There are no ads, please add some


Tadic en Ten Hag doen oproep: ‘Deze groep langer aan elkaar binden’

Dusan Tadic en trainer Erik ten Hag hebben na afloop van de gewonnen wedstrijd tegen Real Madrid een oproep gedaan richting de selectie van Ajax. Na de geweldige overwinning zal de interesse in de Ajacieden alleen maar toenemen, maar beide heren hopen stiekem op een heel ander scenario.

Tadic is na de wedstrijd zelfs direct in verband gebracht met een transfer want de Serviër speelde weergaloos maar heeft toch echt hele andere plannen. Tadic liet tegenover Ziggo Sport weten dat hij hoopt dat Ajax de groep een beetje bij elkaar kan houden om zo het succes voor langere tijd te prolongeren. Ook Ten Hag sprak die wens uit al weet hij ook dat het enorm moeilijk gaat worden komende zomer. ‘Het zou fantastisch zijn als deze ploeg langer bij elkaar zou blijven maar in de huidige voetbalwereld is dat bijna een utopie. Dat men trekt aan onze spelers loopt al een tijdje en dat kun je niet voorkomen maar nogmaals, het zou fantastisch zijn als we ons met deze groep een aantal jaren verder kunnen ontwikkelen’.

Bron: Ziggo Sport


Gerelateerde posts

70 reacties

 1. Iceman

  Dat wordt lastig denk ik tenzij Marc even waardige of betere spelers kan halen voor de gene die vertrekken straks. Want Ajax heeft nu stappen vooruit gedaan en ze moeten verdere stappen maken en nu niet weer stappen naar achteren zetten. Dus Ajax bestuur doe je best en gebruik de poen om mee te blijven doen op het hoogste platvorm in Europa.

  1. Finidi

   Lijkt mij toch logisch? Ze kunnen niet zeggen dat er geen financiële mogelijkheden zijn volgens mij!?

  2. FrankiC

   Goed om te horen dat Tadic daar nu zelf mee komt, omdat er voor hem ook weer wat interesse kwam. Dan bestaat de kans dat Ziyech blijft en onze Zuid-Amerikaanse vrienden.
   Maar ja, zie het vertrek van Frenkie en De Ligt maar eens op te vangen…
   ps De Ligt heeft nog nergens getekend, dus wie weet…. dat zou een bak zijn.

   1. KBouter

    Welke Zuid Amerikaanse vrienden bedoel je die willen blijven dan?

    Als er een topploeg voor Nico komt.. is deze Zuid Amerikaanse vriend weg

    1. FrankiC

     Ik heb het onder andere over Nico en Neres) en er kómt een topploeg, daar kun je vergif op innnemen. Daarom is het initiatief tot zo’n solidariteitsoffensief juist zo zinvol. Vergeet niet dat het maar jonge jongens zijn, die ondanks een zaakwaarnemer kunnen blijven vanwege een halve finale CL, beker, kampioenschap, salarisverhoging en aangetrokken landgenoot!

  3. Arie

   Niks lastig aan contract houden tot max 1 jaar voor einde contract en salaris bieden als Tadic enzo en voor Frenkie loopt er nog wel een Braziliaan of mischien eldersn een goede vervanger we moeten alleen uit andere vijvers vissen

   1. FrankiC

    Zie reactie hieronder.
    Maar ik moet ook zeggen dat je zelf met goeie opties kwam. Maar of daar en Nico of Frenkie tussenzat….? Het duurt vervolgens even voordat het weer marcheert. We kopen doorgaans veel te laat in. Anticiperen ipv reageren.
    Ik denk ook dat het contract als uitgangspunt moet dienen.

  4. De Nees

   Utopie. Dat gaat nooit gebeuren, het frame van Ajax wordt ieder jaar weggeplukt, zo zal het altijd blijven. Een goed Ajax dat 3-4 jaar bij elkaar blijft wint een europese prijs, maar we zijn nu eenmaal een voetbalshop voor de grote clubs. Incidenteel als alles goed samenvalt kan je een keer pieken zoals in ‘95 maar daarna waaiert op zeker het hele elftal uit. Europa League kan je zo een keer winnen, maar de CL winnen moet in 1 seizoen die nog grotere puzzel helemaal in elkaar vallen. Zelfs de grote clubs winnen een CL pas als hun sterkhouders wat jaren bij elkaar blijft, zelfs met dat grote geld kopen ze niet in 1 seizoen een kampioensploeg bij elkaar.

 2. Finidi

  Moest wel lachen om commentator op ziggo: en jullie moeten de groe(n)ten van Ten Hag hebben haha

 3. Zlatan4ever

  Leuk van Tadic, maar zal (helaas) als 1 van de 1e vertrekken. Wat speelde die gast goed zeg gisterenavond 👍🏻👊🏻

  1. FrankiC

   Waarom denk jij dat @Zlatan?
   Hij kwam aardig oprecht over…. en er zit ook nog iets in, waarom uitwaaieren met meerdere spelers….?

   1. Zlatan4ever

    Hi FrankiC,
    Allereerst gefeliciteerd met de overwinning ! Het antwoord op je vraag is heel simpel. In 1995 gebeurde er ook een (klein) wonder en wonnen wij de europa-cup. Iedereen riep in de euforie dat “ wij “ bij elkaar moesten blijven. Het seizoen er op vlogen zelfs de Musampa’s de hele wereld over.
    Daarom denk ik dat…

  2. JohnDoe77

   Hij is net terug in Nederland omdat zijn familie heimwee had en hij genoeg geld had. Waarom zou hij dan binnen een jaar om gaan?

   1. Zlatan4ever

    JD, omdat geld altijd de boventoon voert, zeker in het voetbal. Het zijn geen clubs meer tegenwoordig maar bedrijven (helaas)

 4. nick-afca95

  Maximaal 3 spelers laten gaan, waar mogelijk jeugd door laten stromen en op de zwakste posities ervaren krachten aankopen. Dan komt het volgend seizoen ook helemaal goed.

   1. nick-afca95

    Stel je laat alleen de Jong, de Ligt en Ziyech gaan. De rest is echt nog wel een jaar vast te houden. Onana, Nico en Neres zullen wel lastig te behouden zijn, maar niet onmogelijk. Alle drie een salaris bieden zoals dat van Blind, Tadic en Ziyech. Misschien Donny ook een upgrade van zijn salaris geven. En met ervaren kracht kopen bedoel ik eigenlijk aankopen zoals die van Blind en Tadic afgelopen zomer. Hoezo zou dat niet kunnen?

 5. Nummer 12

  Man man nu nog trainen in mijn ogen. Wat een on-ge-lo-fe-lijke avond en wat is dit een team. Zoveel kwaliteit, zoveel spelvreugde, zo uniek.

 6. Wenen 1995

  Goed signaal van Tadic. Ten Hag en Schreuder mogen van mij ook blijven.

 7. FrankiC

  Genoeg gefeest. .
  Zondag Fortuna en dan is alles weer anders. Focus:
  Kosolev
  Dembele Mac-Intosch Rodriquez Heerings
  Balic Smeets (niet Brian!) Diemers
  Novakovic Semedo Lamprou
  (Pinto heeft tegen AZ bewust een gele kaart gepakt. Hij wil de afstraffing niet mee maken.)

 8. a.p.

  dat zou mooi zijn, van Gaal bouwde en maakte ook een super elftal en dan voor een paar jaar. Het zou heel jammer zijn als over een paar wegen we helemaal van onderen zouden moeten beginnen.

 9. beni

  Nu word het pas interessant, bayeren en real zijn in hun meest slechtste periode ooit. Dus wat gisteren gebeurde had verleden jaar niet gebeurd je trof twee elftallen op 60% van hun kunnen. Dus die euforie is leuk maar vertekend. Zelfs VVV had het gisteren kunnen afmaken.

  1. nick-afca95

   Beetje overdreven, vind je niet? Beide teams zijn inderdaad in een slechte vorm, maar niet perse de slechtste ooit. En 60% is natuurlijk ook onzin. Real speelde best goed in beide wedstrijden. De chemie is bij Real en Bayern inderdaad op omdat ze te lang hebben geteerd op dezelfde spelers. Maar er staan wel gewoon stuk voor stuk wereld voetballers op het veld. Door het ontbreken van die chemie lukt het bij hun soms net niet. Maar het is niet zo dat ze er ineens niks meer van kunnen. Ajax speelt in de champions league gewoon geweldig goed. Ik zie geen andere nederlandse ploeg die ze dit na zou doen

   1. Ajax 1

    Beni beni…..je speelt real madrid twee keer weg, die drie keer de cl gewonnen hebben. Het is real….iets minder in vorm…..who cares, deze telt en is legendarisch.

    1. De Nees

     Die gast snapt er niet veel van Ajax 1. Beni is een zure pruim en zure haring in 1 met een partje citroen.

     1. Ajax 1

      Nou, inderdaad de nees. Als je na deze wedstrijd nog zuur commentaar hebt…..

   1. beni

    Wil jij zeggen dat je zowel Bayeren als real in hun beste periode hebt gezien?
    Bayeren heeft het in de competitie loodzwaar, real staat ook te stuntelen. Zijn totaal geen schim van twee jaar geleden. Ik hoop dat iedereen zo positief is als er weer een keer word verloren in de competitie. Dan kan die boer weer zijn biese pakken.

     1. Emous1978

      2e op doelsaldo maar in punten gelijk, die worden dus gewoon kampioen. Hier mag je me trouwens aan het eind van seizoen aan herinneren dat ik gekijk had bennie

  2. De Nees

   Ajax heeft de potentie om altijd zo te spelen, als dat niet gebeurt en punten laat liggen in de competitie dan zijn de kritieken volkomen terecht, zo simpel is het ook weer. Je kan een keer verliezen maar niet op inzet of niet bij de les zijn, dat horen we niet te accepteren.

  3. Vak 120

   Dit is zo’n onzin!! Je lijkt valentijn driessen wel,komt ook nooit meer serieus over! Bayern was in de arena op volle sterkte en in redelijke vorm! Spelers van real kunnen gewoon goed voetballen!! Ajax speelde met lef en druk vooruit! Ga lekker naar vvv kijken,want daar kan jij van genieten zo te horen???!!!

 10. Ajax 1

  Mooi, stook elkaar maar op. Mooie bijtekenbonus voor de toppers enz…..marc en edwin moeten nu in actie komen, meteen, als dat al niet gebeurd is!

 11. Arie

  Ik ben bang dat voor sommige spelers nieuw of oud het kunstgras en onze B competitie een struikelblok kan zijn een slot op de deur aan beide kanten kan willicht helpen en botweg contract is contract zeggen en salarissen aanpassen met wel of geen minimale verlenging mischien is eenn 10% bonus bij verkoop een idee.

 12. FrankiC

  De praktijk is anders Arie.
  Niet in elk vijvertje zwemt een (direct) inpasbare Frenkie.

 13. Charka53

  Klinkt mooi maar vergeet het maar als er clubs zijn die hun zin op een speler gezet hebben gaan ze weg misschien een echte Ajacied die nog een jaartje blijft maar het gaat om de euro’s en voetbal staat op de tweede plaats.

 14. Amoebe

  Mag ik trouwens zeggen dat Veltman een goede invalbeurt had….ja dat mag ik.

  Ik weet iemand die het zal beamen 😊😊😜

  Hopelijk heeft hij zijn nare trekjes verloren en zien we vanaf nu een verbeterde versie.

  1. De Nees

   Ik was wel blij dat Veltman in kwam. Van Maz kreeg ik de hele wedstrijd de zenuwen, een ras verdediger zal hij ook nooit worden daarvoor is hij te aanvallend ingesteld.

 15. -buitenkantje rechts-

  Denk dat Tadic en misschien ook Ten Hag zelf vertrekken bij een mooi aanbod..

  1. FrankiC

   Kom op, gewoon nog even meegaan in de euforie @BR, dan gaan we na het eerstvolgende puntverlies wel weer massaal ‘beren op de weg’ spotten. Want zo zijn we ook wel weer.

   1. -buitenkantje rechts-

    Karakter van het beesie.. Kijk altijd vooruit. Denk dat we echt moeten anticiperen op het vertrek van minimaal 8 spelers.

     1. -buitenkantje rechts-

      Naïef denk ik.. Nico, de Ligt, FdJong, Beek, Ziyech, Neres, Onana…
      Blind heeft gezegd open te staan voor een transfer.. Denk dat Dolberg verkocht gaat worden.. Voor Mazraoui is belangstelling.. Veltman zal vertrekken.. Sinkgraven zal verkocht worden.. Kristensen verhuurd of verkocht.. KJH zal stoppen aan het einde van het seizoen.. Labyad vertrekt denk ik.. En ook Tadic zie ik bv wel vertrekken naar Bayern..
      Na een succesvol seizoen zal er misschien ook getrokken worden aan Ten Hag..

      Denk dat het echt dit seizoen moet gebeuren! Komend seizoen wordt het weer opbouwen vanaf de bodem. Werk aan de winkel voor Overmars..veel werk.

     2. Donderbol

      Zo, dus het hele elftal wordt weggekocht? Na de EL finale zou dat ook gebeuren, zijn echt wel spelers weggegaan toen, maar niet het hele elftal. Eigenlijk Klaassen en Sanchez. Overmars heeft dat echt goed opgevangen.

     3. -buitenkantje rechts-

      Traoré..Younes.. Tete.. Sanchez..Klaassen..Riedewald.. Diederik Boer..

     4. Donderbol

      Traore was gehuurd. Younes, Tete, Riedewald en Boer werden niet meer opgesteld…

     5. -buitenkantje rechts-

      Door de belangstelling van de finale en de uitschakeling van Lyon kon Traoré vertrekken voor 19 Milj naar datzelfde Lyon.. Riedewald stond in de finale.. Maar goed..Denk dat we door de enorme belangstelling vd CL meer spelers kwijt raken dan ons lief is..
      Helemaal als we kampioen worden en de beker pakken.. Niemand verwacht dat we de CL gaan winnen, maar de CL is een etalage waarin hongerige clubs en makelaars kwijjlend naar onze spelers kijken. Veel jongens zijn dit jaar gebleven om met Ajax prijzen te pakken..Dat is de doelstelling van dit seizoen.. Als dat behaald is zullen nog meer spelers denken dat dit een goed moment is om een transfer te maken.

     6. Donderbol

      Ik vrees toch dat je gelijk hebt. Sorry zat in mijn hoofd dat Riedewald al gepasseerd was toen.
      Toch heb ik wel vertrouwen in Overmars en hoop ik stiekem (naief 😉 ) dat er wel wat spelers blijven en wat mooie spelers doorgroeien!

     7. FrankiC

      En dan komt Edson Alvares (Club America, Mex) ipv De Ligt 🤫, maar dat houden we nog even onder ons.

     8. FrankiC

      @Donderbol Ik kan een heel eind met je mee in jouw redenatie, Overmars heeft het vertek van voornamelijk Sanchez, Klaassen en Traoré NIET goed opgevangen, of je moet het terughalen van Dijks bedoelen 😜
      Overmats was alleen bezig met verkopen en Bosz wilde om door te groeien naar CL op elke linie een substantiële versterking. We speelden daarom niet Europees. Tete, Riedewald Boer is geen CL niveau en kon je laten gaan….

      Nogmaals: naast De Jong (en De Ligt?) proberen iedereen te houden… en de selectie aan te vullen.

     9. Donderbol

      Ajax heeft dat seizoen 81,2 mil verdiend aan transfers. Datzelfde seizoen is er maar voor 28,65 uitgegeven aan spelers. Huntelaar, tafliafico vind ik zelf geen onaardige aanwinsten. Daarnaast had hij ook een stuk wat ‘mindere’ aankopen. Maar ik denk dat het lijstje van vertrokken spelers vs aanwinsten wel in balans was. En vooral veel leuke jeugdspelers die dat seizoen zijn doorgekomen en nu nog steeds in deze schitterende ploeg speler

 16. Kapstein

  Toen Veltman erbij kwam was het gevaar op die flank nagenoeg weg. Maz speelde aanvallend wel aardig en was aan de basis voor de derde goal.

  1. nash1900

   Ik neem aan, dat Veltman de komende wedstrijden aardig wat speeltijd krijgt.

 17. nash1900

  Ik zie gisteren al na de wedstrijd, geniet hier maar goed van. want het kan volgend seizoen weleens heel anders zijn. Ik ben bang dat er heel wat gaat vertrekken. we kunnen best een paar goede aankopen doen,maar qua talent zit er nog niks achter……Een goede reeks in de CL zal een moeilijk verhaal worden lijkt me……

 18. De Nees

  Zie dat Atletico Madrid ook interesse heeft in de Ligt. Ook mooi, liever daarheen dan de geijkte clubs als Barca, Real. De Ligt is toch niet te houden, Liverpool of Atleti, zou supermooi zijn. Marc zou ook ’s moeten polsen bij Vertonghen, alleen niet voor CV positie maar als vervanger van Frenkie. Hij is serieus goed op MV, in zijn Ajax tijd stoomde hij ook graag op van achteren en dat zag er vaak goed en gevaarlijk uit. Een andere behoorlijke CV is makkelijker te vinden dan een goeie aanvallende MV.

 19. Prinsengracht

  Als ik de kranten zie, alle berichtjes op whatsapp en de tv programma’s, gaan we er weer veel “meelopers” bij krijgen. Mensen die Ajax nu plotseling heel leuk vinden omdat er Europees succes is. Dat was na 1995 ook. Misschien logisch. Maar ook vreselijk.

  1. Amoebe

   Ja wat erg….zorgen dat je door mooi en eneverend spel mensen aan je weet te binden!

   Maak je niet zo druk man, iedereen beleefd voetbal op zijn eigen manier.

   1. Donderbol

    Precies! Zo ben ik inderdaad gek geworden op Ajax! In 1995 als kleutertje met een ajax broodtrommel trots naar school.
    Geeft toch niet?

    1. Prinsengracht

     Als jij dan al bijna 25 jaar fan bent, ben je voor mij geen meeloper. Die haken binnen een jaar of 2 weer af.

 20. Ajax goden

  Beste Tadic,
  ‘N oproep naar jou vriend, geef het teken aan andere met ‘n verbeterd contract te tekenen, en zorg als een van de kanjers dat de rest ook blijft, blijf bij elkaar en laat ons vaker van die wedstrijden zien die we nooit meer zullen vergeten👊

 21. Bigboss

  Blijven en het salaris gewoon verhogen dat het niet meer zo aantrekkelijk wordt wel voor andere spelers naar ons te komen net als tadic en blind. Durven al zal het niet altijd zo verlopen maar wat hiervoor gebeurde was zeker niet goed

 22. a.p.

  Mannen jullie zijn allen Top!! Ik hoop dat ik volgend seizoen weer kan zeggen Ajax is weer top!

Reageren is niet mogelijk.