Kokkie werd emotioneel bij de 3-0 (Incl video)

Ajax-fan Kokkie doet vandaag alleen zijn verhaal want zijn maatje is werken. Vorige keer bleek Kokkie al voorspellende gaven te hebben want hij was positiever over de uitslag tegen Real Madrid dan Kale. Deze aflevering deelt Kokkie zijn emoties vertelt over hoe trots hij als Ajacied is.

App-gebruikers: Bekijk de video op onze website www.AjaxFanzone.nl via deze link

Related posts

10 Comments

  1. Indojood

    Ik moest ook een traantje wegpinken. Deze wedstrijd was geheel in de geest van Jopie. 14e wedstrijd in deze CL campagne, 1-4. Jopie die in 2010 na de oorwassing tegen hetzelfde Real Madrid het niet langer kon aanzien. Zonder angst aanvallen en een veel grotere tegenstander op technisch en tactisch vlak overtreffen. De beste wedstrijd van Ajax deze eeuw.

    1. De Nees

      14e ook nog? En 1-4, St Johan keek mee, kan niet anders. Toeval bestaat. Maar da’s logisch.

    2. Zlatan4ever

      Hi Indojood,
      Ik zou je eigenlijk een ??willen geven vanwege je gemeende commentaar,maar je staat nu op “14” likes ?? dus laat ik het zo….

  2. Prinsengracht

    Neres opgeroepen voor de Selecao. Ik gun hem dat enorm. Is netjes en rustig gebleven terwijl hij ten onrechte wrinig speelde. Sommigen hier zouden hem al een echte Ajacied noemen.

  3. JohnDoe77

    Off topic; mogelijk volgt de UEFA nog met een boete ivm wangedrag in het stadion van Real. Als we uit moeten spelen zonder fans zou dat wel ruk zijn!

  4. Donderbol

    Ik wil graag de reactie van kale nog zien! Jammer dat die dan niet meer ‘vers’ is. Prachtig die mannen

Comments are closed.