Coach!
  Hoop dat ze vandaag die broodnodige 3 punten pakken, want nog steeds staan we door hem achter op die vervelende lampen

 12. Prinsengracht

  Het giet. Dus zit maar PEC-AZ te kijken, hopend op 15 gele kaarten?. Pelle Clement speelt heel aardig.

 13. apeldoorn

  kom op Ajax, focus, bloed zweet en tranen!! op naar de dubbel met een hele mooie bonus in de CL! nog 17x winnen, te beginnen met vandaag!

Comments are closed.