Kamphuis fluit Ajax – Fortuna Sittard, Lindhout Ajax – PEC Zwolle

Jochem Kamphuis is door de KNVB aangesteld als arbiter bij het competitieduel van aanstaande zondag tussen Ajax en Fortuna Sittard. Kamphuis zal worden bijgestaan door de assistent-arbiters Brondijk en Hoekstra. De vierde official is Kooij terwijl Blom zal optreden als VAR. Ajax – Fortuna Sittard begint zondag om 16:45 uur.

Ook voor het inhaalduel van aanstaande woensdag tussen Ajax en PEC Zwolle heeft de KNVB een arbiter aangesteld. Dit duel staat onder leiding van Allard Lindhout. Roy de Nas en Patrick Langkamp zijn in de Johan Cruijff Arena de assistenten, terwijl Richard Dieperink als vierde official dienst doet. Ajax – PEC Zwolle begint woensdag om 18:30 uur.

Bron: KNVB

Related posts

32 Comments

  1. De Ajacied

   Dat verdienen onze jongens zéér zeker,
   En geven hun de suppprters ook weer wat terug, een mooie pot met prachtige goals en de TITEL
   ❌❌❌

  2. vak411

   we moeten er achter staan! ik lastig zat, ik schat Fortuna toch net weer wat hoger in dan die luizen van Madrid.. VAMOS!!

 1. dickst14

  Ik hoop dat de resterende wedstrijden met dezelfde inzet en bezieling gespeeld worden als de CL wedstrijden. Dan pakken we de beker, het kampioenschap en wie weet zelfs de CL.

  1. De Ajacied

   Helemaal met je eens Dickst
   Zou echt héél mooi zijn en als kers minimaal de halve finale CL???
   ❌❌❌

 2. Prinsengracht

  Het lijkt mij verstandiger om pas na de (gewonnen) wedstrijd tegen Fortuna uitgebreid de spelers te bedanken. De spelers zullen al genoeg moeite hebben om zich te focussen op Fortuna.

  1. Bert Betondorp

   Prinsengracht, vaak be n ik het oneens met je. Maar nu schrijf je een waar woord.
   Een”huldiging” i. De JC Arena nu zou ook de concentratie kunnen aantasten. @n de superhelden. Eerst maar winnen van die limburgers. Psv, Ajax moetpunten maken. Alleen dan kan de droom uitkomen: kampioen, de beker en CL

  2. FrankiC

   Een voorwaardelijk bedankje? Nee, toch heren?? Klappen jullie wel na de wedstrijd of pas na PEC, voor het geval dat…..?

   Ik klap de handen stuk. Ze hebben dat ovationele applaus al dubbel en dwars verdiend en geeft wellicht ook nog een nieuwe boost….

    1. Yindi02

     Wat wel duidelijk is imo. Real heeft het allemaal onderschat. Ajax speelde helemaal niet slecht tegen ze in A’dam. Ondanks dat wint Real toch gewoon met 1-2. Die hebben gedacht dat varkentje thuis gewoon te wassen. Om diezelfde reden pakt Ramos (bewust) die gele kaart. Voor ze het goed en wel door hadden stonden ze thuis met 2-0 achter en liepen ze achter de feiten aan. Ik denk dat wanneer Ajax in A’dam met 2-1 had gewonnen, Real die wedstrijd in Madrid anders was ingegaan. Kortom’ puur onderschatting en liep het daardoor zoals het ging, voor Ajax erg gunstig. Het viel mooi in elkaar allemaal. Dit zeg ik overigens zonder iets af te willen dingen aan het feit dat Ajax prima speelde daar. Dik verdient dus!!!

  1. Prinsengracht

   Ik zie inmiddels goede teksten van een aantal spelers op AS. Ze lijken te beseffen dat ze er morgen weer vol tegenaan moeten.

 3. Charka53

  Het zal wel een nipte overwinning worden zoals na elke super prestatie zakt het niveau meestal naar nul .maar ik hoop natuurlijk dat ze nu het licht gezien hebben en laten zien dat we Ajax zijn.

  1. Bakkie

   Kan me eerlijk gezegd niet zoveel schelen, Charka.. als er maar gewonnen wordt!

   1. Charka53

    Dat is ook het belangrijkste , maar met dat het niveau zakt kan het ook punten kosten en dat moeten we nu net niet hebben.

 4. De Nees

  Verzaken kan gewoon niet, zijn profs en d’r zit straks 5 dagen tussen dan moeten de hoofden weer uit de wolken zijn, AZ en Pisv staat ook nog op de agenda deze maand.

 5. Donderbol

  Hopelijk wordt elke wedstrijd een show als dinsdag! Hopelijk kan th ze net zo motiveren tegen fortuna als tegen real, dan blijft het een topweek!

 6. Yindi02

  Zit te kijken naar Eintracht tegen Inter. Het valt me op dat dit toch qua voetbal een stukje minder is dan wat we dinsdagavond hebben gezien!!!

 7. Iedereen heeft een mening

  Zo, eindelijk bijgekomen van dinsdag. ?????? Terug in de realiteit, zondag 3 punten pakken. Op welke wijze maakt mij niet uit.

 8. apeldoorn

  17 potjes knallen met bloed zweet en tranen, 17x winnen en we hebben drie prijzen, hoe vet zou dat zijn!

 9. AJAXForever61

  Focussen mannen; wederom belangrijke wedstrijden in het vooruitzicht; geen tegenstander hoe ‘zwak’ die ook lijkt onderschatten; we móeten elke keer de drie punten binnenhalen !!!??❌❌❌

Comments are closed.