Ajax mogelijk zonder uitpubliek in kwartfinale Champions League

Ajax moet vrezen dat het in de kwartfinale van de Champions League niet op de steun van de uitsupporters kan rekenen. De UEFA heeft opnieuw een onderzoek ingesteld naar aanleiding van de wedstrijd van afgelopen dinsdag tegen Real Madrid. Zo werd het net bij het uitvak vernield en werden en voorwerpen gegooid vanuit het uitvak. Ajax heeft nog een voorwaardelijke straf van een uitduel zonder publiek openstaan en het zou dus zomaar kunnen dat er in de kwartfinale geen Ajacieden mee mogen reizen. De loting zal op 15 maart plaatsvinden maar aangezien de UEFA op 28 maart uitspraak zal doen zal de kaartverkoop niet eerder beginnen.

Related posts

39 Comments

    1. De Ajacied

      Ja héél erg balen,
      Dat hebben we dan te danken aan een aantal idioten,
      Trieste gasten zijn dat
      ❌❌❌

  1. Zlatan4ever

    Ik herhaal nogmaals dat in Athene wij werden aangevallen.
    Keer op keer. Een wedstrijd zonder uitpubliek zou waardeloos zijn

    1. Ajax 1

      Het heeft niets met athene te maken. Er stond een wedstrijd voorwaardelijk voor de uitwedstrijd daarvoor. Voor wat betreft athene werden de ajax supporters vrij gesproken.

  2. Sjaak Swart

    Zou jammer zijn,trouwens die Jaap Stam gaat nu al naast zijn schoenen lopen met de op merking f,nooit is messchien wel groter dan Ajax,maar ja als je natuurlijk geen supporters meer aan treft in een stadion met een uit wedstrijd gaat hij nog gelijk krijgen ook,dat zal toch niet.

    1. -buitenkantje rechts-

      De eventuele UEFA straf is juist een teken dat Ajax groter is dan Fey.. Voor een UEFA straf moet je wel eerst Europees voetballen.. Ajax kwart finale CL..Fey???
      Helemaal niks in Rotterdam..

      Trouwens een slappe lul die Stam. Hij had ook niet gejuicht tijdens Real-Ajax zei hij.. “Je moet tegenwoordig oppassen wat je zegt” Maw.. Hij is gewoon nog in dienst bij PEC, maar praat alsof hij al trainer van Fey is.. Een ding weten we zeker..met Stam aan het roer hebben we volgend seizoen ook geen last van Fey.

      1. Prinsengracht

        Dat laatste dacht ik ook meteen toen ik las dat Stam daar trainer wordt.

  3. Wenen 1995

    Als je dingen sloopt en voorwerpen ga gooien, dan neem je het risico dat ofwel de club ofwel de supporters gestraft worden. Heel dom, dus!

  4. Donderbol

    Zo zonde zou dat zijn.
    Was echt trots dat je alleen maar ajacieden hoorde in het bernabeu!! Dan ben je echt een grote club!

  5. Charka53

    Slim bezig mannen , je wist dat er op gelet zou worden en nu dat de spelers zijn supporters nodig heeft bij een aankomende CL wedstrijd , hoe lang gaat het duren eer die dombo’s het snappen.

    1. Prinsengracht

      Dat gaan ze nooit snappen. Het is al meer dan 40 jaar zo. En elk jaar worden er nieuwe dombo’s geboren. Te stom of te stoned om te snappen dat ze hun club benadelen. Jaar in jaar uit. Gewoon oprecht blij zijn om een overwinning is voor deze onderlaag niet genoeg. Er moet gesloopt worden etc. Van mij mogen ze al dit soort supporters van alle clubs samen opsluiten in de kuip. Die moet toch gesloopt. En niemand er meer uit. Zijn we er tenminste 15 jaar van af.

        1. Charka53

          Die komen vanzelf er zijn er natuurlijk weer een aantal op hun pik getrapt.

  6. Prinsengracht

    In plaats van Roma wil binnenkort Arsenal al onze spelers. Want daar zal Monchi wel heen gaan na zijn ontslag bij Roma.

  7. Joep

    Het zou wel echt balen zijn als wij er niet naar toe mogen. Echter het kjken achter een net is niet prettig. Ik vind wel dat je met je poten van het net moet afbljven.

    1. Prinsengracht

      Jammer dat mensen zoals jij eventueel de dupe zijn van een stel klootzakjes Joep.

    2. Bert62

      Als iedereen zich nu eens netjes gedraagt in het vervolg dan ia zo’n net helemaal niet nodig. Maar feesten zonder iets te mollen lukt blijkbaar niet bij zulke kleuters.

    1. Zlatan4ever

      Visnet misschien iets voor AB ?
      Om hem er mee een tijdje onder water te houden….?

  8. ajacied078

    ach kwart finale gunstig loten dan kunnen we het thuis al afmaken of uit zonder publiek dan halve finale knallen tegen bayern en finale tegen barca ?

  9. Vak 120

    Uit bij sturm grazz moest dat net ook al weg,toen werden ze gewoon door de stewards van ajax geholpen.zo’n mannen hebben het gewoon voor het zeggen! Sta je in de weg of zeg je er iets van krijg je nog klappen ook! Tis een groepje van 30 man maar verpesten het voor de rest!

  10. Moosie

    https ://www.dumpert.nl/mediabase/7639819/81a9fe04/ajax_fans_feesten_door.html

  11. Iedereen heeft een mening

    Tja, met dat gedrag doe je niet alleen je mede supporters te kort maar vooral de spelers van Ajax. Wanneer gaan ze het eens leren??? ?????

  12. 1434

    Ken iemand die ondanks de straf straks gewoon kan zeggen: ik ben er bij. Jantje gratis.

  13. Hanski

    Abbie zijn naam is Wimpie J. Denk ik…die was er idd gelukkig niet bij ?
    Valt op dat als er weer iets negatiefs us jij weer opduikt…hopen dan Ten Hag morgen verliest en Blind verzaakt…jammer voor jou maar ONS AJAX heeft de glans en naam gemaakt in heel europa…dankzij beleid van mensen die jij verafschuwd…
    Zo mooi war er nu en ook komende jaren gebeurt…trots op ❌❌❌

  14. Bigboss

    Echt zo jammer als je zo goed in het nieuws komt en het door een paar afvallige zo verpest wordt

    Grrrr

Comments are closed.