There are no ads, please add some


Ten Hag: ‘We gaan dik en dik verdiend door naar de kwartfinale’

Erik ten Hag reageerde na afloop van Real Madrid – Ajax vol trots over het vertoonde spel van zijn ploeg in Santiago Bernabeu waar de thuisploeg even keihard met de neus op de feiten werd gedrukt, en daarmee uitgeschakeld is voor de Champions League. In gesprek met Veronica reageert de hoofdtrainer op de historische zege.

‘Dit zat zo dicht bij perfectie, we hebben het zelf afgedwongen. We gaan dik en dik verdiend door naar de kwartfinale. We hebben vandaag laten zien dat wij een hele goede ploeg hebben. Vooraf hoorde ik natuurlijk ook geluiden dat we een goede kans maakten maar ook kenners waren terecht kritisch. Ik heb echter volop genoten van mijn ploeg en de taken werden bijna voor honderd procent uitgevoerd. Je moet alleen wel scherp blijven, we hebben alles gegeven. In de eindfase gingen we te snel schieten maar al met al is dit natuurlijk fantastisch’.

Bron: Veronica


Gerelateerde posts

29 reacties

 1. Wenen 1995

  Haggie gaf een goede reactie: NL mag Ajax dankbaar zijn, want wij halen de punten binnen. Top dat jij ook de KNVB bedankte!

 2. Jimmy1971

  En vanaf nu graag ook wat meer credits voor TH en zijn staf, wat een legendarische wedstrijd!!!

 3. HURBIE

  Trotse woorden van HAGGIE
  Wat een wedstrijd
  Kan het nogsteeds niet geloven 🇮🇱🇮🇱🏆🏆

 4. FrankiC

  En genoegdoening voor die geweldige pot in Amsterdam. Daar kregen we te weinig met een heerlijke 1e helft.

 5. Ptr

  Wat speelde de Jong goed!! Ok klein slippertje maar hij was de koning van Madrid vanavond.
  Maar mag de rest niet tekort doen. Wat een team. Fantastisch!!

 6. Kevke87

  PEC Zwolle, van bommel en de rest moeten ook echt niet praten. punten binnenhalen!!

 7. JohnDoe77

  Prima coach, jammer dat er zoveel fans zijn die hem altijd proberen af te branden. Man praat wat moeilijk af en toe, zal nooit iedereen tevreden krijgen met zijn keuzes…. maar mannen; kwartfinale, we hebben de cup houder vernederd in eigen huis! De hele wereld heeft het hier nu over, Ajax als grootmacht weer op de kaart! 💪🏼

  Tegen Fortuna geld inzamelen voor een standbeeldje voor de coach neem ik toch aan?

 8. De Nees

  Enige genoegdoening voor de laatste 3 ontmoetingen met Real. Met 50% inzet straften ze de schoolelftallen van Frankje de Boer, alsof dat niet erg genoeg was zwijnden ze ook nog met de scheids en afgekeurde doelpunten. Duim in de reet voor Real vanavond.

 9. De Nees

  Ene flapdrol hier, naam ff kwijt begint met B en eindigt op eni? Altijd Frenkie afkraken, dan snap je niks van voetbal als je zijn klasse niet inziet…eat your hart out flappie.

 10. Zlatan4ever

  Kevke87 ! Volgende wedstrijd gaan we samen kijken ! WZAWZDB ✡️⚽️👊🏻

 11. Ajax belg

  Met deze prestatie snoert Ten Hag alle kritiek. Gefeliciteerd gans het team

 12. Yindi02

  Nees, die Beni heeft “lasogen”. Spoort niet, heeft er totaal geen kijk op. Je hoort voorlopig niks meer van hem.

 13. Indojood

  Nam niet eens de moeite om te reageren. Als je niet ziet dat Frenkie een uitzonderlijk talent is, dan snap je het inderdaad niet. Die wordt alleen maar beter bij Barcelona.

 14. Charka53

  Dat moet nu wel hoor wie had dit durven dromen zo ver te komen met Haggie.

 15. Indojood

  Ik heb vaak kritiek op TH maar nu is het tijd om hem en zijn team de credits te geven. Hij heeft een sterke selectie maar Real Madrid uitschakelen is een uitzonderlijk goede prestatie.

 16. HDfan

  Het is een rare kerel, maar hij stoomt ze erg goed klaar voor de CL potten, hulde👍🏻

 17. De Nees

  Eens. Voor de meesten niet de ideale goser maar de kritieken naar hem mag best iets meer genuanceerd.

 18. De Nees

  Ja en dat gezwam ook over dat prijskaartje, een mis pass bijv dan meteen daarmee vergelijken…trieste figuren ook. De prijs is door de gekte in de voetbalwereld ontstaan en staat ook in geen enkele verhouding meer met de intrinsieke waarde van een speler. Frenkie staat wel op in de grote wedstrijden…beetje opvallend? tegen de kleintjes is soms wat te veel nonchalance, maar ja zo werken die hersens bij de grote spelers nou eenmaal.

 19. -buitenkantje rechts-

  Yep.. credits voor ten Hag.. Ere wie ere toekomt.. Hoewel ik weer mijn vraagtekens zette bij de wissels, heeft een winnend coach altijd gelijk.

 20. 1434

  Credits voor de spelers. Ten Hag heeft zijn zienswijze bijna 180 graden moeten bijstellen van het team. Zijn zienswijze heeft een half jaar geduurd.

Reageren is niet mogelijk.